11 Αυγ 2007

Line of the day

Από το Art School Confidential:

"I am an asshole, because that is my true nature... [Maybe, we are all assholes,]... but the difference between me and you is that I've gained the freedom to express my true nature.
What can be more beautiful than truth and freedom?"




Τα παραπάνω τα λέει στην ταινία, ένας φτασμένος και trendy πλεον καλλιτεχνης σε συνέντευξη του σε μία σχολή Καλών Τεχνών.

Από τις ταινίες που αφήνουν την σκέψη να ταξιδέψει σε άλλα πιο ασυνηθιστα μονοπατια! Και δεν είναι καθόλου αυτό που δείχνει με μια πρώτη ματιά. Παίζει και ένας Μαλκοβιτς μέσα... (κανει και παραγωγή, άλλοστε αυτός είναι ο λόγος που την επελεξα στο βιντεοκλαμπ, γιατί κατα τα άλλα δεν είχα ακουσει το παραμικρό για την ταινία)
Και σίγουρα δεν είναι τυχαίο ότι την σκηνή που θέλησα να περιγραψω, την βρήκα ατόφια σε βίντεο στο youtube!

Χθες είδα τον Πληροφοριοδότη (που με απογοήτευσε οικτρα... τίποτα καινούριο, τίποτε συγκλονιστικό) και προχθες το Καζίνο Ρουαγιάλ (το οποίο ήταν η καλύτερη ταινία Τζειμς Μποντ που έχω δει με τον χειρότερο και μακραν ασχημότερο ηθοποιό στον ρόλο αυτό, το περίεργο είναι όμως ότι με καθηλώσε και με συγκινησε!).

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ μαζί σου για τον πληροφοριοδότη

Οσο για τονς Τζειμς απλα τον κανουν πιο ματσο! το θεμα ειναι οτι ο Τζειμς Μποντ δεν ηταν ποτε ετσι απο τον Κονερυ και τον Μουρ (λιγο γκει εκδοχη μποντ) μεχρι τον Μπρονσον ηταν ολοι οι ατσαλακωτοι. Τωρα σε αυτο Τσαλακωνονται!!

Εδω να αναφερω κατι, στις πρωτες σκηνες και το κυνηγι στους δρομους, αν ειδες και τα εξτρας, αυτο θεωρειται αθλημα δεν θυμαμαι πως το λενε ομως

philos είπε...

Για το γκέι θα διαφωνήσω...Απλά ο τυπος ήταν φέτες και είχε και ευαισθησίες.
Τι? Μην μου πεις ότι δεν έχεις γνωρίσει και τέτοιους άνδρες?
Υπάρχουν....
Κάποτε είχε βρει έναν τέτοιο μια φίλη μου. Τον παίδεψε, τον παίδεψε και μετά τον χώρισε για ένα κάθαρμα, που ήταν και χάλιας εμφανισιακά!!
Οι προηγουμενοι Bond απλά δικαιολογούσαν το γιατί οι γυναίκες αρέσκονται να μας φωνάζουν συχνά γουρουνια!
Πάντως για το άθλημα που και συ αναφέρεις, να σου πω ότι ξεκίνησε στην Ελλάδα και υπάρχει και σύλλογος! Πήγα να γραφτω εκεί, αλλά κάνουν ακόμη πράγματα για αρχάριους,ενώ εγω συνηθίζω όπως και τα παιδιά στην ταινία να πετάω από σιδηροκατασκευές σε γερανούς και τουμπαλιν. Θες να πάμε μαζί σε κανα εργοταξιο της εταιρείας μου να εξασκηθούμε? Εγώ θα κάνω το μαύρο πωλητή cd και συ θα τον ζητά που θα με κυνηγάει!
;DD