15 Σεπ 2007

Τελικά είμαστε όντως πολιτικά ανώριμοι...

"...Αλλιώς δεν εξηγείται. Ας προσπαθήσει κάποιος να εξηγήσει γιατί, λίγες μέρες μετά τη φρίκη της φωτιάς, τόσες χιλιάδες κόσμου τρέχουν στις συγκεντρώσεις και επευφημούν τους πράσινους και τους μπλε πολιτικούς εγκληματίες αντί να τους αφήνουν μόνους να φωνάζουν σε άδειες πλατείες."

Διαφωνεί κανείς με τα παραπάνω γραφόμενα από τον artfarted?

.......................................................................

Ο Γεράσιμος Γεννατάς πηγε στα καμμένα της Πάρνηθας και έστησε μια πινακίδα...

«Να μη ξεχνάμε» λέει. Γιατί, «οι άλλοι» πάντα θέλουν να μας θυμίζουν τις κορδέλες, τα εγκαίνια, τις πλακέτες, «το άγαλμα αυτό ανηγέρθη επί δημαρχίας», και άλλα τέτοια, που επηρεάζουν τη ζωή μας πολύ λιγότερο απ' όσο το κάψιμο ενός δάσους.

και δηλωσε:
"Το κακό δεν είναι ότι οι πολιτικοί μάς μισούν και μας περνάνε για κρετίνους. Το κακό είναι ότι είμαστε! Είμαστε -έχουν φτιάξει- μια κοινωνία που ανοίγει την τηλεόραση από τις 9 το πρωί και τη νοιάζουν μόνο το κινητό της, η πιστωτική της και τα μπουζούκια."
..............................................................................................................................

Στείλτε επιτέλους ένα μήνυμα...

Ενώνω και γω την φωνή μου με αυτή της Χριστίνας όσον αφορά την εξαιρετική και πρωτότυπη πρόταση του JustAnotherGoneOff:

"...πάρε μαζί σου ένα γλαστράκι κι άφησέ το εκεί κάπου στην αίθουσα που θα ψηφίσεις, αν θες άσε κι ένα μήνυμα μαζί του... αν δεν ξέρεις τι να μηνύσεις σε αυτόν που ψήφισες άστο ίσως καταλάβει... ένα γλαστράκι σαν ψήφο για τη ζωή... ένα λουλούδι ή ενα νιούτσικο δεντράκι εκεί στο σχολείο που θα ψηφίσεις, να χουν να βρουν τη Τρίτη τα παιδιά.... μήπως και εκείνα καταλάβουν καλύτερα από εκείνον που θα ψηφίσεις...

τα παιδιά καταλαβαίνουν πολλά, και ίσως πάρουν αυτά τα γλαστράκια και φτιάξουν τον κόσμο τους που μας φιλοξενεί πιο όμορφο, πιο καθαρό, με λιγότερο γκρίζο κι ετσι φύγει η στάχτη που μας κέρασε τούτη η χρονιά..."

Δεν υπάρχουν σχόλια: