14 Οκτ 2007

Κατ' επιλογήν ευαισθησίες!

Ελεύθερος τύπος, σελίδα 58.

"Η πελατεία συνήθως γνωρίζει ότι τα κορίτσια είναι θύματα trafficking, αλλα αδιαφορεί για αυτά."


Ελεύθερος Τύπος, σελίδα 81
Και συμπληρώνω εγώ....

Οι εφημερίδες που διαφημίζουν "μοντέρνους" και πολυτελείς οίκους ανοχής επίσης αδιαφορούν για το αν τα κορίτσια που δουλεύουν εκεί είναι θύματα trafficking.

7 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Θα ηθελα παρω πολυ να μαθω ποσο κοστιζει μια τετοια κατωρημενη διαφημιση σε μεγαλη εφημεριδα...

Σοφία είπε...

Δεν μου λες, είμαστε σίγουροι ότι πρόκειται για οίκο ανοχής; Γιατί αν είναι σαλόνι ομορφιάς και σου δίνουν χαβιάρι και σαμπάνια, θα πάρω στο κομμωτήριό μου να διαμαρτυρηθώ!!

Unknown είπε...

Καλή εβδομάδα σε όλους. Οι εφημερίδες ΑΧ οι εφημερίδες....
πόσο δίκαιο έχεις και πάλι Φίλε.

bbchris είπε...

Δεν ευθύνεται η εφημερίδα αλλά όλη η κοινωνία. Σε μια κοινωνία που το sex και ότι το περικλύει αντιμετωπίζεται ως μέσο ανταλλαγής ή prize, δεν είναι πολύ μακρινά αυτά τα φαινόμενα.

philos είπε...

πρεζα tv,δεν νομίζω ότι κοστίζει ακριβά και για αυτό είμαι που παραξενεύομαι που ρίχνουν μερικές εφημερίδες, το επίπεδό τους για να δημοσιεύσουν 5 αγγελίες παραπανω. Αν και οφείλω να ομολογήσω ότι ο συγχρονος ΕΤ είναι ΜΑΚΡΑΝ καλύτερος από τον παλιό.

Σοφία... είσαι οικονομικά άνετο άτομο? Γιατί και να είσαι δεν νομίζω να στο επισημαίνει άλλη αντίστοιχη διαφήμιση κομμωτηρίου ή SPA... Και έχω πάει σε ένα κομμωτηριο που πριν μπω κανονικα έπρεπε να μου είχαν ζητήσει αντίγραφο φορολογικής δήλωσης...
Αλλα λυπαμαι ούτε εκεί ούτε στην Μεγ. Βρεττανια από όσο ξέρω ή στο Holmes σερβιρουν σαμπανια... ή χαβιάρι... Γιατί απλα δεν θα χαλάρωνες...αλλά θα "αγρίευες"
;)

Ελενη καλή εβδομάδα σου εύχομαι και σενα και του Παναγιωτη και όλης της ομάδας σου!

Chris, δεν το αμφισβητώ ότι φταίει όλη η κοινωνία. Αλλα ας ξεκινήσουμε από το σπίτι μας να βάζουμε τάξη. Δεν μπορώ να βλέπω την Βραδυνή ή την TRAFFIC ή το Θεμα να μιλάνε για δικαια και να δίνουν συμβουλες ηθικής και να είναι τίγκα στις τσόντες και σε θεματα για ματάκηδες...

Antonios Politakis είπε...

Υπάρχει διαφορά του σωματεμπορίου απο τους επαγγελματικούς οίκους ανοχής.

Άλλο να εκβιάζεται η κοπέλα να εκδίδεται και άλλο να δουλεύει κανονικά να έχει χαρτιά να κάνει τους ιατρικούς ελέγχους της κτλπ.

philos είπε...

Αντώνη, εγω απλα το επισημαίνω γιατί δεν γνωρίζω κατά πόσο ο Ελευθερος Τύπος ή η κάθε εφημερίδα που δημοσιεύει αγγελίες για μασάζ,γνωρίζει κατα πόσο πρόκειται για καταγεγραμμένους και "επαγγελματικούς" οίκους ανοχής.
Και σε δεύτερη φάση κατά πόσο οι εργαζόμενες κοπέλες εκεί πέρα αποτελούν ή αποτέλεσαν στο παρελθόν θύματα trafficking.
Γιατί απο ένα παλαιό ντοκιμαντέρ (των Φακέλλων?) θυμάμαι ότι πολλές κοπέλες στην αρχή εκβιάστηκαν και μετά από κάποιο διάστημα που πηραν την κατάσταση στα χέρια τους, συνέχισαν από μόνες τους.

Μακάρι να υπήρχε κάποια υπηρεσία που να κατέγραφε τους νομιμους και με πληρη δικαιολογητικά οίκους ανοχής, και να μπορεί κάποιος να ενημερωθεί άμεσα και επίσημα και δεν θα με πείραζε αυτοι οι οίκοι να διαφημίζονται και στην πρώτη σελίδα μίας εφημερίδας.