25 Σεπ 2006

Google cooking!

Όλοι λατρεύουμε να βλέπουμε τις εκπομπές του Μαμαλάκη και να λιγουρευόμαστε τρελλά αυτό που δείχνει το κοντινο πλάνο στο τηγάνι ή οι περισσότερο φανατικοί του blogging θαυμάζουμε τις περίφημες μαγειρικές δημιουργίες του Αθήναιου και τον μοναδικό, λυρικό τρόπο με τον οποίο τις περιγράφει .



Φτάνει όμως η στιγμή που όταν θέλουμε να μαγειρέψουμε κάτι, κοιταμε το ψυγείο και τα ντουλάπια μας και ανακαλύπτουμε ότι αυτά δεν περιέχουν παρά μόνο μισό κιλό κυμά, 5 ντομάτες, καμιά πιπεριά, 3 καρότα, ένα φακελάκι πουρέ και ένα ανοιγμένο πακέτο σπαγγετίνι.
Πάει ... η συνταγή για την πίτα της κυράς Τασίας από την Μάνη, για το ζαρκάδι με πουρέ καρυδιού ή για την Σαλάτα από ισραηλινό κουσκούς με σπανάκι, αγκινάρες και ελιές Καλαμών του Αθήναιου.

Πως θα βολευτούμε λοιπον, όσοι έχουμε κάποιες ελάχιστες μαγειρικες ανησυχίες χωρίς να φτιάχνουμε τοστάκια και κορν φλέικς για χιλιοστή φορά βραδιάτικα ή να παραγγέλνουμε από τον Σουβλατζή της γειτονιάς?




Τι είπα πριν ότι διαθέτει το ψυγείο μου? Κιμά, ντομάτες, πιπεριά, καρότα, πουρές, σπαγγετίνι
Βάλτε τα όλα ή συνδυασμό τους στο Google και ανακαλύψτε συνταγές που να περιέχουν τα συστατικά που διαθέτετε.

Τώρα αν είστε τυχεροί και σας βγάλει το Google και σε καμιά συνταγή του Αθήναιου ακόμη καλύτερα.

θα έχετε εγγυημένη επιτυχία στο φαγητό και ειδικά οι εργένηδες αν διαβάσετε και το υπόλοιπο άρθρο, θα έχετε επιτυχίες και στην σύντροφό σας!!!


p.s. Ο θεός ο Μαμαλάκης χθες είχε παγωτό καϊμάκι με φυστίκι Αιγίνης από την Δαμασκό!
Λ Ι Π Ο Θ Υ Μ Η Σ Α!

2 σχόλια:

Klearchos είπε...

Συγνώμη... Εγώ έβαλα στο Google "τυρί άπαχο φρυγανιές βούτυρο μπέικον μαρμελάδα" και μου έβγαλε πρώτη ιστοσελίδα "Διαιτολόγιο Αιμοκαθαιρόμενου" και δεύτερη "Κοινο λεξιλόγιο για τις δημόσιες συμβάσεις"...

philos είπε...

ΕΧΤΡΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:
Όταν το google μας βγάλει τα αποτελέσματα που εβγαλε στον Κλεαρχο, τότε είναι καιρός για μια επισκεψη στο Super market!
Εάν όμως έχετε καινούρια σύντροφο, ή τέλος πάντων θέλετε να δώσετε μια άλλη γεύση στα προσωπικά σας, τότε δέστε το 9 1/2 εβδομάδες ή το Hot Shots που το παρωδεί και γευτείτε ... τον/την συντροφό σας!

p.s. Κλεαρχε, μπορείς να μου στείλεις το link για το δεύτερο!!! Με ενδιαφέρει άμεσα!