13 Φεβ 2007

Blog pyramid!

Αν και βγάζω σπυριά... με κάθε σχετικό "σπορ" πυραμίδας, και έχω τσακωθεί και με φίλους που παλαιότερα προσπαθήσαν επίμονα να με μυήσουν, ... μιας και το ζητάει ευγενικά ο κουλλητός μου ο Κλέαρχος, θα συνεχίσω και θα διαδώσω και εγώ με την σειρά μου αυτό το παιχνιδάκι που μου προώθησε!

Αντιγράφω τους κανόνες από τον Κλέαρχο:

"Είναι ένα παιχνίδι... Κάτι σαν την πυραμίδα, αλλά χωρίς χρήματα... Κάποιος blogger λέει πέντε πράγματα για τον εαυτό του και στο τέλος του post κάνει link σε πέντε άλλους blogger ώστε να κάνουν το ίδιο..."
Ιδού λοιπόν 5 πληροφορίες για μένα:

1. Στα 10 μου ήθελα να γίνω τενόρος ενώ στα 15 μου ήμουν μέταλλooooο!

2. Στα 20 μου άκουγα Blues (Mayal, Cale, Clapton etc και όχι τα άλλα τα καψουροτράγουδα!) ενώ τραγουδουσα και σε alternative rock group με ξένο στίχο. Τα βράδυα χόρευα σαν διαμονισμένος House σε κλαμπ της Πάτρας (Αρένα, Μονόπολυ) και πήγαινα σε jazz συναυλίες μόνο!!!

3. Εχω βγεί στο Καρναβάλι της Πάτρας μία φορά μόνο και ντυμένος ως Medivalli Modelli! (πείτε το με προφορά Αμαλίας να ψοφήσετε στα γέλια!)


4. Στα 21 μου είχα πρωινή εκπομπή στο ραδιόφωνο με τον Κλέαρχο και τον Σπύρο και το βράδυ με κάποιες άλλες μορφές ... στο Ράδιο-Ηλίανθος στην Πάτρα! Το πρωί για να ξυπνήσω τον Κλέαρχο για την εκπομπή, του έβαζα στη διαπασών το "Be my love" του Mario Lanza! Αν έχετε περιέργεια να το ακούσετε, πατήστε εδώ και δυναμώστε!

5. Μία από τις πιο τρελλές μου νύχτες EVER ήταν στην Θεσσαλονίκη το 2001 όταν την ίδια ημέρα μετά την δουλειά και χωρίς προηγούμενη συνεννόηση, πήγα σε μία συναυλία των Manu Chao, αμέσως μετά για να έρθω στα ισα μου από την μπόλικη δόση επανάστασης πήγα για ένα γκουρμέ γεύμα και δοκιμή κρασιών στην Πανσέλληνο με τον Κώστα (τον πιο υπέροχο σομελιέ που έχω γνωρίσει) και τέλος (μιας και το σοκ της συναυλίας από τους Manu Chao ήταν πολύ ισχυρό ακόμη) είχα και την πρώτη σοβαρή μου εμπειρία σε σκυλάδικο, που μου κόστισε μισό μισθό εμένα, και έναν του Κλέαρχου! (Εδώ να ευχαριστήσω τον φίλο μου τον Χρήστο για αυτή την μοναδική ημέρα που είχαμε και όχι μόνο!)

Από την τελευταία αυτή εξόρμηση ακούμε το Χάθηκα του Μητσάρα aka (για τους υπόλοιπους μη μυημένους χαμουτζήδες) Δημήτρης Χρυσοχοΐδης!

Αφιερωμένο σε Χρήστο, Κλέαρχο και στο ... fan club μου στο Κουβέϊτ!!!

Και τα επόμενα links στα οποία δίνω και γω την συνέχεια της πυραμίδας είναι:


(Η επιλογή δεν έγινε μόνο με βάση τους φίλους μου, γιατί αυτοι είναι πολύ περισσότεροι, αλλά έκανα μία διασπορά ανάλογα με το περιβάλλον του κάθε blogger, έτσι ώστε να απλωθεί και να διαδοθεί το δυνατόν περισσότερο και προσπαθώντας να επαναφέρω την ισορροπία στα δύο φύλα που διατάραξε ο Κλέαρχος!)

Αν κάποιος από αυτούς που διάλεξα δεν επιθυμεί να συνεχίσει το παιχνίδι, ας με ενημερώσει να τον αντικαταστήσω.

Δεν πιέζουμε, κάνουμε πλάκα και γνωριζόμαστε!

Πάρα πολλά πράγματα, δεν τα έχω πει ακόμη.

Ίσως είναι θέματα για επόμενα ποστς ή .... για επόμενες αντίστοιχες πυραμίδες!

Τέλος θα ήθελα να με συγχωρέσετε αν δεν είμαι τακτικός τελευταία στα ποστ μου και στις απαντήσεις μου σε comments, αλλά έχω τρελλή δουλειά και πέρασα μία πολύ στενόχωρη φάση, η οποία ευτυχώς τελείωσε και σιγά σιγά επανέρχομαι. ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ!

8 σχόλια:

Klearchos είπε...

Ακόμα ηχεί στα αυτιά μου το "Be my love"!!!

ci είπε...

Αν και γενικώς "ψοφάω" για τέτοια, είμαι κι εγώ σε λίγο πεσμένη φάση οπότε μάλλον καλύτερα να μπει κάποιος άλλος στην θέση μου!
Άντε, και με το καλό να επανέλθουμε όλοι.

Debby είπε...

Χα!! Πρώτη φορά θα κάνω λίστα (εκτός από αυτήν του SM) στην ζωή μου!!

philos είπε...

ok, Citronella, σε αντικατέστησα με την φίλη μας την Κατερίνα! Και καλό κουράγιο σου εύχομαι!

Debby. WTF is this SM list? ;))

Eleni63 είπε...

Ok apo emena

jojo είπε...

αχα! κληρώθηκα! κληρώθηκα!
πω πω... τι να γράψω?
καλά, θα το σκεφτώ σήμερα το βράδυ και θα κάνω το ανάλογο ποστ αύριο το πρωί!

Υ.Γ. SM ειναι αυτό που νομίζω? Super Market?

Debby είπε...

Jojo!! Σωστή!!
Αλλά βέβαια!! Που να ξέρει ένας άντρας?? Ετοιμη τους την δίνουμε!!! :-))

Η πλάκα είναι ότι την γράφω και άπειρες φορές την έχω ξεχάσει σπίτι!!

philos είπε...

Χα, χα, χα!!!!
Πρώτον όταν μιλάτε σε έναν άντρα για SM, αυτός πιστεύει ότι σας ξέφυγε το & ανάμεσα από τα δύο γράμματα!
Κατά δεύτερον σπάνια φτιάχνω τέτοια λίστα - όπως επιβεβαιώνει και η γυναίκα μου - αλλά όπως και σπάνια την ακολουθώ!
Για αυτό και στο σπίτι μου θα βρείτε πολύ συχνά ολόκληρη σειρά από μουστάρδες ή απο ελληνικά και γαλλικά κρασιά, αλλά να υπάρχει έλλειψη από πάνες!