12 Σεπ 2007

"Ναι ρε πατέρα, είμαι Υποψήφιος λέμε!"

Όπως κάποιοι είχαν ήδη καταλάβει με την στάση μου γενικότερα αλλά και ειδικότερα το τελευταίο διάστημα,

όπως είχα αναγγείλει στους περισσότερους φίλους μου ταυτόχρονα μέσω sms αυτή μόλις την Κυριακή που πέρασε,

όπως κάποιοι άλλοι διαπίστωσαν απο το χθεσινό μηνυματάκι μου στον Twitter ή

τέλος ... όπως (προ)ανήγγειλε- ξαφνιάζοντας ακόμη και εμένα - ο φίλος dealsend στο δικό του Blog με ένα πολύ όμορφο, περιεκτικό και συγκινητικό ποστάκι,

ο philos σας (aka Χρήστος Λουφόπουλος) είναι τελικά Υποψήφιος με την Φιλελεύθερη Συμμαχία στον νομό της Αχαΐας.

[paratetameno applause]

Όπως διαπιστώνετε άργησα ιδιαίτερα να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου και δημόσια και ιδιωτικά. Ο λόγος απλός.

Πάντα μετά από τις καλοκαιρινές διακοπές υπάρχει περισσότερη δουλειά στο γραφείο και σε κάθε γραφείο φαντάζομαι και στην περίπτωσή μου υπηρχαν αρκετά έκτακτα θέματα τα οποία με κρατήσαν στο γραφείο μέχρι αργά το βράδυ για αρκετές ημέρες. Συν τις άλλοις έχουν αυξηθεί ιδιαίτερα στο σπίτι οι συζυγικές μου υποχρεώσεις μιας και η γυναίκα μου, το έχει ριξει στους εμετους τώρα τελευταία και ο γιατρός της έχει απαγορεύσει τα πολλά βάρη και δουλειες....

[paratetameno applause again kai kornes mazi]

Αν και αυτό το ευχάριστο νέο σας το έχω ανακοινώσει νωρίτερα, με ένα πολύ αινιγματικό ποστ, θεωρώ ότι ήρθε ο καιρός να το μοιραστώ πλέον πιο ανοιχτά με όλους τους διαδικτυακούς μου φίλους και αναγνωστες.

Εξ'αρχής όταν διερευνούσα την κάθοδο μου ή μη με την ΦΣ, ήξερα ότι αυτή θα ήταν πολύ δύσκολη περίοδος για μένα. Δεν θα είχα τον χρόνο να ασχοληθώ έστω και στοιχειωδώς με την προεκλογική διαδικασία.

Οι περισσότεροι φίλοι μου αν και γνωρίζουν το ενδιαφέρον μου για τα κοινά, και πάλι αδυνατουσαν να πιστεψουν πόσο εύκολα πήρα την απόφαση να θέσω υποψηφιότητα με ένα καινούριο, παντελώς άγνωστο μέχρι προχθές για αυτούς, κόμμα και το κυριότερο να αποδείξω με τον πιο ευθύ και περίτρανο τρόπο την πλήρη απομάκρυνσή μου από το άρμα της ΝΔ. Όσοι με ξερουν καλά γνωρίζουν βέβαια ότι έχω απομακρυνθεί από την ΝΔ από τον καιρό των Ταυρων του Μάνου. Και από τότε δεν κατάφερε ιδεολογικά τουλάχιστον να με κερδίσει ούτε μια στιγμή και πάλι το γερασμένο αυτό κόμμα εξουσίας. Δεν σας κρύβω ότι χάρηκα όταν στις προηγούμενες εκλογές η ΝΔ κέρδισε την εξουσία και γκρέμισε τον αλλαζονισμό του ΠΑΣΟΚ περιμένοντας μάλιστα ότι κάποια ανοιχτά και φιλελεύθερα μυαλά θα μπόλιαζαν την εξουσία με καινούριες ιδέες και αντιλήψεις.

Διαψευστηκα κατηγορηματικά. Ούτε ανοιχτα μυαλά αποδείχτηκαν να είναι, πολύ δε περισσότερο ούτε κατ' ελάχιστον φιλελεύθερα. Η εξουσία φθείρει ή πέσανε τα προσωπεία?

Με απογοήτευσαν κυρίως οι παλαιοί φίλοι. Που τους βλέπω από το γυαλί, διαβάζω τα κατορθώματά τους από εφημερίδες και Blogs και δεν τους αναγνωρίζω (μοναδική εξαίρεση ίσως η Βάσω Κ.)

Και χάρηκα που τόσα χρόνια είχα κρατήσει αποστάσεις από ένα τέτοιο κόμμα, που σήμερα λειτουργεί με μία αλαζονεία και με μία προχειρότητα που όμοια της εγώ δεν θυμάμαι να έχει ξαναπεράσει από κυβέρνηση στην Ελλάδα.

Όπως επίσης χαίρομαι που βρήκα νέους φίλους, νέους συνομιλητές, ανθρώπους με ίδια οράματα, με παρόμοιες απόψεις και ίδιες ανησυχίες, ένα φρέσκο κόμμα σε ιδέες και στελέχη.

"Πολιτών, επαγγελματικά ικανών, επιστημονικά καταρτησμένων, κοινωνικά ευαισθητοποιημένων", που λέει και φίλος Dealsend και τον ευχαριστώ και πάλι για τα καλά του λόγια και την θετική του διάθεση απέναντί στους Μωβ!.



Τώρα γιατί Αχαΐα?

Γιατί πολύ απλά η ΦΣ είχε ανάγκη να στελεχωθεί και να παρουσιάσει ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα. Να ακουστεί και να παρουσιαστεί στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό σε όλη την επικράτεια.

