11 Οκτ 2007

Για προσέχτε τις τραπεζικές συναλλαγές σας

Την Παρασκευη το απόγευμα κατά τις 6 κατεβηκα στο ATM που υπάρχει μες την εταιρεία να σηκώσω μετρητά για το επερχόμενο ΣΚ. Στην φάση που το μηχανήμα επεξεργαζόταν την πληροφορία, περίμενα 2-3 λεπτά!!!

Πρωτοφανής χρόνος αν αναλογιστεί κανείς ότι κανονικά δεν παίρνει πάνω απο 10 δευτερα για να μου βγάλει ένδειξη εαν μπορεί ή όχι να πραγματοποιηθεί η ανάληψη.
Η ανάληψη πραγματοποιηθηκε τελικά. Πήρα την απόδειξη και έφυγα.
Την Δευτέρα το πρωί, ξαναεπισκέφθηκα το μηχάνημα για μία ακόμη ανάληψη. Όλα εντάξει αυτή την φορά. Παίρνω το απόκομμα της ανάληψης και διαπιστώνω ότι το υπόλοιπο ποσό είναι χαμηλότερο από αυτό που εγώ νόμιζα ότι είχα.
Παω στον υπολογιστή μου, μπαίνω στον web account που έχω και διαπιστώνω ότι όντως την Δευτέρα πριν την νέα ανάληψη είχε καταγραφεί ακόμη μία ανάληψη με το ίδιο ποσό και κωδικό με την συναλλαγή της Παρασκευής!!!! 500 ευρώ ανάληψη. Δεν είναι και λίγα!

Ψυχραιμα, παιρνω τηλεφωνο στην τράπεζα. Αναφερω το πρόβλημα και μετά από ένα τέταρτο μου αναφέρουν ότι όντως είχε γίνει κάποιο λάθος και το διορθώσαν. Και οντως το διορθώσανε...

Αλλα για σκεφτείτε να μην το είχα πάρει χαμπάρι? Θα το διόρθωναν?
Θα μου μείνει και μένα η απορία!

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Εχεις απόλυτο δίκαιο!! δυστυχώς όμως ούτε που το κοιτάμε. Απορώ πώς το δέχθηκαν. Από δω και στο εξής θα προσέχω περισσότερο.

philos είπε...

Ελένη, στην αδιαφορία μας στηρίζονται!