9 Δεκ 2006

Can't talk to you right now, I am blogging!!!



And you should be blogging too!!!

A Π Α Ι Χ Τ Ο BINTEO που διακωμωδεί το blogging!



Διαβάστε εδώ περισσότερα για το ποιος κρύβεται πίσω από τον Phil Tube.

Αν πάντως διαπιστώσετε ότι έχετε παρόμοια συμπτώματα με τον Phil Tube, απομακρυνθείτε για λίγο από τον υπολογιστη σας και πάτε μια βόλτα στην εξοχή .... ή για ακόμη πιο σίγουρα αποτελέσματα σε ένα ψυχολόγο!
Είναι σοβαρό!

via (adfreak)

3 σχόλια:

Κέλλυ Μπουσουλοπουλου είπε...

Ε καλα δεν φτασαμε ακομα εκει:D

Ovelikios είπε...

Σε ευχαριστώ για το σχόλιο στο blog μου. Φοβερό το βιντεάκι. Όπως λέει και η Ανατολή, δεν φτάσαμε ακόμη εκεί αλλά έτσι όπως πάμε τίποτε δεν αποκλείεται. Και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό :-)

philos είπε...

Ανατολή, λίγο απέχουμε! Βέβαια ο τύπος κάνει σάτιρα και είναι λίγο ακραίος, αλλά δείχνει το πάθος και την ένταση που πολλοί νιώθουμε.

Φίλε Οvelikie, σε παρακαλουθω σχεδόν από την αρχή, γιατί να μην στο κρύβω έτρεφα και εγώ φιλοδοξίες να ασχοληθώ με αυτό που κάνεις, ένα χρόνο τώρα. Και καλύτερα που δεν ασχολήθηκα γιατί εσύ εχεις πολυ περισσότερο χρόνο και από ότι φαίνεται και από τις φωτογραφίες σου και πολύ περισσότερο ταλέντο από μένα!
Σίγουρα θέλεις πολύ δουλειά και ακόμη περισσότερο ... τρέξιμο, ακόμη για να φτάσεις σε ένα επίπεδο σαν τον Eric, αλλά χαίρομαι πάρα πολύ γιατί βλέπω ότι συνεχώς βελτιώνεται η θεματολογία σου, ενώ τα κείμενα σου είναι παρα πολύ καλά και επαρκώς τεκμηριωμένα. Τον τελευταίο μήνα είναι αρκετές οι φωτογραφίες σου που μου αρέσαν πάρα πολύ!
Ίσως αν θεωρήσω ότι έχω επαρκή χρόνο βγω και εγώ στα πέριξ με ένα blog, που θα λέγεται Athensweekendphotos!!!!
;)))
Ελπίζω να δεχτείς ως καλοπροαίρετη την κριτική μου, γιατί πιστεύω ότι αξίζει να γίνεις τέλειος σε αυτό που κάνεις μιας και διαφημίζεις μία ολόκληρη πόλη μέσα από το blog σου.
Συνέχισε την καλή δουλειά που κανεις και ας γίνεις και σαν τον Phil Tube!