27 Μαρ 2007

Με ένα φιλάκι... σώστε τα video του You Tube στο ΠιΣί σας!

Αν και το λογότυπο του Kiss YouTube τα λέει όλα από μόνο του, θα σας πω δυο λογάκια, για να μην μου έχετε καμία απορία.

Βρίσκετε λοιπόν το αγαπημένο σας βιντεάκι και θέλετε να το κατεβάσετε στο σκληρό σας δίσκο, γιατί σήμερα είναι στο δίκτυο, αύριο δεν είναι και βλέπετε έχουν αρχίσει και σφίγγουν τα πράγματα γύρω από τα πνευματικά δικαιώματα και τα περισσότερα από τα βίντεο που ανεβαίνουν στο youtube μετά από τις σχετικές διαμαρτυρίες .... κατεβαίνουν.

Καλή ώρα έψαχνα εγώ προηγουμένως μπας και βρω αυτό το υπέροχο βίντεο του Τηλενομάρχη μας με τα χαλιά. Βάζω psomiadis στο σχετικό κουτάκι αναζήτησης και τα χαλιά μεν δεν τα βρήκα, αλλά βρήκα άλλα ... χάλια!

Voila:
http://www.youtube.com/watch?v=_JFfj_QGXNY


O Λάκης Λαζόπουλος να σατιρίζει την παρουσία του Psomiadis στο κέντρο που εμφανίζεται η πασίγνωστή από το σχετικό άσμα με το νινί που σέρνει καράβι, αοιδός Βέρα Λάμπρου!

Πάω λοιπόν πάνω στην παραπάνω διεύθυνση που μου δείχνει ο browser μου και προσθέτω μπροστά από το youtube την λέξη kiss.
H διευθυνση μου γίνεται τώρα http://www.kissyoutube.com/watch?v=_JFfj_QGXNY

Παταώ enter και με βγάζει στην σελίδα του kissyoutube!
Εκεί κάτω από το πλάισιο με το βίντεο εμφανίζεται το εικονίδιο που λέει download now.
Πατάω δεξί πλήκτρο στο mouse και επιλέγω save link as (ή αποθήκευση προορισμου ως.. για τους ελληνόφωνους).

Προσοχή εδώ: Στο σχετικό παράθυρο που ανοίγει επιλέγω στο κάτω παραθυράκι με τίτλο Save as (Αποθήκευση ως) All files (όλα τα αρχεία) αντί για το έγγραφο και στο από πάνω παραθυράκι με το όνομα του αρχείου, βάζω το όνομα που εγώ επιλέγω συν την κατάληξη .flv Εγώ ας πούμε το ονόμασα το αρχείο psom-nini.flv


Πατώντας Save αρχίζει και σώνει το αρχείο στο φάκελο του σκληρού μας δίσκου που έχουμε επιλέξει.
Από την στιγμή που το κατεβάσατε σε μορφή flv, μπορείτε να δείτε το σχετικό αρχείο με ένα player που παίζει flv αρχεία. Το πιο διάσημο και πολύ απλό στην εγκατάστασή του software που κυκλοφορεί είναι το flvplayer. Θα το βρείτε και θα το κατεβάσετε από εδώ.

Και τώρα μπορείτε να απολαύσετε με την ησυχία σας τον τηλενομάρχη μας απευθυνόμενος στην κα Λάμπρου να δηλώνει ότι "... είμαστε εδώ και στηρίζουμε την προσπάθειά σου" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Άδικο έχει μετά ο Λάκης που αναρωτιέται "την αρπάζεις την μολότωφ μετά ή δεν την αρπάζεις?"

via Digital Inspiration

9 σχόλια:

trelogiatros είπε...

kalo to kissyoutube. den to eixa parei xampari. den to epsaksa kiolas giati exw katevasei ena kalo downloader kai den asxolithika allo.

Katerina ante portas είπε...

Πως τα ανακαλύπτεις τα κρυμμένα μυστικά, πως!

Debby είπε...

Trelogiatre! Γιατί δεν μας λες και εμάς ποιος είναι ο download manager που κατέβασες ντε?

Εγώ πάλι εχθές που έψαχνα να βρω κάποιο extension του firefox γενικά για downloads έπεσα πάνω σε 2-3 που και καλά υπόσχονται ότι μπορούν και κατεβάζουν video απο διάφορα sites και απο το youtube αλλά δεν πρόλαβα να τα δοκιμάσω!
Εγώ θέλω να κατεβάζω trailer από ταινίες που μου αρέσουν από τα επίσημα site τους και να τα έχω στον υπολογιστή μου. Αν έχεις καμιά ιδέα...

philos είπε...

Εγώ να σας πω, όταν με ενημέρωσε ο φίλος μου ο ppsilos, για το θέμα του downloader, του είπα ότι δεν με ενδιαφέρει, γιατί δεν βρίσκω λόγο να κατεβάζω βίντεο πλέον.
Έχω τα favorites στο youtube και μου αρκεί, φτάνει να έχω μία γρήγορη γραμμή!

Αλλά σε πολλά και δεν λέω όλα από τα videos του youtube και σχεδόν όλα του googlevideo, τα βρίσκω από τα temporary internet files του Εxplorer είτε σε flv μορφή, είτε αν πρόκειται για sites ταινιών είτε για κάποια άλλα παιχνιδάκια σε swf μορφή.
Να γίνω πιο σαφής?
Ή αν θέλεις Debby μου λες ένα βίντεο που ψάχνεις και ψάχνω να βρω αν υπάρχει τρόπος για downloading.

Κατερίνα, σε ευχαριστώ που μου θύμησες να βάλω τα references links στα τελευταία μου ποστ.
όλα όσα βλέπεις τα διαβάζω σε κάποια πιο εξειδικευμένα blogs σαν το lifehacker (θα σου αρεσει πολύ και σένα αυτό το συγκεκριμένο, γιατί δεν έχει μόνο τεχνολογικά νέα, αλλά μέχρι και το πως να καθαρίζεις περίεργους λεκέδες από ρούχα ή να βελτιώνεις την παραγωγικότητά σου!) ή το Digital inspiration και άλλα...

Να σας καλοσωρίσω γενικότερα στο χώρο του blogging, κύριε trelogiatre!

Debby είπε...

Philos! Το έχω ψάξει έτσι και από εκεί που μου λές έχω τσακώσει μερικά βίντεο. Ομως δεν γίνεται κάθε φορά που θέλω να κατεβάσω το τρέιλερ μιας ταινίας να υποχρεώνομαι. Κατάλαβαίνεις! Είναι θέμα περηφάνιας!!
Χωρίς πλάκα τώρα το θέμα είναι ότι ενώ χρησιμοποιώ τον firefox αναγκάζομαι κάπου κάπου να τρέχω τον ΙΕ για να πάρω το βίντεο από τα Temporary files. Μου την σπάει όμως να το κάνω αυτό!
Ορίστε, θέλω τα trailer από το 300! Τι πρέπει να κάνω τέλος πάντων για να τα κατεβάσω από το επίσημο site που φαίνονται πεντακάθαρα και όχι όπως στο Youtube??

Debby είπε...

A! Μόλις δοκίμασα το extension του Firefox που λέγετε video ook και κάνει μια χαρά κατέβασμα από το youtube! Και χωρίς κόπο. Ενα διπλό κλικ και αρχίζει να κατεβάζει και χωρίς να έχει φορτώσει όλο το αρχείο!!

trelogiatros είπε...

debby kai opoios allos endiaferetai exw katevasei ena aplo programmataki pou exeis ti dunatotita na katevaseis grigora kai apla oti video theleis.

V donloader legetai.exei ti dunatotota na katevasei video apo youtube / google videos / daily motion / grinvi. prin valeis to link sto downloader gia na to katevaseis apo ta option allazeis tin epilogi tou typou tou video apo AVI se MPEG kai eisai etoimos!!
apo to google me mia anazitisi tha to vreite.

Debby είπε...

Trelogiatre! Thanks καταρχήν! Θα το δοκιμάσω.
Αν και αυτό πάλι ελάχιστα χρησιμεύει όταν δεν υπάρχει link όπως στην περίπτωση της ιστοσελίδας των 300 που είναι pop up window flash αρχείου!

philos είπε...

Αγαπητοί μου Debby, Crazydoctor, την επόμενη φορά σκέφτομαι να θεσπίσω διαγωνισμό, για νέο software! Βλέπω ανταποκρίνεστε τάχιστα!
Thanks for all!

Debby, σου ειπα τι να κάνεις με τα flash αρχεία!
Προσπάθησες? Αν δεν με καταλαβαίνεις, πες μου ένα παράδειγμα να προσπαθήσω να το κατεβάσω εγώ και βλέπουμε...