26 Μαρ 2007

Όλα σε ένα... νοικοκυρεμένα!

Τέρμα κάτω στο Sidebar μου βρίσκεται από σήμερα μία εφαρμογή widget, ένα πινακάκι που περιέχει τα κυριότερα απο τα social media που χρησιμοποιώ. Πατώντας ξεχωριστά πάνω σε κάθε καταχώριση, σας μεταφέρει άμεσα στην προσωπική σελίδα που διαθέτω σε καθένα από αυτά.

Μπορείτε και εσείς να κάνετε το ιδιο και με τα δικά σας, πηγαίνοντας στην σελίδα του Showyoureslf Widget και μαρκάροντας εκείνα τα web sites στα οποία έχετε κάποιας μορφής λογαριασμό, ή ακόμη και να προσθέσετε όπως έκανα και εγώ τα ελληνικά sites που χρησιμοποιώ, το buzz, το Sync και το Blogspace. Μετά παίρνετε τον κωδικό html που έχει διαμορφωθεί ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και τον προσθέτετε στο blog σας, σε όποιο σημείο εσείς επιθυμείτε.


Πολύ απλό στην εφαρμογή του, και αν έχετε όρεξη και χρόνο, μπορείτε να παίξετε και με τα χρώματα του πινακιδίου. Εγώ τα άφησα όπως υπήρχαν στην προεπιλογή γιατί απλά ... έχω πολύ δουλειά αυτή την στιγμή!

via PaulStamatiou

4 σχόλια:

Debby είπε...

Πολύ μ'αρέσει αυτό!!
Θα το ψάξω σε πρώτη ευκαιρία, γιατί τώρα έχω ...δουλειά και εγώ!!

jojo είπε...

πολύ ωραίες ιδέες μας δίνεις πάντα phile!

μόνο την ατάκα της τόσο εκνευριστικής διαφήμισης να μην έγραφες στον τίτλο, μου τη δίνει και μόνο που την ακούω!!!!
(τι να κάνω, έχω και γω τις παραξενιές μου! ) ;)

philos είπε...

Jojo, δυστυχώς ακούμε τόσες δεκάδες φορές μια διαφήμιση που κολλάει στον εγκέφαλό μας, όσο και αν μας την σπάνε τα λεγόμενά της...
Δεν σε βρίσκω καθόλου παράξενη για την συγκεκριμένη διαφήμιση.

debby, η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη!
;))

CyberEddie είπε...

ΚΑΛΟ, ΚΑΛΟ, ΚΑΛΟ!