21 Ιουλ 2008

Σύντροφοι!

Λέτε...
ότι δεν δεχόσαστε έλεγχο στα οικονομικά του κόμματος (ένα είν' το Κόμμα)

Αρα αν αύριο και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ή ακόμη και το ΛΑΟΣ δεν δεχθούν έλεγχο στα οικονομικα των κομμάτων τους, να μην περιμένουμε αντιπολίτευση από εσάς τουλάχιστον. Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει. Και η αδιαφάνεια συνεχίζεται...

Λέτε...
ότι δεχόσαστε να χρηματοδοτείτε το κόμμα σας από έναν επιχειρηματία, φτάνει να μην ζητήσει ανταλλάγματα.

Το ίδιο αυτό κόμμα κατηγορεί όλους τους επιχειρηματίες ότι κοιτάνε μόνο το κέρδος τους. Τότε ποιο είναι το κέρδος αυτό των επιχειρηματιών χρηματοδοτώντας ένα τέτοιο κόμμα?

Λέτε επίσης...
επίσης ότι κατώτατος μηνιαίος μισθός πρέπει να είναι τα 1.300 ευρώ.

Στις επιχειρήσεις που ελέγχει το κόμμα ισχύει όντως κάτι τέτοιο? Δηλαδή η καθαρίστρια στο Τυπογραφείο ή στα γραφεία του κόμματος παίρνει 1300 ευρώ πρώτο μισθό?
Και αν ναι, παίρνουν και μέρισμα από τα κέρδη της επιχείρησης?

Και αν από όσο αποδεικνύεται ότι ένας τουλάχιστον από τους διάσημους και πετυχημένους επιχειρηματίες, ο Γερμανός, υπήρξε στέλεχος του Κόμματος, γιατι δεν τον "νουθετούν" έστω για να δίνει 1300 ευρώ χαμηλότερο μισθό ή έστω κάποιο μέρος από τα κέρδη της εταιρείας του στους εργαζόμενούς του?
Οι υπόλοιποι επιχειρηματίες που στηρίζουν το Κόμμα να υποθέσω ότι δίνουν και αυτοί 1300 ευρώ κατώτατο μισθό και μέρισμα από τα κέρδη στους εργαζομένους τους?

2 σχόλια:

pølsemannen είπε...

Μην βάζετε δύσκολα στους φίλους από τον Περισσό. Τα δύο μέτρα και δύο σταθμά είναι πατενταρισμένη πρακτική των ΕΛ και διαχέει το πολιτικό φάσμα οριζοντίως.

Βέβαια, αν φωνάζει κανείς για 1300 Ευρά κατώτατο μισθό και μετά πληρώνει τους υπαλλήλους του με λιγότερα (τα μισά ας πούμε), δείχνει κάπως, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να δίνουμε προτεραιότητα στο να τηρούμε τις παραδόσεις που μας κληροδότησαν οι ΕΛ.

Unknown είπε...

Χμμμμμμμμμμμμμμ, σα να τα λες καλά μου φαίνεται. Πριν κάμποσο καιρό σε γραφείο εργολάβου με παράδοση στο Κόμμα όπως δήλωσε συνέβη το εξής: επειγόντως εισήλθε η γραμματέας και ανακοίνωσε στους παριστάμενους ότι το αφεντικό δεν θα μπορέσει να έρθει. Σχεδόν λιπόθυμη συνέχισε δακρύζοντας ότι δυστυχώς ο Χ (αφεντικός) έχει να οργανώσει την κηδεία του κ. Φλωράκη που μόλις είχε αποβιώσει. Ας σημειωθεί ότι εξ όσων γνωρίζουμε η επιχείρηση δεν διέθετε γραφείο κηδειών.... Δεν θέλεις βέβαια να σου πω τι γίνεται όταν σκοτώνεται κανένας Αλβανός εργάτης στα γιαπιά....