7 Νοε 2008

Roadcast με συνοδηγό!


Σήμερα το road-cast έχει πραγματικά μεγάλη διάρκεια. 30 λεπτά και κάτι
Σας προειδοποιώ.
Αλλά έχει αρκετή κουβεντούλα με τον συνοδηγό μου, τον Κλέαρχο, καθ'οδόν από την δουλειά προς το opencoffee της περασμένης Τρίτης.

Διαδρομή: Μαρούσι (δαχτυλίδι) μέχρι Caravel.

Και πάλι θα βλέπετε αυτό το ενοχλητικό σήμα, αλλά είπαμε όλο το θέμα είναι πειραματικό και βολεύει σε μια περίοδο που είναι τόσο δύσκολη εργασιακά για εμένα και δεν διαθέτω την πολυτέλεια χρόνου για σωστές επεξεργασίες και ρυθμίσεις.

Και στο road-cast δεν έχει κόβω ράβω ή επανεγγράφω. Μιλάς live, χωρίς προγραμμα, χωρίς χαρτιά, χωρίς προετοιμασία και χωρίς άγχος ή τρακ και προπάντων... χαλαρά!

8 σχόλια:

DaNaH είπε...

Τελικά η μπαταρία κράτησε περισσότερο απ'όσο υπολογίζατε, ε; :)

Ακόμα βλέπω! Πολύ μεγάλο βιντεάκι.

philos είπε...

Δανάη χαράς στο κουράγιο σου να μας ακούσεις!

Aspa είπε...

Χαιρετώ τους roadcasters! Ωραία κουβεντούλα σε μία οικεία προς εμένα διαδρομή γιατί την ακολουθώ κι εγώ συχνά! Αλλά τι έκπληξη να διαπιστώσω ότι είστε φίλοι με τον Κλέαρχο! Τον συνάντησα πρόσφατα στην μπλογκόσφαιρα και είχα την τιμή να φιλοξενήσω και μία από τις φωτογραφίες του, αλλά πού να το φανταστώ ότι θα είστε φίλοι και θα ακούσω τη φωνή του στο blog σου!
Πάντως εντελώς άδικο να κλείσετε την κάμερα εκεί στο τέλος. Δεν είναι σωστά αυτά τα πράγματα! Καλό Σαββατοκύριακο και στους δύο!

philos είπε...

Κάτι μου λέει Ασπα ότι και συ μένεις ή δουλεύεις κοντά στον Παράδεισο! Εμείς με τον Κλέαρχο είμαστε 20 χρόνια φίλοι και δουλεύουμε μαζί, και τώρα που τελειώνει το έργο του στη Βουλγαρία σιγα σιγα ξαναβρισκόμαστε!
Αντε ψήστον να ξεκινήσει και αυτός δικά του video ή Podcast!
Ή αν θες καμια μέρα να σε πάμε εμείς σπίτι - δουλειά και να κάνουμε roadcast με δυο συνοδηγούς!!!
;))

jojo είπε...

Δεν παιζει... γιατι?

jojo είπε...

έπαιξε τελικά!
τα παράσιτα όμως που με εμπόδιζαν να καταλάβω πολλές φορές τι λέγατε, ήταν σφάλμα δικό σου, ή θα μου πεις τώρα οτι δεν έχω καλά ηχεία? :-P

philos είπε...

όχι υπήρχε όντως πρόβλημα, μάλλον γιατί έβαλα ένα κινητό και σκέπασε το μικρόφωνο της μηχανής.
my mistake!
Εσύ εβαλες firefox ή ακόμη παιδεύεσαι?

jojo είπε...

εεεεε...πως είπατε?