21 Οκτ 2008

Night thoughts

Και αυτό μια εβδομάδα παλιό είναι... αλλά το ανέβασα πριν παλιώσει και άλλο! Είναι την ώρα που φεύγω απο την δουλειά το βράδυ, εξ'ου και η υποτονική φωνή...
Συγχωρέστε με για το message στο βίντεο, αλλα εδώ στην δουλειά αυτή την έκδοση μπόρεσα και κατέβασα για να μειώσω την ποιότητα του αρχείου και να μπορέσω να το ανεβάσω.

10 σχόλια:

DaNaH είπε...

Πολύ ωραία μουσική άκουγες πάντως! Ένα και ένα τα κομμάτια! CD ήταν ή radio; :)

AA είπε...

Πολύ καλό!

Όσο για τη φυσικότητα...Θα σου πρότεινα να βάζεις τη κάμερα σε κάθε διαδρομή μια και δεν ξέρεις ποιο κλιπάκι θα είναι αυτό στο οποίο θα βρέθουν οι λέξεις :-D

Και να έχεις ίσως και ένα θέμα τουλάχιστον σε "τίτλους". Έτσι θα μπορείς να το χρονομετρήσεις κιόλας...μέχρι τη τάδε διασταύρωση θα έχω πεί αυτό μέχρι τη τάδε το άλλο κλπ.

Μια άλλη πρόταση είναι να σχολιάζεις κάτι που ακούς απο το ραδιόφωνο. Αλλά μη βάλεις ειδήσεις γιατί μπορεί να βγεί πολύ καφρίλα και θα πάει χαμένο το video :-D Δηλαδή αν υπάρχει εκείνη την ώρα μια εκπομπή μια συζήτηση...κάτι που να έχει ένα θέμα στο οποίο θα μπορούσες να συμβάλεις με μια άπόψη για παράδειγμα, ενώ η εκπομπή είναι σε εξέλιξη.

Άντε και σε DVD "Philos: Νυχτοπερπατήματα" :-D

philos είπε...

Πίστεψε με Δανάη ότι δεν έχω δει ακομη ολόκληρο το βίντεο... δεν γίνεται να το ακουσω όλο εδω στη δουλειά. Εκείνη την στιγμή έπαιζε νομίζω cd από το Restaurant Le club, μια πολύ καλή συλλογή με διαφορετικά mood μουσικής.

thanks aa, έτσι κάνω, αν και αυτή την εβδομάδα την έχω ξεχάσει στο άλλο τουτου μας.
Να σκεφτώ από πριν θέμα δεν παίζει. Χθες σκεφτόμουν κάτι άλλο, αλλά δεν το κατέγραψα.
Αυτο που λες για το σχολιασμό στο ραδιοφωνο το είχα σκεφτεί και γω. Πόσες φορές θές να εκφράσεις μια αντιθεση ή να πεις μια άλλη γνώμη όταν ακους κάποιον να μονολογεί στο ραδιο.
Για νυχτοπερπατήματα πάντως αν και θα το ήθελα πολύ, γιατί λατρεύω να οδηγώ την νύχτα στην Αθήνα, το βλέπω δύσκολο. Αν και το Σαββατο που πέρασε περασα απο κέντρο και ήθελα τόσο εκείνη την στιγμή να καταγράψω εικόνες και σκέψεις... Μέχρι που με σταματήσανε γιατί με περάσανε για ταξί κάτι τουρίστες!

Ανώνυμος είπε...

HD-version πότε θα δούμε; :D

Aspa είπε...

Α, κι εμείς είμαστε δυο χρόνια στο σπίτι μας και δεν έχουμε βάλει ακόμα σε όλα τα παράθυρα κουρτίνες. Ούτε σε όλες τις παροχές φωτιστικά, κρέμονται μερικοί γλόμποι σκέτοι… Χαλιά όμως πήραμε. Καλά το ξέρω ότι το έχουμε παρακάνει αλλά δεν έχουμε προλάβει, τι να γίνει;

Sophia είπε...

XAXA!! Εγώ πάντως, αν έκανα το ίδιο, θα έπρεπε το μισό να είναι μπιιιιπ μπιιιπ γιατί εδώ οι παράνομοι δίνουν και παίρνουν, και εγώ έχω χαμηλό βαθμό αυτοσυγκράτησης στο αυτοκίνητο όταν τους βλέπω!!
;-D

philos είπε...

Βασιλη, να λες πάλι καλά που με τα νέα μέσα μαθαίνεις τα νέα του ξαδερφού σου σχεδόν κάθε μέρα!
;))

Ασπα, δεν φαντάζεσαι πόσο με ηρέμησες.... Και μεις λέμε να τα κάνουμε όλα σκούπα, όταν θα βρούμε χρόνο να δουμε τι θέλουμε και όχι να πέσουμε στην λούμπα να πάρουμε βιαστικά ένα δυο πράγματα.

sophia, τις τελευταίες 2 μέρες και γω θα είχα γεμίσει μπιιιιπ γιατί πέτυχα διάφορα αστέρια... μπροστά μου!

jojo είπε...

θα σκάσω! εγώ γιατί παιδεύομαι η άσχετη να ανεβάσω ένα μικρό βιντεάκι?
πως μπορώ να βρω και γω το πρόγραμμα που σε βοήθησε να το ανεεβάσεις, γιατί εγώ για βίντεο του ενός λεπτού έκανε 2 ώρες να το φορτώσει! Ενώ μεγαλύτερο δεν το φόρτωσε ποτέ...

όσο για το μήνυμα που βγάζει, αν δεν προσέξεις τι λέει, τότε μπορείς να φανταστείς οτι είναι οι τίτλοι μιας ταινίας που αρχίζει! (βοηθάει και η μουσική σ'αυτό!

Ανώνυμος είπε...

πολυ ομορφο αυτο το roadcast! (sorry αλλα μολις πρόλαβα να το ακούσω και να το δω).
θα συμφωνησω βεβαιως βεβαιως. χρειαζομαστε ψυχιατρο
:P

philos είπε...

Thanks jojo, θα ενημερώσω όταν βρω χρόνο. Βρήκα και ένα freeware αρκετά καλό!

lifewhispers, σε ευχαριστώ και χαράς το κουράγιο σου που κάθισες και το άκουσες και το είδες!
Τελικά το βραδινό roadcast έχει μια άλλη μαγεία!