15 Δεκ 2006

Που Χριστούγεννα σημαίνει.... (οχτάκις!)

Χαρτάκι.
Από κολιτσίνα και ξερή τα παιδάκια, μέχρι στούκι και τριανταμία οι περισσότεροι μεγάλοι.
Τα τελευταία χρόνια μια νέα συνήθεια μου θυμίζει ότι πλησιάζουν οι γιορτινές ημέρες. Το SMS του Νίκου, ενός φίλου γιατρου με τον οποίο σπουδάσαμε μαζί Πάτρα και ο οποίος μαζεύει μία από τις αρκετές χαρτοπαικτικές παρέες που είχαν αναπτυχθεί στα φοιτητικά μας χρόνια, για την ετήσια ποκίτσα μας.
Για φέτος το ραντεβού κλείστηκε στις 9 σήμερα το βράδυ. Έτσι και σήμερα θα δω μετά από 1 χρόνο ακριβώς, τον έτερο Νίκο, τον Κώστα, τον Μήτσο, τον Σπύρο, και μπορεί και κανένα ακόμη πρόσωπο έκπληξη!

(Αν το πρόσωπο έκπληξη είναι η εικονιζόμενη Liz Lieu, η διάσημη Diva του Poker, τότε θα παίξω τα ρέστα μου!)


Αν και το παιχνίδι κρατιέται σε χαμηλά επίπεδα budget και πονταρίσματος, χάσω κερδίσω πλέον σπάνια με νοιάζει, γιατί περισσότερο κάνω χάζι την παρέα και τις συνήθειες του καθενός, και οι οποίες ελάχιστα έχουν αλλάξει από τα φοιτητικά χρόνια. Τσαντίλες, ειρωνείες από τους τυχερούς στους άτυχους, γκρίνιες, και πάνω από όλα οι ατάκες του οικοδεσπότη, που προκαλούν τρελλό γέλιο αν κερδίζει ο ίδιος, αλλά και μπορεί να στάζουν χολή όταν δεν τον πάει η βραδιά!

Ξεκινάω λοιπόν με 3 βροχές ομπλιζέ και ελπίζω να παίξουμε προς το τέλος της βραδιάς και κανα 7ρια-9ρια!!!


via (gabinha)

Για στριπ πόκερ δεν μας βλέπω σήμερα, εκτός και αν έρθει το Lizaki!!!
Τότε βλέπω να έρχεται κολυμπώντας και ο Κλέαρχος, γνωστός για τις προτιμήσεις του στις σχιστομάτες!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κούκος μονός σε διπλό ταμπλό, ομπλιζέ...

Ανώνυμος είπε...

Εγώ σαν λειτουργός - πλέον - του κίτρινου τύπου θα δώσω περισσότερα στοιχεία... Νίκος Λ., Κώστας Λ., Δημήτρης Δ., Σπύρος Μ....