14 Σεπ 2007

Χαλάλι τα σπαμ σου Χαλιλοπούλου!

Σήμερα στον λογαριασμό μου στο yahoo εντόπισα ένα spam mail απο την Χριστίνα Χαλιλοπούλου, υποψήφια με την ΝΔ. Πιθανότατα να πήρατε και άλλοι πολλοί το ίδιο mail.

Ανοίγω να δω από περιέργεια και βλέπω

ένα γλυκό,

τρυφερό,

συγκινητικό,

λογοτεχνικό,

μήνυμα ...

"Εσύ και γω πρωταγωνιστες":
Ακολουθώ την παρότρυνση και μπαίνω στο site της γλυκιάς υποψήφιας να διαβάσω το βιογραφικό της για το οποίο και προφανώς υπερηφανεύεται πολύ μιας και το προβάλλει ιδιαίτερα ...



Και από το βλέμμα του Καμμένου (αν έβαζε στην Ηλεία με τέτοιο επώνυμο, θα ερχόταν πρώτος σε ψήφους τώρα!) του Κωστάκη και της υπόλοιπης ανδρικής ομήγυρης κατανοώ ότι κάτι είδανε - που εγώ δεν είδα στο βιογραφικό της- και πιστέψανε τόσο πολύ στην υποψηφιότητα αυτής της γλυκιάς κοπέλας....



Καλή σου επιτυχία Χριστίνα...
Δουλεψες σκληρά και ελπίζω να ανταμειφθούν οι μόχθοι σου και η μέχρι σήμερα πορεία της ζωής σου για το βουλευτικό αξίωμα ...

ps. Χθες έλαβα στο Google και spam απο την Αννα Ψαρούδα Μπενάκη. Γιατί και η Πρόεδρος θέλει ψήφο (ίδιο σύνθημα με αυτό του Μάνου το 90)... Αλλά σας λυπήθηκα και δεν έβαλα φωτό της Προέδρου!

Αντ' αυτού σας βάζω και εγώ ένα από τα πολύ όμορφα σποτάκια της Φιλελεύθερης Συμμαχίας για τον διαχωρισμό κράτους-εκκλησίας.



Τα υπόλοιπα σποτάκια εδώ:

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

pira kai ego to minima ths kari***s



Το παραπάνω κείμενο μου το στείλανε με e-mail. . .Διαδώστε το όσο μπορείτε

Μαζική κίνηση για παραπλάνηση στα Exit Polls . . .

http://demek.pblogs.gr/2007/09/mazikh-kinhsh-gia-paraplanhsh-sta-exit-polls.html

Πόσοι θα διαφωνούσαν ότι το πιο βρώμικο παιχνίδι παίζεται από τις εταιρίες δημοσκοπήσεων, τα τηλεοπτικά κανάλια και τους πιο προβεβλημένους από τους δημοσιογράφους; Τώρα έχουμε μια σπουδαία ευκαιρία, αν όχι να τους τιμωρήσουμε, τουλάχιστον να τους γελοιοποιήσουμε...

Πώς; Παραπλανώντας τους στις απαντήσεις των exit-poles.

Το διαδίκτυο έχει δύναμη. Το μήνυμα αυτό μπορεί να περάσει σε εκατομμύρια χρήστες ακόμη και προφορικά.

philos είπε...

Ανώνυμε, δεν υιοθετώ τέτοιυς χαρακτηρισμούς για κανέναν και για καμία, όσο και αν διαφωνώ με τους επικοινωνιακούς χειρισμούς τους.

Και ούτε θα ήθελα να ξαναδω τέτοιους χαρακτηρισμούς κάτω από δικά μου κείμενα.
Στο επόμενο ποστ μου εξηγώ και γω πως έφτασε το μήνυμα σε μένα.

Επειδή έχω κάνει αρκετές φορές exit polls και ως ερευνητής και ως επόπτης, δύσκολα θα καταφέρει κάτι. Εμένα προσωπικά δεν μου φταίνε σε τίποτε οι εταιρείες δημοσκοπησεων. Προσπαθουν να βρουν την αλήθεια πάντα και όχι να γλύψουν τα αυτιά των εργοδοτών τους κάθε φορά.
Ασε που το δείγμα είναι τόσο μεγάλο και διεσπαρμένο που θα χρειαστεί πολύ μεγαλύτερη κινητοποίηση από αυτή μες το διαδίκτυο για να επηρεαστει το αποτέλεσμα!