28 Δεκ 2006

Ενδιαφέροντα ποστ από το lifehacker

Το lifehacker είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό blog. Είναι ένα περιοδικό, που μπορεί να σε ενημερώσει από μια εξειδικευμένη συμβουλή για να εγγράφεις την γαπημένη σου μουσική από to Pandora σε mp3, μέχρι και το πως να κρυώσεις σε 2 λεπτά μία κοκα κόλα!
Τον τελευταίο μήνα λόγω δουλειάς, δεν προλάβαινα να το διαβάσω και είχαν μαζευτεί πάνω από 200 ποστς στον reader, τα οποία σιγά σιγά τις τελευταίες ημέρες τα διάβασα και ξεχώρισα μερικά πολύ ενδιαφέροντα posts.

1. Βρίσκω την μουσική που μου αρέσει. Πόσοι και πόσοι δεν ψάχνουν το αγαπημένο τους κομμάτι, που ακούσαν μία φορά στο ραδιόφωνο ή σε μια διαφήμιση στην τηλεόραση και δεν ξέρουν πως να το βρούν ή να το ζητήσουν από τον ραδιοφωνικό παραγωγό. Αν τους ρωτήσετε τους ραδιοφωνατζήδες τι έχουν ακούσει στα τηλέφωνα, θα ψοφήσετε από τα γέλια....
Τώρα υπάρχει λύση. Λέγεται Humming Search. Δείτε την εικόνα. Τόσο απλά.

Αν το δοκιμάσει κανένας, ας μου πει εντυπώσεις, κατά πόσο λειτούργησε. Δηλαδή με τα ντάπα ντούπα, αρχίζεις και τραγουδάς σαν ράπερ?

2. Πως να ψηφιοποιήσετε τις παλιές κασσέτες με μουσική (να τις κάνετε mp3 καλέ).
Διαβάστε εδώ και αφήστε με ήσυχο με τις ερωτήσεις εσείς εκεί οι φίλοι από την δουλειά, κάθε τρεις και λίγο!

3. Πως να επιβιώσετε σε ένα αεροπορικό ταξίδι με τα παιδιά σας. Μην τρομάξετε, ένα ποστ είναι που δίνει συμβουλές για όσους ταξιδεύουν με αεροπλάνα και συνοδεύουν θηριάκια....
Εμένα με ενδιαφέρει τα μάλλα και ευτυχώς ή δυστυχώς σύντομα πρόκειται να έχω μία τέτοια εμπειρία. Απλά ελπίζω γυρίζοντας να μην γράψω κάποιο ποστ που να δίνω αντίστοιχες συμβουλές ως παθών!

4. Βρίσκω πατέντες από το Google!

5. Μετατρέπω τις θήκες από τα cd σε όμορφα διακοσμητικά via lifehacker.

6. Πως να προστατέψετε ένα ζωντανό χριστουγεννιάτικο δέντρο via lifehacker.

Τα άλλα και πολύ σημαντικά ή ξεχωριστά ποστ από που ξεχώρισα τελευταία από την ελληνική blog-o-σφαιρα, μπορείτε να τα δείτε στην διπλανή στήλη που τιτλοφορείται "My items labeled Philos".

Δεν υπάρχουν σχόλια: