6 Δεκ 2006

Που Χριστούγεννα σημαίνει.... (τρις)

Βιβλία, βιβλία, βιβλία.

Για μένα Χριστούγεννα σημαίνει να μπαίνω σε μεγάλα βιβλιοπωλεία, και να χάνομαι με τις ώρες. Να ψάχνω δεκάδες τίτλους, να ξεφυλλίζω, να διαβάζω αποσπάσματα, να πίνω καφέ (στον Ευρυπίδη, στο Χαλάνδρι κατά προτίμηση), να διαλέγω τελικά τα βιβλία που θα δωρίσω για φίλους και συγγενείς, για τον πατέρα και την μητέρα μου!

Διαφήμιση Χριστουγεννιάτικων εκπτώσεων σε βιβλιοπωλείο. Via (ibelieveinadv)

Και την επομένη των γιορτών να χάνομαι μες την μαγεία τους....
Να διαβάζω από νωρίς το πρωί μέχρι να σκοτεινιάσει, χουχουλιάζοντας στο καναπέ, πίνοντας καφέ, ακούγοντας μουσικές και χαζεύοντας τη χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα από τα μεγάλα τζάμια του καθιστικού.

Και πάντα ... έχοντας δίπλα μου όλους αυτούς που αγαπάω(*)

Τότε νιώθω ότι είναι Χριστούγεννα,
τότε νιώθω ευτυχισμένος!


(*) Έστω και αν το νεότερο μέλος αυτών που αγαπάω, προσπαθεί να "κατεβάσει το σπίτι" με τις φωνές και τα παιχνίδια του ...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλη σας μερα!!!:D

Εχω και εγω την ιδια συνηθεια, ειναι απο τις αγαπημενες μου μαλιστα στιγμες...
Εγω βεβαια προτιμω τον Ελευθερουδακη στην Αθηνα(Πανεπιστημιου) Δεν υπαρχει καμια περιπτωση να μην βρειτε οτι χρειαζεστε!!!
Ειναι 8 πατωματα και μαλιστα χωρισμενα σε κατηγοριες!Πιστευω οτι θα ταν πολυ ωραια να κανετε μια επισκεψη και μαλιστα οικογενειακως!Εχει Ο Τ Ι μπορειτε να φανατστειτε ακομα και για τον μικρο...!:)

Αυτα απο μενα...:)

philos είπε...

Να υποθέσω ότι μιλάς στον πληθυντικό ενοοώντας ότι απευθύνεσαι σε όλη την οικογένεια!
Αλλιώς αν απευθύνεσαι μόνο σε μένα, σε έκανα Moderation!
;pp

Πολύ καλό πάντως σε ατμόσφαιρα και το έχω επισκεφτεί ήδη 2 φορές είναι και του Ελευθερουδάκη στην Μητροπόλεως χαμηλά. Διαθέτει και starbucks.