12 Δεκ 2007

For nature, everyday is 9/11


via

7 σχόλια:

yannis είπε...

http://www.blogopoly.gr/?p=39

:-P

yannis είπε...

by the way, to agaphmeno mou blog me diafhmiseis koinwnikou periexomenou einai, h mallon htan, to Houtlust, to opoio ekleise kai exei anoiksei ws neo blog http://osocio.org/

check it out!

philos είπε...

Ακου να δεις πως το έβαλα τσόντα αυτό το ποστ σημερα.
Σήμερα πηρα μετά από 2 μήνες το notebook που είχα στείλει για service. Και είπα να βαλω μια ταξη στα αρχεία. Εκεί βρηκα αυτη την φωτό.
Δεν θυμόμουν από που την είχα κατεβασει.
Εψαξα με το ονομα της και μόνο σε αυτό το site που είχα βάλει via την βρηκα. Λεω ποιος ξερει ποτε την κατεβασα!
Και την έβαλα κατευθείαν χωρίς να την σώσω κάπου αλλού.
Μπορεί και να την πήρα και απο σένα ή από το Houtloust που ουκ ολίγες φορές το έχω αντιγράψει. Και μάλιστα πριν λίγες ημέρες πάλι το είχα τσεκάρει να δω αν επαναλειτούργησε. Να σαι καλά που μου το υπέδειξες!
Αλλάζω και το via!
;))

\

Ανώνυμος είπε...

Άδεια έχεις; Δεν σε προλαβαίνω! Φτού σου παληκάρι μου, να μη σε ματιάξω που λέει και η γιαγιά μου!

Πάντως ένα γεια το λέω δεν έχεις παράπονο! Α, και σταμάτα τα ψιχοπλακωτικά, γίνεσαι χειρότερος κι από μένα :P Καλό βράδυ!

philos είπε...

Κοιτα freedula, εχω αλλα 3 σχεδόν έτοιμα ποστς στα drafts. Και επειδή είναι σχεδόν... έτοιμα, δεν τα δημοσιεύσει. Σπάνια κρατάω έτοιμο ποστ στα drafts.

Ας όψεται ότι χθες είχαμε αργία λόγω πενθους στην εταιρεία και εγω περιμένω από μέρα σε μέρα μια πολύ σημαντικη δουλειά για να πλακωθώ και πάλι στην δουλειά!

yannis είπε...

Ναι, προφανώς εκείνο το καιρό θα την είχες σώσει. Φυσικά δεν ήταν θέμα το via. Απλά όταν την είδα λέω "κάτι μου θυμίζει", και αυθόρμητα σου έστειλα το λινκ.
(το χω αυτό το αυθόρμητο, το ξέρεις)

philos είπε...

Να παραμένεις πάντα αυθόρμητος.