12 Δεκ 2006

Και ενώ συμβαινουν αυτά σε Παρίσι, Μαδρίτη, Λονδίνο, Βερολίνο,

στην ταπεινή μας Αθήνα, η ημέρα ενάντια στο Aids, όπως πολύ σωστά επισήμανε και ο δημοσιογράφος στο περιοδικό Έψιλον, περιορίστηκε στο να φορέσουν κάποιοι επώνυμοι και πολιτικοί τις σχετικές κονκάρδες, να πουν δυο τρία κλισέ λογάκια και την επομένη αποβάλαμε από τον εγκέφαλό μας ότι το Aids δεν είναι προνόμιο μόνο των άλλων αλλά και της Ελλάδας μας, και αν δεν είμαστε μονίμως αφυπνισμένοι θα γίνει από προνόμιο των λίγων και άτυχων, των πολλών και πρώην .... καλότυχων!

Μέχρι και στην Ινδία κυκλοφόρησαν αφίσες και γίνανε καμπάνιες.

O Ινδός φορτηγατζής και οι κατακτήσεις του!!!
"The same truck driver with different woman dressed in their regional costumes, each from a different part of India. It was originally executed for the Aids awareness in 18 different Indian languages, targeting truck drivers who are the single biggest transporters of the HIV virus across India."

Ινδία και πάλι

Στο Παρίσι χρησιμοποιήσανε διάσημους, όπως μας ενημερώνει ο φίλος Eric στο post του και μπορείτε να δείτε και εδώ (διαβάστε τα σχόλια για να πάρετε μία καλύτερη ιδέα για τους επώνυμους που έλαβαν μέρος και τι απήχηση είχε),


στην Γερμανία σας έδειξα σε προηγούμενο ποστ,
ενώ στην Μαδρίτη έδειξε ένα ωραίο happening το κυριακάτικο έψιλον.

Δείτε και από αυτό το Ισπανικό site 20 φωτογραφίες από όλο τον κόσμο, από happenings που έγιναν την ημέρα κατά του AIDS.
Κίνα

Ολλανδία


Μαδρίτη
Εμείς δεν έχουμε ανάγκη τέτοιας καμπάνιας.
Εμείς για όλες τις νόσους και πάσα μαλακία (ειδικά την εγκεφαλική), μας προστατεύει ο "δικός μας" Θεός. Το λέει και η προσευχή στο Ευχέλαιο.

Μην με ρωτάτε που το ξέρω...
έλαβα μέρος και το άκουσα να το επικαλείται ο παπάς για πάνω από δέκα φορές επί μία ολόκληρη ώρα που ήμουν όρθιος και παρακολουθούσα! Αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: