20 Φεβ 2007

Take a snap!

Πριν λίγη ώρα ενεργοποίησα και πάλι την υπηρεσία του Snap, που σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις προεπισκόπηση (preview) ενός link στο blog μου, κρατώντας σταθερό πάνω από το link τον cursor του mouse.
Πριν δύο μήνες που το προσπάθησα πάλι με είχαν ενημερώσει αναγνώστες ότι δεν άνοιγε καθόλου το blog στον explorer και αμέσως το έβγαλα.

Τώρα και αφού με παρακάλεσε αρκετά η Snap ότι διορθώσαν όλα τα προβλήματα που τους είχα εντοπίσει, το δούλεψα με τον Explorer 7 και είδα ότι - προς το παρόν? - δουλεύει κανονικά.
Εννοείτε ότι δούλευε και δουλεύει τέλεια και στον firefox (και γενικότερα μιας και το έφερε η κουβέντα, τα πάντα δουλεύουν πολύ καλύτερα στον firefox, από ότι στον explorer, οπότε θα σας συνιστούσα να τον εγκαταστήσετε και να τον κάνετε default κατευθείαν!)


Αν λοιπόν επιθυμείτε να ενεργοποιήσετε αυτή την χρήσιμη υπηρεσία, τότε απλά πατήστε στο turn on previews στο αντίστοιχο εικονίδιο δεξιά.
Αν αντιμετωπίζετε ήδη προβλήματα φορτώματος της σελίδας (γιατί η αλήθεια είναι την έχω κάνει λίγο ... υπέρβαρη), τότε συνεχίσετε να βλέπετε την σελίδα όπως κάνατε μέχρι τώρα. Μην κάνετε turn on previews.

Παράλληλα, μεγάλωσα λίγο τις διαστάσεις του χώρου των κειμένων και της sidebar.
Αν πάλι κάποιος έχει πρόβλημα, γιατί δεν του εμφανίζει τα πλαϊνά κείμενα της sidebar, ας μου το πει για να κάνω καλύτερη ρύθμιση.

Ευχαριστώ για την κατανόηση.
Enjoy your flight!

4 σχόλια:

Debby είπε...

To μεγάλωμα σου πάει!
Αλλά αυτό το preview ποτέ δεν το συμπάθησα! Λίγο να ξεχάσεις το παντίκι πάνω σε καποιο link και να σου η άσκοπη καθυστέρηση.
Προτιμώ το "open in a new tab" του firefox!

paraxeno είπε...

χμμμμ δεν ειν κακό αλλά μέσα στα κείμενο λίγο ενοχλητικό

και μια πρόσκληση για το παιχνίδι των πέντε http://paraxenies.blogspot.com/2007/02/55.html

Κέλλυ Μπουσουλοπουλου είπε...

Πολυ χρησιμο να δουμε αν ειμαι τοσο ασχετη ωστε να μην τα καταφερω:)

philos είπε...

Στο πλάϊ παρακαλώ τα Mouse σας. Για αυτό και έβαλα και την επιλογή αν θέλετε να ανοίγετε το snap. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πως να σας βοηθήσω να το κλείσετε!!!

Αγαπητή μου Paraxeno, σε ευχαριστώ και από εδώ για την πρόσκληση και θα δείς σύντομα τα σχόλιά μου στο υπέροχο αυτό post που έφτιαξες.