21 Νοε 2007

*** ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ!!! ***

Στις 16 Νοεμβρίου κυκλοφόρησε από την Modern Times, το νέο cd στην κατηγορία ζουζούνια, με τίτλο Mazoo and the zoo και περιέχει 10 παιδικά (έτσι διαφημίζονται τουλάχιστον) τραγούδια με θέμα τα ζωάκια!
Εγώ άκουσα μόνο το ένα...την Καμήλα!
Αυτό που προβάλλει ο Alter στην εκπομπή με τα ζουζουνια κάθε Σαββατοκύριακο.

Είμαι μια καμήλαααα
είμαι μια καμήλαααα
μια καμήλα όμορφη που μασάει ... φύλλα!


(ξανα μανά)

είμαι μια καμήλα
είμαι μια καμήλα
μια καμήλα όμορφη που μασάει φύλλα!

και δύο κοπελίτσες γεμάτες τρελλά σκέρτσα και όλο νάζια να χορεύουν τσιφτεντελοειδώς και να κοιτάζουν το φακό με ματάκια και άλλα ... αθώα υπονοούμενα....


Εγώ προειδοποιώ.
Το τραγούδι αυτό - τουλάχιστον - είναι άκρως εθιστικό και σουξεδιάρικο και αρκεί να το ακούσετε μία φορά για να πιάσετε τον εαυτό σας να σιγοτραγουδάει από μέσα του για ώρα τους παραπάνω στίχους φέρνοντας παράλληλα στην μνήμη σας την εικόνα της ξανθιάς πρωταγωνίστριας του κλιπ!

Show mercy!!!

Και καλά τα παιδιά μας δεν τα σκέφτονται... εμάς τους δύσμοιρους πατεράδες που 10 η ώρα το πρωί της Κυριακής μας ξεσηκώνουν με τέτοια θεάματα δεν μας σκέφτονται? Ή μήπως περιμένουν από εμάς να πάρουμε το dvd για να το βλέπουμε όλη την ώρα?!?

Βέβαια για να πω την αμαρτία μου, τα φετινά Χριστούγεννα από το να βλέπω και να ακούω και πάλι τον "μικρό Ευαγγελάτο" να τραγουδάει την Άγια Νύχτα προτιμάω να ακούω ... Καμήλες. Άλλωστε ένα ζωάκι που παραπέμπει σε Χριστούγεννα είναι και αυτό!!!

είμαι μια καμήλα, είμαι μια καμήλα, μια καμήλα όμορφη που μασάει φύλλα!
είμαι μια καμήλα, είμαι μια καμήλα, μια καμήλα όμορφη που μασάει φύλλα!
είμαι μια καμήλα, είμαι μια καμήλα, μια καμήλα όμορφη που μασάει φύλλα!


p.s. Πέρα από την πλάκα που κάνω παραπάνω, εγώ αν είχα κοριτσάκι δεν θα ένιωθα και πολύ άνετα να την βλέπω να παρακολουθεί το εν λόγω κομμάτι.... και ειδικά αν την έπιανα να ξεσηκώνει φιγούρες και σκέρτσα!!!

45 σχόλια:

DaNaH είπε...

Το εν λόγω βίντεο κλιπ το πέτυχα και εγώ το ΣΚ την ώρα που έκανα ζάπινγκ. Συμφωνώ απόλυτα με όσα λες!!

jojo είπε...

δηλαδή αν έβλεπες το γιό σου να ξεσηκώνει τις φιγούρες θα ένοιωθες πιο άνετα απο να τοκανε η κόρη σου??? :P

και τελικά δεν κατάλαβα γιατί με μπέρδεψες...
σου άρεσε ή δεν σου άρεσε το κλιπάκι???
γιατί σε ακούω που το σιγοτραγουδάς ακόμα!

philos είπε...

Δανάη, με καταλαβαίνεις υποθέτω!
;D

Jojo,
ως μαμά που πρόκειται να γίνεις καλά κανεις και ενημερώνεσαι για τους κινδύνους που απειλουν τα παιδιά μας!
;P
Αλλά ως γονιος πάλι, θα πρέπει να προσέχεις να μην κάνεις τέτοιες ερωτήσεις, που ξυπνάνε τα πιο εφιαλτικά σενάρια στο μυαλο μου!
:))
Το κλιπάκι θα προτιμούσα να το δω στην μεταμεσονυχτια εκπομπή του MTV παρά 10 η ώρα το πρωί και ενώ έχω απλώσει τις εφημερίδες μου στο τραπέζι και τις διαβάζω σοβαρός σοβαρός και απερίσκεπτος!
:-D

Ανώνυμος είπε...

