3 Νοε 2006

H ατάκα του Fender

που ακούγεται στην ταινία "The Robots" με την φωνή του Robin Williams:




"Welcome to the Robot Land.
If you can make it here you can make it everywhere.
If you can't make it here, ...
welcome to the club"

Γενικά η ταινία μέσω του Fender έχει και άλλες καυστικές ατάκες, που σε κάνουν να πιστεύεις πραγματικά ότι ο φοβερός αυτός ηθοποιός δεν πρέπει να δάνεισε μόνο την φωνή του, αλλά και πολλές από τις θανατηφόρες του ατάκες που μας έχει συνηθίσει να εκτοξεύει στις ταινίες, στα stand-up comedies, στα Oscar και στις συνεντεύξεις του.

Η ταινία είναι απολαυστικότατη, όχι μόνο για μικρούς αλλά και για τους μεγάλους. Πολλοί γνωστοί ηθοποιοί δανείζουν την φωνή τους στους διάφορους ήρωες (όπως η Halle Berry , o Ewan Mc Gregor, o Paul Giammati και ο μοναδικός Mel Brooks με φωνή πoυ θυμίζει έντονα Al Patsino), ενώ μεγάλη έκπληξη προκαλεί και ένα πολύ ωραίο κομμάτι του Tom Waits, το "Underground" που ακούγεται στην ταινία. Είπατε κάτι?
Εδώ την είδε και ξετρελλάθηκε η γυναίκα μου που δεν τα πηγαίνει και πολύ καλά με τα κινούμενα σχέδια. Ας όψεται ο γιος μας που την προηγούμενη εβδομάδα που ήταν αρρωστούλης, την ανάγκασε να την δει καμιά δεκαριά φορές μαζί του, μιας και η συγκεκριμένη ταινία ήταν η μοναδική την οποία παρακολουθούσε ο μικρός χωρίς να γκρινιάξει ή να βαρεθεί.

4 σχόλια:

Debby είπε...

Τέλεια ταινία!
Μπορείς επίσης να δεις (μαζί με τον γιο!!) τους incredibles καθώς επίσης και τα παλιά Shrek!! Θα ενθουσιαστείς!! (και ο γιος επίσης!!)

philos είπε...

Για πρόσεξε καλύτερα το profile μου...
Εγώ τις βλέπω αυτές τις ταινίες και χωρίς το γιό μου! Χαλαρά!
Και μες τα επόμενα χρόνια θα μπορώ και πάλι να τις βλέπω στο σινεμα μαζί με τα άλλα παιδάκια!!!

Debby είπε...

Sorry! όντως δεν είχα προσέξει καλά το profile σου!
Μου μοιάζεις! Είμαι απ'αυτές που νοικιάζω cartoon DVD για να τα δω! Συχνά δε, πάω και στο σινεμά για αυτά. Εννοείτε όχι στην μεταγλωτισμένη προβολή!
Και σκέψου, δεν έχω καν παιδιά! :-))

Ανώνυμος είπε...

xixixixix
kalo
e