12 Απρ 2007

Ο ΝΔ έφυγε .... ο DS έρχεται...

Φίλοι και φίλες μπλογκάρηδες...

Ξέρω ότι όταν κλείνει ένα blog δεν είναι μία ευχάριστη υπόθεση. Κάθε Blog που κλείνει είναι μία φωνή που σιωπά. Και το τελευταίo διάστημα κλείσαν αρκετά.
Πόσο μάλλον όταν κλείνει ένα blog στο οποίο ο χρήστης του αυτοδιαφημίζεται σε τρίτο πρόσωπο σαν ο "Συγγραφέας που από 2.1.06 ως 30.3.07 έγραψε 332 posts που συγκέντρωσαν σχεδόν ένα εκατομμύριο επισκέψεις και ενενήντα χιλιάδες σχόλια."
Θεαματικότατα νούμερα για την Ελλάδα, αν μη τι άλλο... Και μπράβο του!

Τώρα αν είσασταν από τους δεκάδες bloggers και που συχνά πυκνά σας άρεσε να περιπλανιέστε και να χάνεστε στα εκατοντάδες σχόλια του κάθε ποστ που έγραφε ο Συγγραφέας και το ψιλοπερνάτε ένα στερητικό σύνδρομο, μην μου πτοείστε...
Υπάρχει ελπίδα...
Υπάρχει φως!

Μην περιμένετε να σας προτείνω καμιά zoi20, καμιά argyrenia ή καμιά kwlogria... στις οποίες μαζεύονται ήδη δεκάδες διαφορετικοί bloggers και αφήνουν σχόλια σε κάθε post αδιακρίτως....
Θα τα ξέρετε και θα τα επισκέπτεστε ήδη οι περισσότεροι.
Εκεί μαζεύονται ήρεμοι, χαλαροί άνθρωποι με χιούμορ (ενίοτε και κανά λιγούρι-δεν άντεξα την πέταξα την κακία μου), χωρίς την διάθεση να στρωσουν "σεντόνια", σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον των blogs που επισκέπτονται! Μεταξύ άλλων και η αφεντιά μου (γιατί και εγώ όπου δω κείμενα με χιούμορ χώνομαι!!!)

Εγώ θα σας προτείνω το νέο trend!
DAVID SANTOS
από την Πορτογαλία!!!
για τους μυημένους ds!


Και Συγγραφέας είναι,
και επώνυμα γράφει,
και εκατοντάδες comments μαζεύει,
και μουτζαχεντιν οπαδούς (γυναίκες ως επί το πλείστον) που του γράφουν όμορφες ευχές διαθέτει,
και παππούς δείχνει, οπότε σου μεταδίδει ένα κύρος και μία θετική αύρα!

Μπήκε σιγά σιγά στην ζωή μας πριν μερικούς μήνες, στέλνοντας το διάσημο σε όλους πλέον μήνυμα (spam για τους μυημένους again)

" Heelo, Philos!
Thanks for you work and have a good weekend."

Ήδη από εκείνη την περίοδο εκατοντάδες ήταν οι bloggers που συνωστίζονταν για μια θέση στα σχόλιά των post του! Και όχι μόνο από Πορτογαλία ή Βραζιλία, αλλά και από ΗΠΑ, Μαλαισία, Αίγυπτο, Ισπανία, Ινδία κλπ, κλπ!

Εσχάτως και αποδεικνύοντας περίτρανα ότι "χτύπα χτύπα κουδούνια όλο και κάποιος θα σου ανοίξει χωρίς να δει ποιος είσαι", αρκετοί φίλοι και μη bloggers περάσαν το κατώφλι του blog του και αφήσαν σχόλια...
Πηγαίνετε στα σχόλια του προ-τελευταίου post να εντοπίσετε αρκετούς Έλληνες μπλογκάρηδες! Βοήθησε και το γεγονός ότι έχει μεταφράσει και στίχους ενός πονήματός του στα ελληνικά(!!!) αλλά και στα αραβικά, αγγλικά και ισπανικά!

Έτσι χτίζετε η δημοφιλία φίλοι μου! Με διακρατικές φιλίες, προσωπική προσέγγιση και μπόλικη αυτο-διαφήμιση!

