28 Νοε 2008

It's Jellyyyyyyycious!

Μέρες τώρα διάβαζα δεξιά και αριστερά για μια νέου τύπου συγκέντρωση από την φίλη blogger Κωνσταντίνα, για το jellycious.

Μετά το Opencoffee, το GGD, το Athens Startup Weekend κάτι ακόμη καινούριο γεννιέται σε αυτή την πόλη.

Και αυτό είναι φερμένο από το εξωτερικό, και αυτό ξεκίνησε και διαδόθηκε μέσα από το διαδίκτυο και από έναν πυρήνα bloggers, που δεν παύουν να πειραματίζονται, να ψαχνουν, να αλληλεπιδρούν, να συνεργάζονται. Αλλά δεν αφορά μόνο bloggers, μόνο κομπιουτεράδες ή geeks ή νέους επιχειρηματίες. Αφορά κάθε άνθρωπο που του αρέσει να δημιουργεί! Από έναν καλλιτέχνη... μέχρι ένα μάγειρα!

Μέχρι χθες δεν είχα καταλάβει τι ακριβώς ήταν. Δεν είχα και τον χρόνο να διαβάσω πολύ. Χθες το βράδυ άκουσα την συνέντευξη της Κωνσταντίνας από την Καλλιόπη του radiobubble, όπου εκεί όχι μόνο μου λυθήκανε όλες μα όλες μου οι απορίες αλλά με έπεισε ότι πρόκειται για μια πολύ έξυπνη ιδέα, προκειμένου ανήσυχα και δημιουργικά μυαλά να βρεθουν στον ίδιο χώρο και όχι να ακούσουν ακόμη μια ομιλία, αλλά να συζητήσουν, να παρουσιάσουν μια ιδέα, μια δημιουργία τους, να αναζητήσουν συνεργάτες και στο τέλος να προχωρήσουν ένα βήμα πιο πέρα.

via maven

Και όχι μόνο αυτά... Ακούστε την εκπομπή ολόκληρη εδώ, είτε κατεβάστε την και ακούστε την στο ipod.

Είναι άκρως ενδιαφέρουσα από την αρχή ως το τέλος.

Εύχομαι να πάει πολύ καλά και να συνεχιστεί σε μόνιμη βάση, έτσι ώστε να μπορέσω και γω να δώσω το παρόν την επόμενη φορά, μιας και αυτή την Κυριακή θα βρίσκομαι Καλαμάτα για γάμο φίλων.

Happy Jellycious λοιπόν σε όσους φίλους πάνε αυτή την Κυριακή 30 Νοεμβρίου, στο BlackDuck Χρήστου Λάδα 9α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: