15 Ιουλ 2007

Διακοπές!

Όχι δεν έφυγα ακόμη.

Απλά μπαίνω στο κλίμα σιγά σιγά.

Και λέω να βάλω και εσάς.

Μερικές φωτογραφίες απο τις αγαπημενες μου στο flickr ...



Created with Paul's flickrSLiDR.

... συν χαλαρή μουσικούλα να παίζει

απο δίπλα...

(και αν βαρεθείτε να ακούτε το βραζιλιάνικο κομμάτι, μπορείτε να ακούσετε 03 Natali Eleytheriou _ Ta Omorfa Matia pou foras. Από το fileden ακούγεται με κατεβασμένες ... στροφές, οποτε καλύτερα να το κατεβάσετε ολόκληρο πρώτα για να το απολαύσετε. Είναι ένα κομμάτι από ένα εκπληκτικό lounge electronica άλμπουμ ενός άγνωστου στο ευρύ κοινό ελληνο-κυπριακού συγκροτήματος, της Ορχήστρας του Πέμπτου Γαλαξία, που κυκλοφόρησε 6 χρόνια πριν).

7 σχόλια:

ci είπε...

Αυτό το rate this αρχικά με μπέρδεψε, ελπίζω να τα ..κατάφερα (:ΡΡ),και να έδωσα 5/5 μια που φροντίζεις για εμάς τα πτωχά που διακοπές niet!
:)

Σοφία είπε...

Μου βγάζει unknown error :-(

philos είπε...

Citronella, σε ευχαριστώ, αν και το ποστ δεν ήταν κάτι ιδιαίτερα δύσκολο να γραφεί και να ετοιμαστεί σε σχέση με το προηγούμενο ποστ για το yubnub, που δεν είναι τόσο ότι με παίδεψε, αλλά δεν ανεβαίναν οι φωτογραφίες και το ποστ δεν σωζώταν με τίποτα και έπρεπε κάθε φορά να το ξαναδιορθώνω!
Αν σας άρεσε το κομμάτι της Ορχήστρας του 5ου Γαλαξία, αναζητήστε όλο το άλμπουμ!
Μου έκανε εντύπωση που δεν είχε επιτυχία. Για την ιστορία να αναφέρω ότι το άλμπουμ το είχα πρωτοακούσει σε μια εκπομπή του Νίκου Μουρατίδη στον Best πριν 6 χρόνια!

Και τώρα Σοφία....
Κλασσικά όπως το περίμενα.
Το ποστ το έκανα για να τεσταρω το script του PAULSTAMATIOU. Αλλά δεν σκεφτηκα να δω και αν δουλεύει και με IE. Και παρόλο που είδα ότι χρησιμοποιείς την 7 έκδοση, πάλι ταρζανιές κάνει.
Γιατί δεν έρχεσαι στον Firefox.
Κάνε το για χάρη δικιά μου και του Κλέαρχου, που έχει μαλιάσει η γλώσσα μας να το λέμε. Και θα δεις ότι δεν θα έχεις κανενα πρόβλημα στην αναγνωση των Blogs μας. Αντίθετα είναι και πιο όμορφο αισθητικά. Τώρα που σου γράφω μέσω IE είναι όλα πιο χοντροκομμένα.
Και ειδικα το δικό μου blog φαίνεται μακράν καλύτερο μέσω firefox, μιας και συνεχώς πειραματίζομαι με νέα πράγματα που βρίσκω.
;D
Τώρα θα το μεταφέρω και στο wordpress να δω αν φαίνεται και εκεί.

Ανώνυμος είπε...

Ακόμη δεν έφυγες ; Γιατί το κλωθογυρίζεις ; Η Κλωθώ και η Λαχεσις και η Ατροπος δεν χαρίζονται εύκολα. Πρέπει να τις έχουμε υπό πληρη επιτήρηση. Γι αυτό φύγε όσο σε παίρνει. Φύγε όπου εσύ νομίζεις ότι μπορείς να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Πίσω σε περιμένει δουλειά ,όχι μονον επαγγελματική, αλλά και συναισθηματική και κοινωνική.
Ρίτσα μασουρα

Eleni63 είπε...

Philos τι κάνεις? Διακοπούλες ετοιμάζεις? μπράβο σου. Μπρατσάκια του μικρού και κέφι για όλους.
Σε διαβάζω μη νομίζεις....

philos είπε...

Και να ήθελα δεν μπορώ να φύγω. Κάποιες ευχάριστες κοινωνικές μου υποχρεώσεις (με κρατάνε Αθήνα τουλάχιστον μεχρι αρχες Αυγουστου).
Και είπαμε φέτος για να ξεκουραστουμε πραγματικά και να εκμεταλλευτουμε το νέο σπίτι της γιαγιάς στην Κορινθία, να την κάνουμε για κανα 15θημερο προς Βραχάτι μεριά...
Σίγουρα Ρίτσα, οι 3 μοιρες (εμείς του κατασκευαστικού προτιμούμε εκφράσεις του στυλ force majeure!) ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσουν, αλλά και πάλι ο μικρός έχει τέτοια κέφια τελευταία, που σίγουρα μας ανεβάζει την διάθεση ούτως ή άλλως.
όταν με το καλό φύγουμε θα ενημερώσω και θα δώσω τις συντεταγμένες μου για όποιον αντέχει ... παιχνίδια με τον junior!

Eleni εγώ ποτε θα σε διαβάσω? Ή λες να πάω να διαβάσω κανα βιβλίο σου (βρήκα ένα με αφιέρωση στο αφεντικό μου, στo γραφείο του!)
;D

philos είπε...

Θέλω να βάλω άλλο ποστ, αλλά από την άλλη δεν θέλω να αλλάξω την αίσθηση που μου δίνει αυτό το ποστ στην κορυφή του blog...
Εχω μια ιδέα...