8 Μαρ 2007

Είναι πολλά τα λεφτά Άρη!

Μπορώ να βγάλω λεφτά από το blogging?



H φωτογραφία προς απάντησή σας! Από το blog του Shoemoney!
Για όσους δεν φοράνε τα γυαλιά τους, το ποσό είναι κάτι λιγότερο από 133 χιλιάδες δολλάρια. Παααα μαλλλλ ατ ολλλ!!!

Εγώ μέχρι σήμερα που μιλάμε, από το blogging έχω εξασφαλίσει το ιλιγγώδες ποσό των $0.34 (ελληνιστί τριαντατέσσερα σεντσια) από το Vizu poll zones! Και λέω έχω εξασφαλίσει γιατί πρέπει να μαζέψω $50 για να πληρωθώ!


Αλλά δεν πτοούμαι. Εδώ ο πολύς Guy Kawasaki, #37 στο technorati και me 6,200 επισκεψεις την ημέρα, σε ένα χρόνο έβγαλε μόνο $3,350.

Έτσι είμαστε εμείς οι σοβαροί Bloggers!

(Παύση για αντιδράσεις.

Οκ, δεν άκουσα τίποτε ... και συνεχίζω.)

Το σοβαρό αναγνωστικό κοινό μας δεν ανταποκρίνεται στις διαφημίσεις επιπέδου google! Συνεχίζουμε λοιπόν συνεπείς στην γραμμή της πιότητας (σωστά το έγραψα και το τόνισα) μακρυά από τις σειρήνες των διαφημιστικών εταιρειών, και των δελεαστικών επιταγών που προσφέρουν!

Και τέλος αν καμιά φορά εμφανιστεί και εδώ καμία διαφημισούλα, θα είναι μόνο και μόνο για να ελέγξω τι ποσοστό από εσάς τους αναγνωστες μου, υποκύπτετε στα καταναλωτικά σας ένστικτα. Από ερευνητική σκοπιά και μόνο!

Αν ήθελα να βγάλω λεφτά από το blog μου θα κοίταζα να εκδιδόμουνα ....


.... σε βιβλίο βέβαια, τι άλλο?
Άλλα εγγυημένα λεφτά (sic) και εκεί πέρα!!!





Και κάτι τελευταίο, που μόλις αλιεύσα από το pestaola.gr! Μια γουγλοδιαφήμιση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την αναθεώρηση του Συντάγματος. Από τις ελάχιστες φορές που τσίμπησα και πάτησα στην διαφήμιση για να δω που βγάζει!

8 σχόλια:

Klearchos είπε...

Αν χρειαστείς μάνατζερ, ξέρεις που θα με βρεις!!!

bbchris είπε...

Διαφήμιση και bloging... χμμμμμμ
Δεν χρειάζεται πάνω από μία λέξη να το περιγράψεις...

Προπαγάνδα ;)

CyberEddie είπε...

Ερώτηση Κρίσεως: οι διαφημίσεις αυτές δουλεύουν σε ελληνικά site, γιατί όσες φορές προσπάθησα να μπώ στο Google adsense μου έλεγε ότι δεν υποστηρίζεται σε ελληνική γλώσσα. O pestaola πως το έχει , που είναι σε ελληνικά?

Σοφία είπε...

Πού σε έβγαλε?
(Προσπαθώ να μην τσιμπήσω ;-)

philos είπε...

Κλέαρχε εσύ Βοηθός Project Manager. Μπορείς κάντο!
άσε το φραπέ και τρέχα!!!
(που το πάω που το φέρνω, όλο στον Σλόμπο κάνω αναφορές)

Αυτη ειναι η χειρότερη διαφήμιση για εμάς, αλλά η καλύτερη για αυτούς που προπαγανδίζουν. Μην ξεχνάμε είθιστε να πληρώνεται ...μαύρα!

Cybereddie, νομίζω ότι εδώ και καμιά 10ρια ημέρες άλλαξε το σύστημα. Για ξαναπροσπάθησε και πες μας!

Σοφία στον Κυριάκο με έβγαλε, στην ειδική σελίδα για την αναθεώρηση. Δες και το link μου. Μην φοβάσαι καλό παιδάκι είναι ο Κυριάκος. Αν τον ξαναπετύχω γυμναστήριο θα τον ρωτήσω στα ίσα ποιος τον συμβούλεψε για αυτή την διαφήμιση.

CyberEddie είπε...

Θα το ξανα-ματα-δοκιμάσω και θα πω ...

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλή κίνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ομολογώ ότι με εντυπωσίασε ότι δεν θυμάται τους ψηφοφόρους ένα μήνα πριν από τις εκλογές.

philos είπε...

Ο Κανόνας θα έπρεπε να είναι αντίστοιχα τέτοια sites και τέτοιες διαδικτυακές κινησεις. Προς το παρόν είναι δακτυλοδεικτούμενες λες και πρόκειται για κάποιο παράξενο πουλί!
Τόσο πίσω είμαστε ακόμη... εδώ στο Ελλαδιστάν!