15 Σεπ 2007

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ....

αλλά ξέρετε εμείς τα μικρά κόμματα... χρειαζόμαστε πρωτίστως την ψήφο σας!!!

  1. Γιατί αυτοί είναι οι κανόνες του παιχνιδιού. Μάζεψε τις ψήφους και μπες στην Βουλή. Και ο Στεφανόπουλος ήταν συμπαθής, αλλά το κόμμα του αποτύχαινε συστηματικά να μπει στην Βουλή.

  2. Γιατί όσο δείχνετε την προτίμησή σας στα μεγάλα κόμματα, τόσο εκείνα δεν πρόκειται να αλλάξουν και να βελτιωθούν. Το ξαναπαμε... ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει.

  3. Γιατί πρέπει να μάθουμε να ψηφίζουμε το κόμμα που μας εκφράζει και θέλουμε να μας εκπροσωπεί στην Βουλή και όχι να ψηφίζουμε προκειμένου να μην μπει σε αυτήν ή να μην σχηματίσει κυβέρνηση το κόμμα που αντιπαθουμε και μισούμε. Θυμάστε τι ζήτησε ο Έλληνας από τον τζίνι στην δική του ευχή?

  4. Για να έχουν ένα κίνητρο αυτοί που λέτε ότι συμπαθείτε, για να συνεχίσουν να ασχολούνται και να ξανασυμμετάσχουν. (γιατί το πιθανότερο είναι ότι αν δεν δουνε αυτή σας την συμπαθεια να μεταφράζετε σε ψήφους, μάλλον θα τους απογοητευσετε και θα παρατήσουν κάθε ανάμειξη με τα πολιτικά!)

  5. Γιατί είναι κόμματα που δεν διαφημίζονται στο ελάχιστο σε σχέση με τα μεγάλα κόμματα. Ούτε Τύπος, ούτε αφίσες, ούτε ραδιόφωνα, ούτε τηλεόραση, ούτε τηλέφωνα, ούτε συγκεντρώσεις σε κλαμπ. Τι απαιτεί η Διαφήμιση? Κάποια εκατομύρια ευρώ, τα οποία είτε βγαίνουν από τις τσέπες όλων μας, είτε από κάποιους που έχουν συμφέροντα....Ευτυχως που υπάρχουν πλέον και τα blogs για εμας τα πτωχα μικρά κόμματα!

  6. Γιατί για να έχετε γνωρίσει και συμπαθήσει ένα μικρό κόμμα, σημαίνει ότι είστε ένας ψαγμένος σύγχρονος άνθρωπος που διαβάζει, ενημερώνεται, ενδιαφέρεται και σίγουρα αξίζει κάτι καλύτερο στην ζωή του από το υπάρχον πολιτικό κατεστημένο στην Ελλάδα.

  7. Γιατί ακούγεστε σαν εκείνες/εκείνους τους τύπους που λένε στον/στην γκόμενά τους μετά από το πρώτο ραντεβού -στο οποίο δεν έχουν πάψει ούτε λεπτό να κακολογούν τον νυν συντροφό τους - "ότι κοίταξε δεν είναι ότι δεν μου αρέσεις, αλλά δεν μπορούμε να ειμαστε μαζί..." και γυρνάνε γρήγορα πίσω στους συντρόφους τους με την ουρά κάτω από τα σκέλια... Αν θέλετε να απατήσετε τον "συντροφό" σας κάντε το τουλάχιστον αποφασισμένα και ολοκληρωμένα!

  8. Γιατί κάποτε μπορεί να θελήσετε να είστε και σεις υποψήφιος με ένα μικρό κόμμα (πράγμα που σας το εύχομαι ολόψυχα) ... και να έρθετε στην δική μου θέση κυνηγώντας ψήφους (πράγμα που δεν σας το εύχομαι καθόλου!)
Τέλος...
Επαναστατείστε πρώτα απέναντι στον εαυτό σας και θα διαπιστώσετε ότι θα έχετε επαναστατήσει απέναντι σε όλους εκείνους που παρασιτουν πάνω στην δική σας ατολμία και δειλία.


Και σε εκείνους...
Και στα παιδιά τους
και στα παιδιά των παιδιών τους....

2 σχόλια:

CyberEddie είπε...

Ευχαριστήθηκες τη διαδικασία? Εγώ ήμουν για 6η φορά εφορευτική επιτροπή και λέω να πάρω εκλογική σύνταξη!!

philos είπε...

A, ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ....
Εγώ δεν έχω πάει ποτέ!
Φέτος όμως πηγε η γυναικα μου και η νυφη μου μαζί!