Ωσ μουσικός σκεφτόμενη εγώ τωρα, να υποθέσω ότι συνδύασαν καμήλες με μουσική και βγήκε ένα ανατολιτικοτσφτετελόπραγμα,ε; Πες μου αν κάνω λάθος...Ο δικός μου έχει κόψει λίγο τα ζουζούνια και δεν το έχω πετύχει το συγκεκριμένο.Θα στηθώ το σ/κ μπας και το δω...έτσι και δει ο άντρας μου τα κοριτσακια με τσιφτετέλι, ε ρε...! Μόλις κάναμε κόρη και καταλαβαίνεις (σιχαινόμαστε και τα τσιφτετέλιαααα)!

Cinderelen είπε...

Δεν το έχω δει, πάλι καλά! Ευτυχώς η μικρή προτιμάει τη net, το channel 9 και καμιά φορά το star! χεχε..

Αυτά τα ζουζούνια πάντως δεν μου αρέσουν καθόλου (να ναι καλά τα παιδάκια). Τα μόνα τραγούδια τους που μου άρεσαν ήταν κάποια για τα χρώματα και τους αριθμούς παλιά!

"Βέβαια για να πω την αμαρτία μου, τα φετινά Χριστούγεννα από το να βλέπω και να ακούω και πάλι τον "μικρό Ευαγγελάτο" να τραγουδάει την Άγια Νύχτα προτιμάω να ακούω ... Καμήλες"

Αχαχαχ! Που τον θυμήθηκες αυτόν! Τον είχα ξεχάσει εντελώς! Κι έχει κι ένα ύφος ..

Καλό βράδυ
φιλιά
xoxoxoxo

^^

philos είπε...

M00nhild, έχεις δίκιο. Ετσι ακριβως είναι. Φαντάζομαι από τώρα τις χαρές που θα κάνει ο σύζυγος!
;DD

Καλομελέτα και έρχεται και ο Μικρός Ευαγγελάτος με το ωραίο ύφος, Ελένη!
Φιλιά
και καλή σου ημέρα (αν και θα το δεις βράδυ λόγω σχολειου - δεν πιστεύω να έχετε και σεις καμια κατάληψη!)

Cinderelen είπε...

Τώρα το είδα!
Κατάληψη εδώ και 4 εβδομάδες έχουμε. Στην αρχή είχε πλάκα αλλά τώρα να δούμε τι θα γράψουμε στο τέλος..

Φιλιά και καλή σου μέρα :)

Ανώνυμος είπε...

Μόλις το είδα...και σε θυμήθηκα!!! Το ξανθό το κουνιστό καλό όμως ε;;; ;)
Άστα που λες λοιπόν...και η κόρη μου είναι 2 μηνών...να την πνίξω από τώρα;;; τι λες κι εσύ;;;

Ανώνυμος είπε...

Το είδαμε...φρίκη!

philos είπε...

Είδες Μάνο, πως μας ξεσηκώνουν με αυτά τα αμαρτωλά βίντεο?
;D
Προς το παρόν συνέχιζε να αγκαλιάζεις και να αγαπάς την κορούλα σου και να τις βάζεις όμορφη κλασσική μουσική για να χαλαρώνει και που θα πάει θα βρει μόνη της τον σωστό δρόμο!
Αν όχι... απλά θα ανήκει στο 80% των κοριτσίων σήμερα.
Τα ρίσκα σου τα χεις πάρει...
;))

Αγαπητή σύζυγε Μάνου...
Φρίκη...
ουουουουου σιξ σιξ σιξ ουουουουου!
;)))

Εγώ πάντως ΣΚ δεν το πέτυχα... και ηθελημένα μπορώ να πω το απέφυγα!

Ανώνυμος είπε...

Το πέτυχα χτες Κυριακή...ήμουν στην κουζίνα και είχα τον μικρό να βλέπει άλτερ...ε, σε κάποια φάση ακούω τον έξω από εδώ ρυθμό του τσιφτετελιού...πήγα να δώ και έτσι όντως το πέτυχα....βρώμαγε από μακριά..;)

Ανώνυμος είπε...

+fono twra epiase kai tis ilikeies 15-17

Ανώνυμος είπε...

exw apo tin kyriaki to psaxnw
parte n exete: http://www.youtube.com/watch?v=Kb8Y7rTN5YU

na sas zisoun ta mwra sas

Ανώνυμος είπε...

Μα δεν σκέφτεστε καθόλου τους άφωνους και ατάλαντους αυτούς τύπους; Πως θα γίνουν "διάσημοι" αν δεν προβληθούν σε ένα παιδικό Pop Idol (όπως το έχουν κάνει, γιατί μόνο παιδική εκπομπή δεν είναι πλέον); Μόνο στο όνομα διαφωνώ. Κανονικά θέλει ΜΠΑΖΟΥ and the ZOO.

philos είπε...

Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια εναλλακτική για τα παιδιά αυτής της ηλικίας. Και ευτυχώς που σταμάτησε και εκείνο το παιδικό Pop idol.

Ανώνυμος είπε...

den mporo na katalavo tin anysixia sas.Ta paidia se autes tis ilikies den mporoun na katalavoun kanena uponooumeno erotiko i otidipote allo.I gnomi i diki mou einai pos oso o bob sfouggarakis pernaei minimata vias kai sex allo toso vlaptoun kai ta tragoudia auta

Ανώνυμος είπε...

Poio soyrealistiko video apo ton papagalo den exo dei.... http://youtube.com/watch?v=0oRFAmqMi6s&feature=related


Dikio se genikes grammes exete... alla moy thimizete ayto poy legame palia.. otan soy edeixnan to feggari esi koitages to daxtylo.. Den eida kanenan na sxoliasei ta paidika toy SK...

Alla kai ayto einai ptesma mposta se ayto poy kata 98% tha zisoyn ta paidia mas sto mellon epeidi emeis koimomaste... kai milao gia toys "gamoys ton aderfaton

Ekei distixos katantisame kai min moy pei kaneis gia anthropina dikaiomata kai strasboyrga giati tha kseraso... ksipnate ... ta aderfata kai oi ebreoi kanoyn koymanto...

Ανώνυμος είπε...

By Mac-13...
Ε όχι ρε παιδια και να κατηγορείτε τώρα τις κοπελιές στο βίντεο κλιπ οτι σας ξεσηκώνουν! Εντάξει, είναι πολύ όμορφες παρουσίες, αλλά απλώς χορέυουν. Εγώ προσωπικά, τα θεωρώ όλα τα τραγούδια των "Mazoo" πολύ καλά για παιδικα τραγούδια. Το κακό είναι, οτι όλοι συμφωνείτε μεταξύ σας! Τις αντιδράσεις σας από την αλλη τις βρίσκω ΠΟΛΥ υπερβολικες. Καλύτερα να φροντίζετε τα παιδιά σας να μεγαλώνουν με κάποιες κάπως πιο "παλιές" αρχές, πάρα να τα παραχαιδεύετε και να τα κακομαθαίνετε. Είμαι νέος 28 χρονών, και σκέφτομαι πάρα πολυ το ΠΩΣ θα φέρω παιδιά σε αυτόν τον κόσμο, που κυριαρχεί η διαφθορά και η απουσία κάποιον βασικών αρχών. Και τελικά μπορεί να μην το κάνω κιόλας, γιατι εχουμε γίνει ένα χάος. Και εσας σας πειραξε ενα αθωο βίντεο; Καλύτερα να ανησυχειτε για άλλα πράγματα πιό σημαντικά σχετικά με τα παιδια σας, και για το πως θα έχουν ένα μεγαλύτερο επίπεδο μόρφωσης, γιατι την μισή την αποκτούν στο σχολείο, και την άλλη μισή στο σπίτι. Ούτε οι γάμοι των ομοφυλοφιλων είναι τίποτα το κακό. Μήπως φοβάστε οτι έτσι το παιδί σας θα οδηγηθεί στην ομοφυλοφιλία; Αυτό κρίνεται από το πως γεννιέται. Και ποιοί είστε εσείς που θα κρίνεται τα γούστα του; Αν βρεί έναν άνθρωπο που να είναι δίπλα του και να το καταλαβαίνει, τι σημασία έχει το φύλο του; Λες και αν παντρευτεί αντρας-γυναίκα, όλα είναι καλα! Αν κάποιος αισθάνεται διαφορετικά, δεν μας πέφτει λόγος να του βάλουμε "όριο" στην ευτυχία του. Κοιτάξτε και λίγο το κορόιδεμα που τρώμε κάθε μέρα απο κυβερνήσεις, εκκλησία και άλλους επιτήδειους, και σκύβουμε το κεφάλι σιωπηλά, και αφήστε τις μικρότητες. Ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά σας, χωρίς να γίνεστε υπερβολικοί. Μαθετε τα να αγαπούν το περιβάλλον και τα ζώα, οπως και να ειναι υπευθυνα άτομα. Το ξέρω οτι ζούμε σε μια σκάρτη κοινωνία, και είναι πολύ δύσκολο το παραπάνω, αλλά αυτά είναι η νέα γενία που θα πρέπει να κανει κατι γι'αυτό που η δικιά σας γενιά καταστρέψε.

philos είπε...

