9 Απρ 2007

12 - 6 +1 λόγοι να γυρίσετε ανήμερα του Πάσχα πίσω!

Ακολουθώντας το στυλ των ποστ που δίνουν ν+1 συμβουλές, εγώ θα προχωρήσω πιο πέρα και θα σας παραθέσω τις δικές μου 12 -6 +1 συμβουλές γιατί πρέπει να επιλέξετε ή μη να γυρίσετε την Κυριακή απο την Πασχαλινή έξοδο. Η λίστα είναι ανοιχτή...
Προσθέστε τις δικές σας συμβουλές στα σχόλια!


Voilá, οι δικές μου συμβουλές :

1. Γιατί θα βρείτε άδειους δρόμους που σημαίνει λιγότερο και πολύ πιο άνετο οδήγημα, μεγαλύτερες ταχύτητες και οικονομία στην βενζίνη (για όσους οδηγούν συντηρητικά!).

2. Χωρίς άγχος, θα σταματήσετε, θα θαυμάσετε τοπία, θα βγάλετε φωτογραφίες (και θέματα για Post!)

3. Γιατί τα παιδιά σας μετά την κούραση και το ξενύχτι της Ανάστασης θα κοιμούνται ξερά σε όλη την διαδρομή (σαν το δικό μου το αγγελούδι, που ξανάνοιξε τα ματάκια του στο γκαράζ!!! Πω πω τι γλυκός πατέρας που ακούγομαι!)

4. Γιατί δεν θα πληρώσετε διόδια στην Εθνική, μιας και οι υπάλληλοι των διοδίων παίρνουν άδεια από την σημαία κάθε τέτοια ημέρα!5. Γιατί στο σπιτάκι σας θα κάνετε μπάνιο με όλες σας τις ανέσεις για να ξεβρωμίσετε από την τσίκνα του αρνιού.

6. Γιατί θα δείτε τα mail σας, τα στατιστικά και τα comments του Blog σας, θα παιξετε το αγαπημένο σας παιχνίδι στην παιχνιδομηχανή και οι λιγότερο ... "άρρωστοι" και ξεκούραστοι μπορείτε να κάνετε και μία βόλτα στην έρημη Αθήνα.

7. Γιατί θα έχετε άπλετο χρόνο να διαβάσετε τις Κυριακάτικες εφημερίδες

8. Γιατί η γυναίκα σας θα βρει χρόνο να συμμαζέψει το σπίτι, και να σιδερώσει κανά πουκάμισο (ελπίζω οι φίλες αναγνώστριες να κατανόησαν το λεπτό μου χιούμορ και να μην κηρύξουν ανένδοτο στο blog μου).

9. Γιατί θα φτάσετε σπίτι και θα τσακίσετε κανά κιλό καϊμάκι από την Χαρά, και μία cheddar melt από την Dominos (για να φύγει η ξιγκίλα βέβαιαααα!).

10. Γιατί θα απομακρυνθείτε πιο έγκαιρα .... από τους "αγαπημένους" σας συγγενείς. (Ναι αυτους που τους βλέπετε μόνο σε μεγάλα κοινωνικά γεγονότα και εθνικές αργίες και που τους κακολογείτε όλο τον υπόλοιπο χρόνο!)

11. Γιατί θα κοιμηθείτε στο γλυκό σας κρεβατάκι.

12. Γιατί την Δευτέρα του Πάσχα, εσείς θα ξεκουράζεστε!-1. Γιατί θα φύγετε χωρίς να κάτσετε να χαλαρώσετε και χωρίς να έχετε πιει και φάει ... σαν να μην υπάρχει άυριο, που λέει και ένας φίλος!

-2. Γιατί δεν θα δείτε καλά τον τόπο που πηγατε.

-3. Γιατί δεν θα ψωνίσετε τίποτα. Την Κυριακή είναι όλα κλειστά στην επαρχία.

-4. Γιατί δεν θα κοιμηθείτε την Κυριακή το μεσημέρι, μετά το τσιμπούσι.

-5. Γιατί το βράδυ της Κυριακής δεν θα βγείτε να δείτε ωραίο κόσμο, όπου και αν πατε!

-6. Γιατί δεν θα χαρείτε περισσότερο το εξοχικό σας ή το ωραίο σπίτι ή ξενοδοχείο που σας φιλοξενεί.

-7. Γιατί δεν .... (προτείνετε λόγους εσείς στα σχόλια και εγώ θα τους προσθέσω!)

+1. Και τέλος... γιατί μπορεί... οι Πασχαλινές σας Διακοπές να μην εξελίσσονται όπως είχατε φανταστεί ....


... και κάπου εκεί ξεκινάει επόμενο ποστ μου!

2 σχόλια:

CyberEddie είπε...

Χρόνια πολλά, Φίλε!!

Σοφία είπε...

Εμένα που δεν μου αρέσει το συμμάζεμα ούτε το σιδέρωμα υποκαμίσων, μπορώ να μείνω λίγο παραπάνω και να γυρίσω την Τρίτη του Πάσχα?