Γιατί οπως έχω πει και σε μία φίλη, οι μπλογκάρηδες μοιάζουν με τα ζουζούνια της νύχτας που πάνε και στριμώχνονται γύρω από το έντονο φως. Μόλις σε κάποιο blog μαζευτούν πάνω από 20-30 σχόλια επί κάποιο χρονικό διάστημα, μετά αυξάνεται ο αριθμός των σχολιαστών γεομετρικά.
Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς αυτό το φαινόμενο? Απλά όλοι μας επιθυμούμε να ακουστούμε. Όσο μεγαλύτερο είναι το κοινό, τόσο καλύτερα για εμάς. Γινόμαστε γνωστοί και δημοφιλείς γρηγορότερα.



p.s.1 Αλήθεια ξέρει κανείς αν ο ΝΔ άνοιξε καινούριο prive blog? Πολύ ησυχία βλέπω τελευταία ...

p.s.2 ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΣΚΙΖΕΤΑΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ BLOG ΤΟΥ Ο ANTVOL! Εγώ αν για ένα και μοναδικό λόγο στενοχωρήθηκα που έκλεισε το blog του Δήμου ήταν ότι είχε ως παράπλευρη απώλεια και το κλείσιμο αυτου του υπέροχου blog που αποτέλεσε μια από τις αγαπημένες μου περιπλανήσεις στο λίγο διαστημα που το ανακάλυψα.

p.s.3. Μακάρι να ξανανοίξει το blog του δημόσια ο ΝΔ, γιατί οφείλω να ομολογήσω ότι αποτέλεσε πηγή έμπνευσης και έδωσε αφορμή για ενασχόληση με το blogging σε πολλούς εξαίρετους όπως αποδείχτηκαν bloggers και τους οποίους παρακολουθώ αδιαλείπτως!


p.s.4 Απλά θέλω να μοιραστώ την χαρά που είχα να είμαι ο πρώτος που άφησα σχόλιο στο καινούριο ποστ του ds! Ξέρω...., ξέρω... με ζηλεύετε!
Ελπίζω και γω κάποτε να έρθουν από τα λημέρια μου κοπελίτσες και να μου αφήνουν χαριτωμενιές σαν τις παρακάτω:


 ¨`*• (¨`•.•´¨) ♡ .•*´
      ¨`*• .`•.¸(¨`•.•´¨) ♡ .•*´
      ¨`*• ♡ × `•.¸.•´  


__♥♥_♥♥
_♥♥___♥♥
_♥♥___♥♥_________♥♥♥♥
_♥♥___♥♥_______♥♥___♥♥♥♥
_♥♥__♥♥_______♥___♥♥___♥♥
__♥♥__♥______♥__♥♥__♥♥♥__♥♥
___♥♥__♥____♥__♥♥_____♥♥__♥_____
____♥♥_♥♥__♥♥_♥♥________♥♥
____♥♥___♥♥__♥♥
___♥___________♥
__♥_____________♥
_♥____♥_____♥____♥
_♥____/___@__\\___♥
_♥____\\__/♥\\__/___♥
___♥_____W_____♥
_____♥♥_____♥♥
_______♥♥♥♥♥


Τελειώνοντας και βλέποντας το κουνελί από πάνω, με έπιασε ένα νευρικό γέλιο...
Είναι καλό αυτό γιατρέ μου?

p.s. 6 Μόλις άφησα σχόλιο, και στο καπάκι μου άφησε σχόλιο και ο santos στο προηγούμενο post μου! ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!!!
Αυτό είναι άμεση ανταπόκριση!

23 σχόλια:

ci είπε...

axaxaxaaaa υποκλίνομαααιιι που λένε και στα μπλογκοδημοφιλικά!!!!
Χρόνια Πολλά, τρέχω στον DS και ευχαριστώ θερμά που μοιράστηκες μαζί μας το ινφο!:)

paraxeno είπε...

γιατίιιιιιι έκλεισε ο antvol? με τα τρεχάματα τις τελευταίες μερες δεν έκανα όλες τις γύρες που έχω επιλέξει ... ασε που ο υπολογιστής χωρίς ξύλο δεν δουλεύει, και ευρώπουλα για καινούριο δεν υπάρχουν ακόμη, θέλω άλλες πεντε μεταφράσεις να κάνω για να βγει... υφίσταμαι ως ημιλιπόθυμη νεομπλογκερ με στερητικό σύνδρομο, μια και για να σταυρώσω σταθερή σύνδεση χρειάζεται τουλάχιστον δυο ώρες ξύλο ο πισις... :(

πέρασε κι από εμέ ο Σάντος, αυτό τώρα είναι καλό? δεν του άφησα ποστ όμως, αυτό ειναι κακό?

βοηθάτε το νεούδι καλέ, να σαι καλά φίλε μας που μας διαφωτίζεις εμάς τους νέους...

Σοφία είπε...

Εγώ πάντως τα σχόλια που αφήνει στο ιστολόγιό μου ο Πορτογάλος τα σβήνω. Έχω σκεφτεί να πάω στο δικό του ιστολόγιο και να του πω την άποψή μου για τα spam σε άπταιστα πορτογαλικά (τι τις έχουμε τις γνώσεις τέλος πάντων ;-) αλλά δυστυχώς δεν ξέρω αρκετές βρισιές για να μπορώ να εκφραστώ όπως θέλω...

Klearchos είπε...

Hello philos
This fhoto is vry nice. Thank you.
Forever.

DS

philos είπε...

citronella, τέτοιες πληροφορίες είναι χαρά μου χαίρεστε που τις μοιράζομαι μαζί σας!
Θα μου κάνετε καμιά όμορφη αφιέρωση, κανα λαγουδάκι, κανα σκυλάκι, ...άντε καμια φωτό από την Δράμα, τώρα που αρχίσατε τις βόλτες από ότι βλέπω...
;DDD

paraxeno, κάτσε φρόνιμα, γιατί θα σε κάνω ποστ για Η/Υ kαι γρήγορη σύνδεση!!!
;D
O antvol, ανέστειλε κάθε μπλογκοδραστηριότητα. Ίσως να έχει πολλές επαγγελματικές δραστηριότητες και ποιος ξέρει μπορεί να τον ξαναδούμε μπροστά μας στο μέλλον. Φωνές σαν του antvol, δεν βρίσκεις καθημερινά... Και για να είμαι ειλικρινής, ο ΝΔ δεν με έλκυσε ποτέ πραγματικά για να τον παρακολουθώ συστηματικά μέσω του reader μου, όπως κάνω με δεκάδες άλλους μη επώνυμους.
Πες γιατί τον είχα γνρίσει πριν μερικά χρόνια και μου είχε φανεί ολίγον υπερόπτης και νάρκισσος,
πες γιατί μου φαίνεται λίγο κλισέ, αν και ιδεολογικά δεν απέχουμε παρά ελάχιστα, πες λόγω προσωπικής μου ιδιορρυθμίας. Πάντως δεν με συγκινούν τα κείμενα του στο blog του.
Αντίθετα έχω διαβάσει εξαιρετικά σχόλια κατά καιρούς στο blog του και εξαιρετικότατα post από τους bloggers που σύχναζαν σε αυτό.
Θεωρώ ότι είναι μεγάλη, τεράστια σπατάλη ενέργειας, το να έχεις την ικανότητα να γράψεις τόσο όμορφα και δομημένα απόψεις και να σπαταλάς το ταλέντο σου - κλάσεις ανώτερο από αυτό του ΝΔ - στο να αφήνεις σχόλια σε ένα ξένο blog.
Aν κάποιος αθροίσει τον αριθμό των λέξεων των σχολίων πολλών από αυτών των bloggers, και τα συγκρίνει με τον αριθμό των λέξεων των κειμένων στα προσωπικά τους blogs τους, θα διαπιστώσει ότι τα πρώτα είναι πολλαπλάσια σε άριθμό από τα δεύτερα.
Και όμως χάνονταν μέσα στο τεράστιο πλήθο των σχολίων... Έχω βρει πραγματικά μαργαριτάρια.

Κάποια στιγμή σκέφτηκα, να φτιάξω ένα blog ολόκληρο που post του θα αποτελούσαν τα διάφορα σχόλια που αφήνουμε όλοι μας σε άλλα ποστ και πολλές φορές είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα από τα ίδια τα ποστ στα οποία αναφέρονται. Αν ποτέ το πραγματοποιούσα κάτι τέτοιο, τα σχόλια στο blog του ΝΔ, θα είχαν την μεγαλύτερη συμμετοχή σε αυτό το blog..

Σίγουρα όπως και αυτό εδώ το σχόλιο είναι απείρως πιο σημαντικό από την σάτιρα που πραγματοποιώ στο παρόν ποστ. Είναι πράγματα που θέλω να μοιραστώ καιρό.
Κάποιοι φίλοι ήδη γνωρίζουν αυτές τις σκέψεις μου.

Ώστε εσύ κρύβεσαι Κλέαρχε, πίσω από την μυστηριώδη παρουσία του ds!!!
έπρεπε να το καταλάβω από το επίπεδο των αγλυκών σου!
;DDDDDDDDDDD
ps. Τι γέλιο ρίξαμε χθες όταν διαβάζαμε μαζί το κείμενο και τα σχόλια... Λυώσαμε!

Σοφία, μην σπαταλάς τσάμπα δακτυλογράφηση. Τύποι σαν το DS είναι μικρές γραφικές νότες στην μπλογκοκοινωνία μας.
Ξέρεις και πορτογαλικά!!!!
Για στείλε κανα βιογραφικό, να πάρω πλήρη γνώση των ικανοτήτων σου γιατι με έχεις εξεπλήξει!
;D

Debby είπε...

Από ότι είδα στο bloglines μου, ο ΝΔ έστειλε νέο post.
Αποκλείεται να κόψει τελείως. Το δηλώνει εξάλλου εκεί.

Παρεπιπτόντως, έχε υπόψη ότι άμα χρησιμοποιήσεις σχόλιο κάποιου σε ποστ δικό σου και δεν θέλει αυτός που το έγραψε, έχει δικαίωμα να ζητήσει να το κατεβάσεις. Και είναι λογικό.
Αν θες να κάνεις δηλαδή ένα ποστ με σχόλια θα πρέπει για να είσαι ήσυχος να έχεις πάρει την έγκριση πρώτα αυτών που τα έγραψαν!!

:-)

philos είπε...

Το ιδιο δεν ισχύει και για κάθε ποστ και για κάθε φωτογραφία που βάζουμε?
Αυτό εννοείται και εμπίπτει στους κανόνες καλής συμπεριφοράς.
Αντίθετα αν εσύ φωτίσεις και διαφημίσεις μία όμορφη δήλωση, πιστεύεις ότι θα βρεθούν πολλοί που θα ζητήσουν να την αφαιρέσεις?

Εδω δεν ζητούν να αφαιρεθούν σχόλια και αποσπάσματα από εκπομπές άλλων καναλιών στην τηλεόραση...
Είναι ωραίο πράγμα να σε διαφημίζουν!
Εδω βλέπεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που δυσφημίζουν την δικτυακή τους ταυτότητα με τις δηλώσεις τους σε spam και trolls!!!

ps.
Δεν πιστευω να σε πείραξε που σε έκανα buzz. Αν ναι πεστο μου να μην το ξανακάνω.

philos είπε...

Και για το ΝΔ δεν με εκπλήσσει η είδηση.
Το πρόβλεψα αν πρόσεξες!!!
Παρατήρησα μία αλλαγή συμπεριφοράς σε κάποιους bloggers σε σχέση με προηγούμενες αποχωρήσεις του...
;))

Debby είπε...

Αχ! Καλέ μου Philos!!
Δεν είναι ακριβώς το ίδιο και εξηγούμε (για να μην παρεξηγούμε)!

Είναι το ίδιο όταν δημοσιεύουμε φωτογραφία και σχόλια ακόμα και αν αναφέρουμε την πηγή τους.
Δεν είναι το ίδιο για τα ποστ μας γιατί είναι δικά μας λεγόμενα.
Αν κάνεις ποστ με σχόλια και απλά παραθέσεις τα link που πρωταρχικά έχουν γραφεί από τον ίδιο τον συντάχτη δεν χρειάζεται καν να ζητήσεις άδεια για αυτό.
Αν όμως αναδημοσιεύσεις, όπως κάνουμε με τις φωτογραφίες που δεν είναι δικά μας δημιουργήματα, τότε ναι...νομίζω πως επιβάλλεται να πάρουμε άδεια.
Μην την πάθουμε σαν το monitor και την Mirandolina!

Υ.Γ. Οχι ντε, τι να με πειράξει. Εβλεπα το σηματάκι σου (έβαλα και εγώ τώρα πια!!) και δεν ήξερα τι ήταν. Και όταν είδα στον tracker μου το site μπήκα και το είδα σχεδόν ενθουθιάστηκα! Περισσότερο από το Sync!! Και έκανα την πατάτα πάνω στην περιήγηση μου να ψηφίσω το δικό μου!!
Θέλω να βάλω εικονίδιο παραπομπής στο πλάι και δεν έχει έτοιμα και δεν ξέρω να φτιάξω!

Debby είπε...

Οταν διαβάσεις το εν λόγω ποστ του ΝΔ πες μου αν σου δίνει και εσένα την εντύπωση κάποιου "συνομωτικού" και "μυστικού" υπονοοούμενου!

Α! Και ναι! Αν πει και μου ζητήσουν τα ρέστα οι δημιουργεί όλων αυτών των φωτογραφιών που δημοσιεύω κατά καιρούς κάηκα! Θα πρέπει να ξηλώσω όλο το blog!

philos είπε...

Το διάβασα ήδη πριν το προηγούμενο σχόλιο και μερικά πρώτα σχόλια και θα συμφωνήσω μαζί σου για κάποιο υπονοούμενο...
Συγνώμη, αλλά ο άνθρωπος αναστήθηκε με το βλογ του. Λες να το άφηνε έτσι?
Μου θυμίζει κάτι κοριτσάκια που τα χαλάνε με τους γκόμενούς τους, για να τρέχουν από πίσω και να τις παρακαλάνε να τα ξαναφτιάξουν.

Μην αγχώνεσαι Debby μου. Εγώ και εσύ ανήκουμε στο 1/100 που κάνει link σε ότι ξένη δημιουργία χρησιμοποιούμε στα blog μας. Δύσκολο να σε κυνηγήσει κάποιος και ειδικά όταν δεν κάνεις εμπορική χρήση.
Μια φορά αν μπεις σε νομική διαδικασία, καταλαβαίνεις ότι δεν μπαίνεις για ψύλλου πήδημα!

Για το buzz σκέφτηκα να κάνω ένα ποστ όταν το πρωτοβρήκα. Αλλά λέω μπααα, άστο θα το μάθουν σύντομα και αυτό γιατί θα διαδοθεί.
Λαθος μου.
Κάποιες ειδήσεις τις μαθαίνουμε καλύτερα όταν μας τις ανακοινώνουν φίλοι.

Τέλος μπορείς να έχεις τα 5 τελευταία πιο δημοφιλή buzz αν χρησιμοποιείς new template ή αλλιώς layout στο blogger, ενεργοποιώντας το εικονίδιο του feeder. Φυσικά το ίδιο ισχύει για τον reader kai το bloglines.

philos είπε...

Δες στο philos.com τι εννοώ και πες μου αν σε ενδιαφέρει και πως να το κάνεις

bbchris είπε...

Πρέπει να είμαι απ' τους ελάχιστους blogger που δεν διαβάζουν το blog του Νίκου Δήμου.
Μία φορά τον διάβασα και ήταν η τελευταία. Πήγα ν' αφήσω ένα comment στο στυλ «καλά τα λέτε αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα...» αλλά διαβάζοντας στα comment 500 γουάου και τι ωραία που τα λέτε, το άφησα και δεν ξαναπάτησα... ;)

Ανώνυμος είπε...

CHRIS
Αν πρόσεξες στα 500 comments τα 255 ηταν επεξηγησεις του ιδιου του blogger.
Για μενα καλυτερα που δεν αφησες μηνυμα γιατι το blog δεν ηταν αλλωστε ποτε του Δημου, της γατας του ηταν. Οποτε συνδιαλεγοταν με αλλα ζωα!

(Κακία μου βγήκε εε;)

ΥΓ
1. Τι να κανω που μολίς δυο μηνες στην σφαιρα και εχω δει 50 κλίκες.
Η καλύτερη παντως ειναι εδω Philos, που έχει και ενα blogroll τοσο μεγαλο σαν aggregator !!! Κοντευω να σε βαλω start page.. (γλείψιμο στον μόνιμο αναγνώστη μου!)

2. GET PHILOS A CANON
Απο εβδομάδα θα επανέλθω δυναμικά στο κίνημα....με νέα post πανταχωθεν. ΒΟΗΘΑΤΕ ΒLOGIANOI!!!

3. I Love Mr. Santos

david santos είπε...

Thanks Philos.
I love you.
I say yes and thank you.

The cock`s crowing wakes us up ever morning.

CyberEddie είπε...

Μου αρέσει πολύ, όταν ...παραμιλάς! Ξεκινάς από κάπου και χάνεσαι στο άπειρο, με οδηγό μόνο την ανάγκη σου για επικοινωνία και του να βρείς κάτι φρέσκο. Πολλές φορές δεν μπάινω σε αυτά που κάνεις Link [θέμα διάθεσης - θέμα χρόνου, αλλά σίγουρα το διαβάζω γιατί το προσωπικό σου στύλ γραψίματος είναι από τα αγαπημένα μου!

Καλημέρα,

Ανδρέας

CyberEddie είπε...

A! και εγώ δεν είμαι fan του Δήμου, παρόλο που τον διάβαζα στο RAM. Να σημειώσω όμως ότι "το ημερολόγιο ενός πορνομανούς" μου το σύστησαν, το διαβασα και το κατέβασα από τη σελίδα του. Ότι πιο κοντινό στα απόκρυφα σεξουλικά ένστικτά ενός ηλικιωμένου [και όχι μόνο...]

paraxeno είπε...

χοχ... παράξενο κάθεται φρόνιμα... δεν θέλει να γίνει ποστ για Η/Υ και γήγορη σύνδεση...

θέλησα κι εγώ να βάλω το b κουμπί στο δικό μου, αλλά μου χάλασε το color scheme οπότε το άφησα...

ει... είμαι κι εγώ που βάνω λινκ σε ότι ανεβάζω.. παλιότερα μάλιστα όταν πρωτοάρχισα με κάτι αστείες σελιδούλες στο geocities ζήταγα και γραπτή άδεια από τους δημιουργούς... έχω ένα κάρο mails με άδειες...

ααααα το σωστό να γίνεται...

κλίκες? ρε παιδιά, εγώ γριά γυναίκα πλέον, πως και δεν τις βλέπω τις ρημάδες? ας μου εξηγήσει κάποιος πως αναγνωρίζονται... μη βρεθώ μπλεγμένη με τίποτα κουμπάρους και τρέχω και δε σώνω

paraxeno είπε...

ά και για να ζηλέψετε να σκάσετε απ τη ζήλεια σας εμέ ο Δαυίδ μου άφησε μήνυμα και με ελληνικό στίχο - αμέ :Ρ

να το σβήσω να το αφήσω? τι να το κάμω το ερμο? κι άντε και το άφησα, δεν καταλαβαίνω τι στην ευχή ψαρεύει από ελληνικά μπλογκς ο τύπος?

antvol είπε...

Φίλε Χρήστο,

Άλλη μια φορά με συγκίνησες βαθιά.

Μόνο και μόνο που είχα την τύχη να γνωρίσω ανθρώπους του δικού σου ήθους, ποιότητας και ομορφιάς ,δικαιολογούν τις τόσες και τόσες ώρες παρουσίας μου στον κόσμο του blogging.

Ελπίζω κάποτε να επανέλθω.

Σ' ευχαριστώ και πάλι και σου εύχομαι τα καλύτερα.

Ανώνυμος είπε...

Μπα σε καλό σου, χαχαχα σε καλό να μου βγει, ατομάρα ο Σάντος...

Ωραία ξεκίνησε η μπλογκοβδομάδα, :))))))

philos είπε...

Dealsend, τι μόνο αυτά γράφεις? Σιγάααα το γλύψιμο!
Πάντως δεν συμμερίζομαι την κακία σου για τους φίλους του ΝΔ, και για αυτό προσπαθώ κοινωνιολογικά να βρω μια εξήγηση του φαινομένου.

Ανδρέα, από τα πιο ωραία σχόλια μου άφησες Συμπέθερε! Χαίρομαι γιατί αυτά είναι τα ποστ που χαίρομαι. Να πιάνω σαν αφορμή κάτι άσχετο πολλές φορές για να προβληματιστώ με κάτι άλλο που με απασχολεί πραγματικά. Και όπου βγάλει. Φαντάσου τι σύγκρουση σκέψεων γίνεται μες στο μυαλό μου όταν γράφω... Για αυτό και γράφω, για να βάλω σε μια σειρά τις σκέψεις μου.

Χριστίνα, και γενικότερα κάθε αναγνώστη αυτού του ποστ σε προειδοποιώ (disclaimer note):
Ότι αφήνοντας σχόλια εδώ, θα δεχθείς ακόμη ένα μηνυματάκι από τον DS. Εγώ νίφτω τους χοίρους μου!

Αργυρένια, χαίρομαι που σε έκανα και γέλασες σήμερα και καλομελέτα σου έρχεται το σχολιάκι !!!

philos είπε...

Φίλε Antvol,
πραγματικά ήδη μου λείπεις και μένα αλλά και άλλων φίλων από εδώ και αλλού...
Ελπίζω να βρεις τον χρόνο και την διάθεση και πάλι να μιλήσεις δημόσια.

Χρειάζονται τόσο φωνές σαν την δική σου.

Είμαι σίγουρος ότι θα τα ξαναπούμε αργά ή γρήγορα από τα δικά σου λημέρια.

Σου εύχομαι και εγώ με την σειρά μου ... τα καλύτερα να έρθουν!