6 Απρ 2012

Λίγη φαντασία... όχι πάλι τόσο βαρετό!

Ξαφνικά οι βουλευτές και οι παλιοί πολιτευτές κάνουν ανώδυνα μαθήματα θάρρους.
Βγαίνουν σε πρωινά και βραδινά ειδησεογραφικά, κι εκπομπές πολιτικές σε τηλεόραση και ραδιόφωνο και υπερασπίζονται τα (πρωήν) μεγάλα τους κόμματα ή τους νεοσύστατους κλώνους τους και κατα κύριο λόγο επιτίθονται στους (ντεμέκ) αντιπάλους τους.

Στο Μουσείο της Ακρόπολης σε αρχαία πηγάδια κάποιοι επιμένουν να κάνουν ευχές!


Κι επειδή ποτέ δεν ήμουν οπαδός της καφρίλας και του γηπεδισμού για να ουρλιάζω για γιαούρτια και δίκες... εγώ θα πρότεινα το απλό.
Επί τόπου, όταν τίθεται μια ερώτηση από τον τηλεπαρουσιαστή/δημοσιογράφο στον βουλευτή ή κάνει μια απλή τοποθέτηση να γίνεται μια ερώτηση μέσω twitter ή FB στους τηλεθεατές ακροατές.

Ας απαντάει ο απλός κόσμος στο συγκεκριμένο ζήτημα σε FB ή με RT μόνο με ένα βαθμό ικανοποίησης (από το 1 ως το 10) χωρίς περαιτέρω σχόλια και κακίες ή επευφημίες!

Και πριν φύγει ο υποψήφιος να του ανακοινώνουν τα αποτελέσματα όπως κάνουν και αυτοί οι τρελλο-εγγλέζοι στο Top Gear με τους cellebrities και τις αγωνιστικές τους επιδόσεις!
Σε πινακάκι το αποτέλεσμα και στον τοίχο! Και μετά ο επόμενος!

Μπας και αποκτήσει λίγο ενδιαφέρον αυτή η προεκλογική εκστρατεία,
μπας και κανένας φιλοτιμηθεί και πει τίποτα ενδιαφέρον, πρωτότυπο και ρεαλιστικό και
μήπως εν τέλει ασχοληθούμε όλοι λίγο πιο σοβαρά με αυτές τις εκλογές, με την εκλογή δηλαδή εκείνων των συμπολιτών μας που θα διαχειριστούν την διέξοδο από την ύφεση και την φτώχεια και την μείωση του χρέους μας αλλά και την ανάπτυξη αυτής της χώρας, την παιδεία και την υγεία, το μεταναστευτικο πρόβλημα, τον τουρισμό αλλά ακόμη και αυτές τις σχέσεις με τους δανειστές μας και τους εταίρους μας στην Ε.Ε.

Ας μην απελπιζόμαστε μόνο ... υπάρχει ελπίδα. Μέχρι και το ΠΑΜΕ κάνει διαδήλωση σε μονή λωρίδα!
Και το σημαντικότερο λύσεις υπάρχουν. Ας απαγκιστρωθούμε από το παρελθόν και το ποιος φταίει και ας ψάξουμε να βρούμε λύσεις πετώντας από πάνω μας κάθε δονκιχωτική εμμονη και φαντασιώση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: