7 Νοε 2007

Ποια ερώτηση σας εκφράζει περισσότερο?


Ερωτήσεις προς τον ΓΑΠ
"Γιατί εμμένει τόσο στην αρχηγία, από τη στιγμή που έχει αποτύχει ήδη 2 φορές?" (από τον Cybereddie)
"Aν πιστεύει ότι ο ελληνικός λαός είναι ένας λαός που μπορεί, μέσω συκεκριμένων αλλαγών να μάθει πράγματα που δεν έχει αυτή τη στιγμή. " (Cybereddie)
"Μετά απ' όλη αυτή την παρλάτα που παίχτηκε (...) μέχρι σήμερα (...), με τι μούτρα θα έρθουν στις εθνικές εκλογές να ζητήσουν την ψήφο μας?" (Chris)
Free polls from Pollhost.com

Στην διάρκεια της ημέρας μπορει να προστεθουν και άλλες ερωτήσεις.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σάματις έχει και καμιά σημασία τι ερώτηση θα του κάνεις.
Αφού ότι κι αν τον ρωτήσεις, πάλι το ποιηματάκι του θα σου πει.

philos είπε...

Πολύ σωστή η παρατήρησή σου φίλε μου!
Και άρα εάν τελικά εμμείνει και πεί το ποιηματάκι του ο ΓΑΠ, εσύ, εγώ, οι αναγνωστες αυτου του blog αλλά και η πλειοψηφία των σκεπτόμενων μη κομματικών ανθρώπων θα θεωρήσει όλη αυτή την συνέντευξη ως ένα ακόμη κομμάτι του πανηγυριού που βλέπουμε στις τηλεοράσεις μας εδώ και έναμιση μήνα και στην τελική απλά δεν θα πείσει...
Δεν θα κερδίσει κανέναν. Απλά θα έχει ενισχύσει τον ενθουσιασμό των ήδη οπαδών του, ότι ο πρόεδρος ξέρει να χειριστεί (και μόνο) τα νέα μέσα.

Εγώ είμαι υπέρ της χρήσης των νέων μέσων για να συνεντευξιάζονται οι πολιτικοί μας, αλλά αν οι ίδιοι δεν μπορούν να απαντήσουν σαν καθημερινοί άνθρωποι, τότε απλ'α δείχνουν ότι στην ουσία δεν έχουν αντιληφθεί την πραγματική δυνατότητα και τα ΑΤΟΥ που δίνουν τα νέα μέσα, όταν χρησιμοποιηθούν σωστά!

Τα νέα μέσα, θέλουν και νέα γλώσσα.

Απλή και καθημερινή. Σαν και αυτή που χρησιμοποιούμε και μεις όλοι (bloggers και σχολιαστές) στα blogs.

Katerina ante portas είπε...

Πριν καιρό ήρθε στο email μου ένα λινκ που δεν του έδωσα τότε σημασία. Σήμερα το ξαναδιαβάζω και σε θυμήθηκα, θυμήθηκα την εξήγηση ήττας που έδωσες. Τι θα έλεγες να ρωτηθεί πάνω σε αυτό;