θέλω να δηλώσω οτι το όλο ποστ έχει ένα χαλαρό και χιουμοριστικό χαρακτήρα.
Σατιρίζω το γεγονός ότι τα εν λόγω βίντεο κλιπ έχουν δύο πολύ ομορφα και σεξυ κορίτσια που κινούνται με νάζι και σίγουρα περνάνε πιο πολλά ερωτικά μηνύματα στους μπαμπάδες παρά στους μικρούς. Αν και όσοι έχετε παιδιά ξέρετε ότι τα μικρά αντιγράφουν ότι βλέπουν είτε άμεσα είτε έμμεσα. Από τον Bob τον σφουγγαράκη πιο εύκολο θεωρώ για ένα παιδί είναι να αντιγράψει τον ατίθασο χαρακτήρα του Bob, παρά το γεγονος της ερωτικής του συμπεριφοράς.
Εγώ βλέπω ότι χιλιάδες, ναι χιλιάδες έχουν καταλήξει σε αυτό το ποστ μέσω του google στις πιο άσχετες ώρες της ημέρας. Και αναρωτιέμαι κάθε φορά τι ψάχνουν?
Εφόσον το τραγούδι υπάρχει στο youtube.
Να μάθουν μια πληροφορία για τους συντελεστές του κομματιού? Για την ξανθιά ή την μελαχρινή κοπέλα του βιντεο κλιπ?

Στο ψάξιμο αυτό βλέπουν όλοι τον επίτηδες τοποθετημένο κινδυνολογικό τίτλο του ποστ και ξεπέφτουν εδώ.
Τωρα πόσοι καταλαβαίνουν το χιούμορ που κάνω στο παραπάνω κείμενο και τα σχόλια δεν ξέρω.

mac13, στα σχόλια σου όσον αφορά την ομοφυλοφιλία θα με βρεις απόλυτα σύμφωνω. Ας μεγαλώσουν τα παιδιά μου υγιή, να μορφωθουν πραγματικά, να μην γνωρίσουν δυστυχια και πολέμους και το τι θα κανουν στην σεξουαλική τους ζωή δεν με νοιαζει.
Ακομη και αν θέλω να γίνω παππούς θα υιοθετήσω ένα παιδάκι.

Και αλήθεια θέλω κάποιος να μου πει από τους 30-50 ανθρώπους που καθημερινά ψάχνουν και καταλήγουν εδώ κάτι για το mazoo and the zoo, τι ακριβώς ψάχνετε ρε παιδιά?

;))

Ανώνυμος είπε...

Βy Mac-13,
Δεν ξέρω για τους άλλους, αλλα εγώ έψαχνα για "σεξ με ζώα", και το Google με παρεπεμψε στους "Mazoo and the Zoo"! Χα-Χα-Χα! Πλάκα κάνω ετσι...; Στην πραγματικότητα έψαχνα για τον τίτλο ενός νεου τραγουδιού, τον οποίο δεν ήξερα, και είχε μέσα την λέξη "μαμά". Ετσι εφτασα εδω, και έφριξα με αυτά που διάβασα. Είχα γυρισει λιγο αργά σπίτι, και το ψάξιμο έπρεπε να γίνει εκείνη την ώρα, εξού και το περίεργο της ώρας του post. Οσον αναφορά τον χιουμοριστικό χαρακτηρα των σχολίων σου, μάλλον δεν τον κατάλαβα (οπως φαίνεται), γιατί με "τρέλαναν" τα προηγούμενα. Έτσι όλες οι ερωτήσεις σου, απαντήθηκαν...

philos είπε...

Μαμά το ξέρω είναι ο τίτλος του νεου κομματιού... και το πατρικο μου ένστικτο λέει ότι και πάλι το βιντεο κλιπ θα έχει τεράστια επιτυχία!

;))

Ανώνυμος είπε...

εγώ λέω ότι είσται κομπλεξικοί και να πάτε να σας κοιτάξει ένας γιατρός, γιατι τα κοριτσάκια στο βίντεο κλιπ μπορεί να είναι ναζιάρικα αλλά το άρρωστο μυαλό σας είναι αυτό που θέλει να βλέπει έναν ερωτισμό να εκπέμπεται! δε νομίζω κάποιος απο μας να σχολίαζε έτσι το δικό του το πεδί?

Ανώνυμος είπε...

By Mac-13,
Ετσι ακριβώς όπως τα λες είναι! Τώρα που κυκλοφόρησαν και DVD... ποιός τους πιάνει!!!

ΤΖΩΤΖΙΟΥ είπε...

Τα τραγούδια του δίσκου (τον έχω αγοράσει κιόλας) είναι μια χαρά για παιδικά, αλλά και για μεγάλους. Διασκεδαστικά και ζωντανά. Διδακτικά δεν ξέρω αν είναι, αλλά σίγουρα τα περισσότερα πράγματα που βλέπουμε τριγύρω μας ΔΕΝ είναι διδακτικά για τα παιδιά, το αντίθετο μάλιστα. Σε μια κοινωνία με τόσα ερεθίσματα για τα παιδιά, τα οποία μεγαλώνουν πολύ πιο γρήγορα από όσο μεγαλώναμε εμείς, οι εξωτερικές επιρροές είναι αναπόφευκτες. Εμείς ως γονείς πρέπει να σταθούμε στο πλάι των παιδιών μας και να τα συμβουλέψουμε ή ακόμα και να τα καθοδηγήσουμε, όχι να τα προστατέψουμε δια των παρωπίδων. Δεν θα είμαστε πάντα μαζί τους.

Έπειτα, όλα τα υπονοούμενα των video clips είναι, όπως δεν λένε και στο χωριό μου, in the eye of the beholder.

Σε κάποιο thread συζητήσεων στο IMDB για μια ταινία δράσης πέτυχα το σχόλιο ενός μικρού αμερικανόπουλου, επειδή κάποια στιγμή στην ταινία φάνηκε κάποιο βυζί (όχι «στήθος», «βυζί», όπως «βυζαίνω όταν είμαι μωρό»). Σοκαρίστηκε. Θεώρησε πως ήταν περιττό στην ταινία, επειδή έτσι αποκλείονταν τα παιδιά από θεατές και οι γυναίκες θα το έβρισκαν αποκρουστικό. Το παιδί έτσι μεγάλωσε, με αυτές τις αρχές. Το δε βυζί παρεμβλήθηκε εν μέσω σκοτωμών και απλόχερης λοιπής βίας. Καταλαβαίνετε την ειρωνεία, φαντάζομαι. Μπορεί αυτό να είναι άσχετο με το θέμα εδώ, αλλά μπορεί και όχι. Εσείς θα κρίνετε.

ΥΓ Νομίζω πως όλα τα video clips των mazoo and the zoo μπορούν να βρεθούν στο youtube.

philos είπε...

Σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου Τζωτζιου. Παρακολουθώ και γω το δικό σου blog σε μόνιμη βάση εδώ και 2 χρόνια μέσω reader.
Συμφωνώ με την φράση που λένε στο χωριό σου "in the eye of the beholder."
Εγώ σάτιρα κάνω εδώ, αλλά το σίγουρο είναι ότι οι κοπέλες των mazoo and the zoo (και ειδικά η ξανθιά) προσελκύουν το ενδιαφέρον.
Δεν το λέω εγώ... το αποδεικνύει το google search.
30 άτομα την ημέρα έρχονται απο εδώ (σύμφωνα με το google analytics) ψάχνοντας mazoo and the zoo ή ποια είναι η ξανθιά στο κλιπ. Ζήτημα να έρθει 1 ή 2 εδώ αναζητώντας ζουζουνια. Τωρα τελευταία κάποιοι ψάχνουν και το νέο σουξέ "μαμα το ξέρω"
Κάτι λέει αυτό.
Εγώ δεν αγόρασα το cd αυτό ούτε και κανένα άλλο. Ο λόγος ότι ο μικρός θέλει να ακουει διαφορετικά ακουσματα και όχι το ίδιο κάθε φορά. Τωρα πιο πολύ του αρέσουν τα καινούρια με την Χιονάτη και η πιο σταθερή αξία είναι τα στρουμφάκια.
Αλλά επίσης θα συμφωνήσω ότι τα κομμάτια των mazoo είναι σουξεδιάρικα, ευχάριστα, ακουγονται εξίσου και από μεγάλους. Και μάλιστα έχω παρατηρήσει ότι ο τύπος που τα γράφει (το αγόρι στα βίντεο κλιπ αν δεν κάνω λάθος) έχει ταιριάξει πολύ όμορφα γνωριμα μοτίβο από ροκ και ποπ κομμάτια και οι στίχοι αν μη τι άλλο έχουν χιούμορ.
Αλλά επιμένω ότι το βίντεο κλιπ με την καμήλα ήταν ο ουσιαστικός λόγος της τεράστιας επιτυχίας τους σε σχέση με άλλα τραγούδια των ζουζουνιών και της αγοράς τους από τους γονείς των παιδιών!

Ανώνυμος είπε...

Είμαι κι εγώ νέα μαμά η κόρη μου λοιπόν μόλις 8 μηνών ξετρελένεται να βλέπει τον παπαγάλο και τον σκαντζόχοιρο και γι'αυτό έξαχνα να βρω να της αγοράσω το dvd, όσον αφορά τα υποννοούμενα ερωτικού περιεχομένου που περιγράφεται θα συμφωνήσω με τον φίλο/η που γράφει ότι αυτά είναι κατασκευάσματα του δικού σας μυαλού, αν κάποιος θέλει να βρει στοιχεία ερωτικού περιεχομένου σε κάτι αυτό μπορεί να συμβεί ακόμη και όταν δει ένα δέντρο. Επίσης θα ήθελα να σημειώσω οτι το παιδί μου προτιμώ να βλέπει καμήλες, παπαγάλους και κοριτσάκια να λικνίζονται παρά να βλέπει κινούμενα σχέδια με τα τερατόμορφες φάτσες να σκοτώνονται, όπως επίσης προτιμώ να ακούει κάτι χαρούμενο και κατά τη γνώμη μου εντελώς παιδικό από από σκυλάδικα που βάζουν πρωί πρωί κάποια κανάλια.

philos είπε...

Να χαίρεσαι το μωράκι σου νέα μαμά!
Συμφωνώ μαζί σου για το ότι είναι καλύτερο να ακούει τραγουδάκια παρά να βλέπει τερατόμορφα κινουμενα σχέδια που είναι και επικίνδυνα για επιληψίες.
Πάντως όσο λιγότερη τηλεόραση βλέπει ένα παιδάκι τόσο καλύτερα είναι. Μπορείς να βάζεις μόνο μουσική σπίτι και να της διαβάζεις παραμυθάκια ή να βλέπει εικόνες από βιβλία για αυτή την ηλικία.
ή να ακούει μουσική από τα ζουζούνια που είναι πιο πολύ στα μωρουδίστικα ακούσματα. ή ακόμη καλύτερα κλασσική μουσική! Γνωστά κλασσικά κομμάτια. Ο δικός μου χαλάρωνε τρελλά με αυτά!
Πάντως επιμένω στην άποψή μου ότι η καμήλα αλλά και η πάπια στο βίντεο ότι έχουν ερωτικά υπονοούμενα μιας και οι κοπέλες που εμφανίζονται στα βίντεο κλιπ (και δεν είναι τα κοριτσάκια από τα ζουζουνια) εμφανίζονται με καυτά σορτσάκια και χορούς της κοιλιάς.
Καθημερινά 4-5 μπαίνουν σε αυτό το ποστ ψάχνοντας κάτι για την "ξανθιά από την καμήλα".
Αυτό κάτι λέει. Και αν όχι σε σένα που είσαι γυναίκα, σίγουρα στους άνδρες.
Και πάλι να χαίρεσαι την κόρη σου!

Ανώνυμος είπε...

philos telika eisai kai poli asxetos.. gia na min po tpt pio vari.. 1on to tragoudi tis kamilas twn mazoo and the zoo leei EINAI mia kamila kai oxi EIMAI mia kamila.. 3evoulwse ta autia sou! kai 2on i 3an8ia ta spaei.. makari oi kores mou na ginoun toso kouklares otan 8a megalwsoun.. trava fae kamia fasolada twra kai ... 3ereis..

philos είπε...

Παρακαλείται ο κύριος του προηγούμενου σχολιου όπως και παραλάβει το χαμένο του χιούμορ από το τμήμα απωλεσθέντων.
Ευχαριστώ!
;))

ΤΖΩΤΖΙΟΥ είπε...

Αγαπητέ philos, αν υπήρχε βραβείο κλασάτης απάντησης, μετά χαράς θα σε πρότεινα για την προηγούμενη απάντησή σου. Το άρθρο σου, στο σύνολό του, μάλλον δεν είναι καθολικά προφανές πως είναι σάτιρα και χιούμορ, αλλά σίγουρα ο τρόπος του tsoukalas ήταν λίγο άξεστος.

Ανώνυμος είπε...

3ipniste re.. zeite se diko sas kosmo.. eleos. Ti sxolia einai auta.. "όπως και παραλάβει".. "καθολικά προφανές" ? Tin paleuete ka8olou? Terma. Deite to parakato clipaki mpas kai niwsete.
http://youtube.com/watch?v=nhT4qvkdvvU

Ta leme..

ΤΖΩΤΖΙΟΥ είπε...

Αγαπητέ Tsoukalas,

σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας μια αληθινή ελεγεία στην ανθρώπινη διανόηση. Εύπεπτη και ταυτόχρονα διδακτική, ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα ανάμεσα στο οκτάτομο έργο του Σαρτρ και στα Άπαντα του Νίτσε στη συλλεκτική έκδοση των Κλασικών Εικονογραφημένων που θα ξεκινήσω μόλις επιστρέψω από το σταθμό Λαρίσης: έρχεται ο φίλος μου ο Γκοντό.

philos είπε...

Φίλτατε ΤΖΏΤΖΙΟΥ,
η απάντησή σας ήρθε στην ευδοκιμότερη στιγμή και όχι απλώς κάλυψε πλήρως το ύφος και την αισθητική αυτού του ιστολογίου, αλλά έδωσε μία νέα πνοή στον σχολιασμό, απέναντι στον μαρασμό και την πνευματική πτώχεια η οποία χαρακτηρίζει τους σύγχρονους νέους σχολιαστάς.
Σας ευχαριστώ και πάλι δια την πολύτιμην συνεισφορά σας.

Ανώνυμος είπε...

Ευγενέστατε οικοδεσπότη , ευγενέστατο κοινό , αντιγράφω από τον αναθεωρημένο λόγο του Λυσία "Υπέρ Αδυνάτου"

"...Ου πολλού δέω χάριν έχει, ω tzotzioy και phlios, τω Διδάκτωρι Ιωκύλιο αλλά και τω κυρίω Χαϋδν ότι μοι έδειξεν τρόπον αφήνειν την φαιά του ουσία εις ένα νεανίαν αβατάριον έχουσι όμως κρατήσει δια τον αρχικόν εαυτόν του πεοκεφαλικήν και μόνον ουσίαν..."

Έτσι λοιπόν , Ευγενέστατε οικοδεσπότη , ευγενέστατο κοινό ,
Η ύπαρξις λοιπόν της αδράς μορφής του Tsoukalas που προηγουμένως απολαύσατε , με τον θυμικό του λόγο, μεστό σε γήινα αισθήματα και ζωώδη δύναμη , δίνει πλέον την θέση του στον πραγματικό Tsoukalas, δηλαδή τον υποφαινόμενο.

Ο υποφαινόμενος Tsoukalas, είναι πλέον συμφιλιωμένος με το θηλυκό εγώ του. Ο υποφαινόμενος Tsoukalas βλέπει Candy-Candy, έχει παλιά τεύχη της Μανίνας κάτω από το μαξιλάρι του, γνωρίζει πολύ καλά ότι φούξια με κόκκινο δεν πάεi και -γιατί να το κρύψουμε- περιμένει τον πρίγκηπα του πάνω στο άσπρο του άτι.

Το φιλί του , θα του κόψει την ανάσα (του υποφαινόμενου) και θα τον τρυγήσει (ο πρίγκηπας τον υποφαινόμενο) κάτω από μια βελανιδιά ενώ γύρω γύρω θα τρέχουν μικρά μου πόνια.

ΤΖΩΤΖΙΟΥ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΤΖΩΤΖΙΟΥ είπε...

Mon cher Tsoukalas, maintenant je joue au piano et je pleure de joie pour tes mots!
Et si j'étais Japonais, je te dirais:
アデヤ! ☺

Ανώνυμος είπε...

Lipon.. gia na valoume ta pragmata sti 8esi tous. 1on Oi gnwseis sou TZIOTZIE aka "βλέπει Candy-Candy, έχει παλιά τεύχη της Μανίνας κάτω από το μαξιλάρι του" giauta ta periodika kati mou leei.. . 2on Poles gnwseis gia ton sindiasmo xrwmatwn pou kai auto me anisixei "..γνωρίζει πολύ καλά ότι φούξια με κόκκινο δεν πάεi..". Mipos kriveis ton pragmatiko sou eauto? :) 3on kai vasikotero : SIMVOULI : sou proteino na stamatiseis na vlepeis "mikra mou ponia" opos ta les kai alla tetia flwristika paidika, kai na katseis mazi me ta paidia sou na deite Dragon Ball, Season 2, Tournament Saga. An den ta vriskeis pe mou na sou dwsw rs links.. ta exo anevasei. Kai kati allo : MA8E NA GRAFEIS SWSTA :) "ω tzotzioy και phlios, τω Διδάκτωρι".. ton lene philos.. oxi phlios. Mou aresei pou mou to pezeis kai oti 3ereis na grafeis petwntas auta ta philologistika pou kaneis copy/paste apo vivlia. Filika panta.. prospa8o na voi8iso.. :D

ΤΖΩΤΖΙΟΥ είπε...

