30 Αυγ 2006

Που είναι ο ΚΙΜΠΙ?

Πολλοί δεν το πήρανε καν είδηση, αλλά ο αρθρογράφος που έγινε δημοφιλής από τα μακροσκελή άρθρα του κάθε Κυριακή στο κέντρο της δεύτερης σελίδας του σομόν φύλλου της Καθημερινής κάτω από τον τίτλο "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ", στις έξι τουτουνού του Αυγούστου μας "καληνύχτησε" με το τελευταίο του κείμενο σε αυτή την εφημερίδα.
Και το αναφέρω κυρίως για όλους αυτούς που ψάχνουν επίμονα να μάθουν κάτι για τον ΚΙΜΠΙ μιας και από ότι βλέπω αν και το google βγάζει το blog μου εικοστο-τέταρτο στην αναζήτηση με αυτή την λέξη, πολλοί δεν το βάζουν κάτω και ψάχνουν ακόμη και ανάμεσα στα δικά μου posts για μια πληροφορία.
Ο κος ΚΙΜΠΙ δεν έδωσε καμία λεπτομέρεια γιατί το τι έχει κατα νου να κάνει. Ίσως να μην ξαναεμφανιστεί με αυτό το ψευδώνυμο, αλλά με το κανονικό του όνομα ή και άλλο ψευδώνυμο, ίσως να γίνει και blogger (μιας και τελευταία φάνηκε να έχει εξοικειωθεί με την τεχνολογία), ίσως και να εμφανιστεί ή ήδη να εμφανίζεται στην συχνότητα του MEGA (κάτι μου έκανε κλικ και το λέω αυτό).

Οι πιστοί της στήλης του πάντως θα τον ακολουθήσουμε σε όποιο μέσο και αν πάει, γιατί ήδη μας έλειψε και νιώθουμε το φύλλο της Κυριακάτικης Καθημερινής πιο φτωχό, πιο μίζερο, σαν να του λείπει ένα απαραίτητο συστατικό που "έδενε" όλη την γεύση.

Ήταν η πιο ευχάριστη "κυριακάτικη φλυαρία" που διάβαζα σε σταθερή βάση.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΙΜΠΙ (κατά κόσμον Γιάννης Κιμπουρόπουλος)αρθογραφεί πλέον στον "Κόσμο του Επενδυτή".Η στήλη του είναι ίδια με αυτήν που διατηρούσε και στη καθημερινή.Σε e-mail που έστειλε σε όσους του εξέφρασαν την έκπληξη και τη στενοχώρια τους για τη διακοπή της στήλης του στην "Καθημερινή" ανέφερε ότι υπάρχουν μερικές φορές που νιώθεις ότι ασφυκτιάς και η έξοδος είναι η μόνη λύση.

philos είπε...

Σε ευχάριστω ανώνυμε για τις πληροφορίες. Κάπου μέσα μου πίστευα ότι με το post αυτό θα μάθαινα περισσότερα για το "μυστήριο" γύρω από τον ΚΙΜΠΙ!
Μου έδωσες ακόμη ένα λόγο να αγοράζω Κόσμο του Επενδυτή, πέρα από τα dvd για παιδιά!

(πλάκα κάνω! Ο ΚτΕ είναι από τις πολύ παλιές μου συνήθειες, αν και τον τελευταιο χρόνο τον είχα κόψει λόγω έλλειψης χρόνου)

Anastasios είπε...

Να σας ενημερώσω, έστω και αργά, ότι ο Γιάννης Κιμπουρόπουλος είναι και συνεργάτης του ραδιοσταθμού Flash 96.
http://radio.flash.gr/STANDARD/2004/1/25/56id/

philos είπε...

Σε ευχαριστώ, φίλε μου.
Κυριακή πρωί, 10-12! ΚΙΜΠΙ On Air!
Έχω μεγάλη περιέργεια να δω πως ακούγεται.