30 Ιουλ 2007

"Iraqi players do what leaders have not"

Αλλοι σημερινοί τίτλοι από το διαδίκτυο:

Gunfire, tears as Iraqis celebrate soccer win (via Reuters)

Iraqis Unite Over a Big Soccer Win (Via Time)

Iraqis Leap at a Reason to Celebrate (via NYT)


"Ήταν μία από τις σπάνιες στιγμές τα τελευταία τέσσερα χρόνια πολέμου που οι Ιρακινοί δεν είχαν να χωρίσουν κάτι." (via in.gr)



Όταν οι αιτίες και οι αφορμές που κάνουν τους ανθρώπους να μισούνται και να αλληλοεξοντώνονται είναι τις περισσότερες φορές ηλίθιες και βασισμένες σε αρχέγονα αίτια και ένστικτα,
αλλο τόσο...

... και οι αιτίες και οι αφορμές που μπορεί να ενώσουν ένα σωρό διαφορετικούς ανθρώπους και να ξεχάσουν έστω και προς στιγμή τα μίση τους μπορεί να είναι ακόμη πιο ηλίθιες και εξίσου βασισμένες σε αρχέγονα αίτια και ένστικτα.


"...It took a beautiful arching corner kick and a textbook-perfect header to bring unadulterated joy to millions of people across this war-ravaged country."
via WashingtonPost


ο τίτλος της είδησης από το feed του CNN.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Nai, ειναι τρομερά απογοητευτικό και τρομερά ελπιδοφορο συγχρόνως αυτοί οι άνθρωποι να αγκαλιαζονται με αφορμή το ποδόσφαιρο. Για σκέψου, τί τους εχει απομείνει εκτός από το κρυφτούλι με το θάνατο ;




καλησπερα , καλησπέρα. Ολα καλα ;
ριτσα

philos είπε...

Προτιμώ να μην έχουμε καμία επιτυχία εθνική, αλλά να έχουμε ειρήνη και ηρεμία.
όπως και στην προσωπική ζωή μου προτιμώ να μην έχω καθόλου τύχη σε λαχεία και άλλα τυχερά, αλλά να είναι όλοι οι δικοί μου καλά στην υγεία τους.

όλα καλά, αλλα συνεχίζεται η πολύ δουλειά!