7 Μαΐ 2008

Μαμά μαμά ... κάποιος χτυπάει την πόρτα μας!

Χθες το πρωί γύρω στις 9, στην διασταύρωση της Εθνικής στο ύψος του Λαϊνόπουλου, και μπαίνοντας προς Κηφισιά, διαπιστώνω μια μεγάλη ουρά και πολλά σταματημένα αυτοκίνητα με αλαρμ.
Και αρκετό κόσμο με κίτρινα φωσφοριζέ γιλέκα να κυκλοφορεί.

Κάνουν κανά μεγάλο μπλόκο σκέφτομαι... Μπορεί να πέσαν έξω από τις προβλέψεις τους για τα έσοδα του Πάσχα και βγήκαν όλοι μαζί θεαματικά μιας και το σημείο εκείνο είναι απο τα αγαπημένα της Τροχαίας για κλήσεις για κινητά, ζώνες και κράνη (όταν φυσικά δεν την στήνουν στο νέο δρόμο προς Ολυμπιακό Χωριό για να κόψουν κλήσεις για ταχύτητα - καθημερινό φαινόμενο τον τελευταίο εικοσαήμερο και ειδικά στο κατέβασμα).

Πλησιάζοντας διαπίστωσα ότι τελικά μόνο ένα περιπολικό υπάρχει και 3 αστυνομικοί που σταματάνε αυτοκίνητα για να λάβουν μέρος σε κάποια δημοσκόπηση, μιας και ήταν 4-5 νέοι και νέες με κίτρινα γιλέκα φωσφοριζέ που έκαναν ερωτήσεις στους οδηγούς των σταματημένων οχημάτων.

Εμένα δεν με σταματήσαν.
Σταμάτησαν όμως την γυναίκα μου το μεσημέρι.

Διεξήγαγαν μια δημοσκόπηση για την Αττικό Μετρό.

Σωστά! Και επειδή η Τροχαία δεν έχει άλλη δουλειά σημαντική να κάνει βοηθάει στην διεξαγωγή δημοσκοπήσεων.
Και αν θες μην σταματήσεις όταν σου κάνει νόημα ο αστυνομικός.

Ίσως έτσι εξηγείται γιατι η τροχαία δεν έρχεται όταν θέλεις να καταγγείλεις κάτι, όπως στην περίπτωση του Πάρι! Κάνουν γκάλοπ!

Λέτε σύντομα να δούμε την Αστυνομία και σε door to door δημοσκόπησεις?
Ίσως αυτό να είναι μια λύση, μπας και δούμε ποτέ την αστυνομία εκεί που θα έπρεπε κανονικά να κυκλοφορεί.... στις γειτονιές!

ps. Την προηγούμενη εβδομάδα οι γείτονες, μέρα μεσημέρι ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με διαρρήκτη ο οποίος είχε μπει στο σπίτι τους, χωρις να τον πάρουν χαμπάρι! Η αστυνομία απλά κλήθηκε για να καταγράψει το γεγονός!

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Αχ πόσο ωραία είναι που γράφεις πάλι συχνά πυκνά!

philos είπε...

Εχω προγραμματίσει και ένα για σήμερα και ένα για αύριο! Μέχρι να βρω χρόνο να ολοκληρώσω καμια 10ρια που είναι σχεδόν έτοιμα!

Nasos-T είπε...

Έτυχε και σε μένα αυτό...
Την Παρασκευή, στην Λ.Ηρακλείου και δεν πίστευα στα μάτια μου. Με σταμάτησε η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ για να απαντήσω σε έρευνα της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ (θυγατρική της???)... Mercy!!!