Καλημέρα σε όλους.

tsoukalas, κάποιος απάντησε ως "Tsoukalas", φαντάζομαι όχι εσύ (και ξέρω πως δεν ήμουν εγώ), και του απαντάς αποκαλώντας τον ως "TZIOTZIE" (nick που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ως τώρα στη συζήτηση). Να υποθέσω πως σε κάποιο πρόσφατο παιχνίδι ποδοσφαίρου που παρακολούθησες, δέχτηκες από άλλους οπαδούς ένα φιλικό χτύπημα στο κεφάλι ή ένα πατρικό στραγγαλισμό με αποτέλεσμα χειρότερη οξυγόνωση του εγκεφάλου;-)

philos είπε...

Νομίζω ότι έγινε μία σαφή και όμορφη προσπάθεια τα σχόλια να εναρμονιστούν με ύφος του κειμένου του ποστ, αλλά δυστυχώς κάποιοι επιμένουν ... ποκεμον!
Πάντως εγώ διασκέδασα με όλα τα σχόλια, οφείλω να ομολογήσω!
;D

Ανώνυμος είπε...

Pedia den xero gia sas ala deite to kai alios px emeis eimaste mia parea fititon kai exoume kaei na vlepoume ola ta video o enas malista exei eroteuti tin xan8ia dld ego to proi pou 8a giriso apo ta mpouzoukia mou den mporo na akouso tin kamila pou sindiazei ligo ap ola :PPP

I ton papagalo akoma pio kalo.

Pantos ego pisteuo pos mia xara kanoun oi an8ropoi skeutite oxi mono pos to vlepei enas an8ropos tis ilikias sas (oxi pos sas leo megalous pros 8eou) ala pos to vlepoun oloi oi giro to 8ema den simfonite???Ektos autou kai ta pedia sas prepei kapia stigmi na mpoun sto klima autis tis zwis pou pera ap tin plaka etsi einai....

kalimera :)

philos είπε...

Καλή σου ημέρα ανώνυμε φοιτητή!
Εγώ είδα το βίντεο στον Alter 8 μήνες πριν και διαπίστωσα με την πρώτη όλα αυτά που θα επακολουθούσαν!
Και έκανα αυτό το σατιρικό ποστ.

Εγώ πιστεύω ακράδαντα ότι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα των ζουζουνιών εκεί γιατί ξέρουν πραγματικά να κάνουν επιτυχίες, που τις ακουν και τις βλέπουν και μεγάλοι!

Panos είπε...

Πω πω βρε παιδια, Τι συζητηση και τι βαριες αναλυσεις!!!

θα πρεπει να επαναπραγματευτειτε καποια πραγματα εκ των έσω.

στην σημερινη εποχη με την βια, το αιμα και το κλαμα να βρισκονται σε καθε καναλι, καθε ωρα της ημερας και σε καθε ειδους εκπομπη/σειρα/ταινια εκτιμώ πως τετοιες προσπάθειες ειναι αξιες λόγου και συγχαρητηρίων.

μην το βλέπετε απο το πρισμα του γονιου, γιατι ξεχνάτε τι μυαλό ειχατε στην ηλικία των 7-8. ξεχνατε ποση αναγκη ειχατε να ειναι ενα τραγουδια απλό στους στιχους για να το καταλαβαινετε και χαρωπό για να σας γεμιζει ευτυχία..

Προσωπικά Χιλιες φορες καλυτερα mazoo and the zoo (δεν ειναι μονο η καμηλα, εχετε internet, μπειτε στο youtube και δειτε τα) απο "παιδικα" που εχουν καταντησει χειρότερα απο συγχρονες ταινιες δράσης.

ελπίζω να προσέφερα κατι στις σκέψεις σας.

philos είπε...

Κάθε σχόλιο δεκτό Panos.
όλα προσφέρουν κάτι.

Καλή χρονια να έχουμε!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ , ΜΑΛΙΣΤΑ. OI MAZOO & THE ZOO ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ.
ΒΑΛΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΒΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ Π... ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΑΡΟ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ.... ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ.
ΒΑΣΙΛΗΣ

Unknown είπε...

Egw tha pw to e3is... Logo tou oti mesa se emas tous megalous epikrati h prostixia sto mialo mas kai to otidipote vlepoume pou borei na diegirei to mialo mas se sexoualikes fantasioseis ta vlepoume olla epikindina! Kalitera tha eithela na pw xoris na exw kanena ofelos prosopika oti na prosexoume ti lene afta ta tragoudia kai oxi panta pos parousiazontai! Den exei tpt gumno gia na prokalesei kai mhn 3exname pos apefthinetai se mikra paidia kai oxi se enilikous! Skeftite ligo pos antidroume emeis se mikra paidia - mora! kai episeis ta paidia mesa tous den exoun thn prostixia kai to sex na to pw kalitera sto mialo tous kai etsei olo afto pou parousiazetai gia ta paidia einai kati entelos athow kata thn gnwmh mou!!!