11 Απρ 2007

" I'm afraid Canon Canon't read Greek "

Κοιτάχτε τι σκάρωσε ο DEALSEND για πάρτη μου εδώ πέρα!



Εγώ πάντως θα διαδώσω το μήνυμα!

Εσείς θα βοηθήσετε στον ιερό αυτό σκοπό?

Διαδώστε την δύναμη των blogs!

Get Philos the Canon EOS-400D!

p.s. Τι σου είναι το internet ρε παιδί μου! Μην πεις μια κουβέντα... και πιάνονται όλοι από πάνω της!

8 σχόλια:

paraxeno είπε...

χεχχχχχχχχχ θέλω κι εγώ εναν τέτοιο φίλο... και μια αντίστοιχη ΝΙΚΟΝ βεβαίως βεβαίως

Ανώνυμος είπε...

@philos

Κοινωνιολογική παρατηρηση, ενα comment σε σενα ζηταει ΝΙΚΟΝ

Ενα comment σε μενα απο ενα αγγλο ζηταει και εκεινος CANON

Να βοηθησουν δεν λενε, μονο πως θα αρπαξουν και εκεινοι καμια μηχανουλα!!

:-)

No offense paraxeno

Το ολο εγχειρημα εχει προεκτασεις κοινωνικοπολιτικες, δεν το κανουμε για την μηχανη. Ευτελες το ποσο της αξιας του και ειμαστε και υπερ ανω.

ΥΓ
Δεν μπορω να σκεφτω καμια κοινωνικοπολιτικη προεκταση, ειμαι σιγουρος οτι υπαρχει, αν την βλεπεις εσυ, κανε μια αναφορα για τους παραδοπιστους!

philos είπε...

Σαφέστατα και είμαστε υπερ άνω. Και με αυτή σου την κίνηση, Dealsend, ανέβηκες πολύ στην εκτίμηση μου, όχι για το φιλικό της πράξης σου, αλλά για το ότι έπιασες ένα εγχείρημα, το οποίο θα μπορούσε να εκτυλιχθεί σε κίνημα κάτω από τις κατάλληλες προϋποθέσεις.
Αν όλοι βοηθούσαν στη διάδοση ενός τέτοιου μηνύματος έτσι αφιλοκερδώς και εντελώς αλτρουϊστικά, και αποδεικνύετο η δύναμη ενός Blog να διασπείρει ένα μήνυμα, έστω και διαφημιστικό, ο καθένας θα ένιωθε πιο δυνατός και πιο αποτελεσματικός (effective).

έχουμε τόση δύναμη πάνω μας, ο καθένας μας, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιος να μας δείξει πως να την χρησιμοποιήσουμε!

Πέρα από την πλάκα που έκανε ο Dealsend σχετικά με τα σχόλια, να πω ότι δεν γνωριζόμαστε καθόλου μεταξύ μας και ούτε email δεν έχουμε ανταλλάξει μέχρι σήμερα!

paraxeno είπε...

αχ αχ... το μύνημα το πιασα βρε παιδιά, αλλά το μαράζι από τους 16 χρόνους που δούλευα ως φωτογράφος μου χει αφήσει το κουσούρι μου, ιδίως μετά από ένα ατύχημα που κατέληξε στο να καεί ολάκερος ο εξοπλισμός μου...
και με την ανεργία να στοιχιώνει άντε να βγεις υπερ άνω των ονείρων σου... και να ξεριζώσεις το μεράκι... παραδόπιστη δεν με βλέπω να μαι... τρία μεράκια εχω, το χρώμα και το φως, τις λέξεις και τη μαγειρική... ε αυτά είμαι πλεονέκτης... ουδείς τέλειος ε? :Ρ

αχ βαχ... τι να κάνω ζήλεψα η γυναίκα...

πάντως πολλά μπορούμε όντως να κάνουμε, ακρεί να βρούμε τρόπους να τα οργανώσουμε άρτια... και κυρίως να συννενοηθούμε μεταξύ μας (σε αυτό πάσχουμε - )

κάτι τις που βλέπω πάντως και από τη δική μου αντίδραση, είναι το πόσο κουτουπωμένους μας έχει ο καταναλωτισμός... τις πλασματικές ανάγκες που μας έχουν δημιουργήσει (κι εμεις ως χάνοι τις έχουμε ενστερνιστεί) ώστε να θέτουμε αυτές ως στόχους και να παραβλέπουμε την δύναμη που μπορεί να έχει και ο λόγος μας και η έξοδός μας από την απομόνωση...

τα μπλογκς ίσως είναι μια καλή ευκαιρία για πολλά... αρκεί να διαβλέψουμε τις δυνατότητες...


Υ.Γ. πάντως συνεχίζω να θέλω έναν τέτοιο φίλο χοχ :Ρ

philos είπε...

Θα συμφωνήσω ότι κάπου πρέπει να συνειδητοποιούμε την δύναμη των blogs μας.

Μην σταματάς να αναζητάς τετοιους φίλους.
;D

paraxeno είπε...

τελευταία νιώθω τυχερή οσον αφορά τους λιγοστούς φίλους μου... κι ας μην μου χαρίζουν ΝΙΚΟΝ... με την τύχη με το μέρος μου λοιπόν δεν σταματώ να αναζητώ να τους αυγατίσω λιγάκι...

καλό ξημέρωμα :):):)

Katerina ante portas είπε...

Δανείζετε και φωτο σε φίλους άμα λάχει δηλαδή; (αμέσως εγώ, να επωφεληθώ!) ;)

philos είπε...

Αναλαμβάνουμε τα πάντα... έχουμε γίνει καλοί φωτογράφοι πλέον! ;)