Στην Πάτρα σπούδασα. Έζησα 7 χρόνια. Γύρισα όλη την Αχαία και την αγάπησα σαν δευτερο σπίτι μου. Και ακόμη διατηρώ δεσμούς με πολλούς φίλους εκεί κάτω και μαθαίνω τι γίνεται και τις όποιες εξελίξεις σε τοπικό επίπεδο.

Η Πάτρα είναι μία πόλη που ο φιλελευθερισμός δεν έχει καταφέρει καν να έχει πιστους. Μία πολη που λατρεύει τον Ανδρέα και του συγχωρεί ότι επί πρωθυπουργίας του έπεσε σε μαρασμό, κλείσαν επιχειρήσεις, και και και τόσα άλλα... Και αυτό είναι ένα στοίχημα γενικότερα για τις φιλελεύθερες ιδέες.

Στην Αχαϊα είμαι μοναδικός υποψήφιος. Αλλά κάθε ψήφος στην Φιλελεύθερη Συμμαχία, από όποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και αν προέρχεται είναι και προσωπική ψήφος για τον κάθε υποψήφιο. Για ένα νέο και τόσο μικρό κόμμα η κάθε ψήφος είναι σημαντική και όχι απλά προσωπική. Πρωταρχική μας προσπάθεια λοιπόν σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση είναι να ακουστούμε. Να δηλώσουμε παρόν. Να βάλουμε τις βάσεις. Δεν είμαστε το ήχηρό όνομα που αν αποτύχει ή μυριστεί αποτυχία (όπως έκανε ο Αβραμοπουλος) θα διαλυθούμε. Ξέρουμε τις δυσκολίες του εγχειρήματος και δεν είμαστε αιθεροβάμονες για να πιστεύουμε ότι μπορούμε να πείσουμε μέσα σε 15 ημέρες καθαρής προεκλογικής περιόδου 250.000 συμπολίτες μας για να μας βάλουν αρχικά μες την Βουλή.

Όλη αυτή η προσπάθεια που ξεκίνησε μέσα από σελίδες σαν και αυτη που διαβάζετε εδώ και πριν ούτε ένα χρόνο, και είχε σκοπό να αναδείξει ένα καινούριο, πραγματικά σύγχρονο τρόπο έκφρασης και πρακτικής των κομμάτων. Και σε αυτό πίστεψα και για αυτό συμμετέχω. Όσο μπορώ. Λίγο σήμερα, ελπίζω περισσότερο αύριο. Και ελπίζω να πειστουν από αυτή την προσπάθεια και από τις ιδέες μας ακόμη περισσότεροι στο μέλλον, και μετά από αυτή την Κυριακή και να συμμετασχουν και αυτοι. Και ας μην είμαι εγώ υποψηφιος ξανά. Το θέμα δεν είναι να κατασκευάσουμε νέους επαγγελματίες πολιτικούς, αλλά ο κάθε ψηφοφόρος της Φιλελευθερης Συμμαχίας να είναι και ένας εν δυνάμει υποψήφιος βουλευτης. Αυτό είναι το νόημα μίας αληθινά ανοιχτής δημοκρατίας, μιας ανοιχτής κοινωνίας, μιας ώριμης κοινωνίας.


Θα κλείσω με κάτι που έγραψε ο Chris. Χύμα και τσουβαλάτα, αλλά δεν παύει να αποτελεί μια μεγάλη αλήθεια και θέλω να σκεφτείτε καλά την τελευταία του φράση:

"Από την άλλη, ρε μπαγάσες είσαστε δεξιοί και δεν σας πάει να ψηφίσετε αριστερό κόμμα. Με γειά σας με χαρά σας. Γιατί να βάλετε στη Βουλή μια τραγουδιάρα που δεν ξέρει ούτε ελληνικά να μιλήσει καλά – καλά και δεν ψηφίζεται ένα κεντροδεξιό κόμμα όπως είναι οι Liberals;
Μπορεί να τους έχω πει τα μύρια όσα σε παλιότερα posts αλλά δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω ότι είναι νέοι άνθρωποι και προπάντων μορφωμένοι.
Δηλαδή έλεος! Μιλάμε για να διορθώσουμε τα πράγματα από την μία και από την άλλη προτιμούμε μια τραγουδιάρα μαζί μ' ένα τσούρμο ακροδεξιούς στη Βουλή και όχι 5-10-20 μορφωμένους ανθρώπους;
Αυτή είναι η Ελλάδα που ονειρεύονται όλοι αυτοί;
Μια Ελλάδα που στο σύστημα των αξιών της είναι ικανή μια τραγουδιάρα να παίρνει αποφάσεις για το μέλλον του τόπου και όχι ένας απόφοιτος πανεπιστημίου;"

ps.1

Ο πατέρας μου μέχρι αυτό το Σάββατο που έγραψε τα ονόματα των υποψηφιων η Ελευθεροτυπία, δεν είχε πειστεί ότι εννοούσα στα σοβαρά το εγχείρημα μου.

Στην αρχή νόμιζε ότι έκανα πλάκα, ότι τον πείραζα, μετά με ρώτησε καμια 10ρια φορές αν όντως έβαλα υποψηφιότητα. Πρωί, μεσημέρι, βράδυ.

Προχθές που έστειλα sms σε συγγενείς και φίλους ήταν που το συνειδητοποιησε όμως για τα καλά! Δέχτηκε τα τηλεφωνήματα των συγγενών ... Κάποιοι δε από αυτους δεν δίστασαν να τον επιπλήξουν για το "κακό" που θα τους έκανε στον μελλοντικό διορισμό συγγενικών μου προσώπων... Εκεί ήταν που πείστηκε ΚΑΙ ο πατέρας μου να ψηφίσει Φιλελεύθερη Συμμαχία και πλέον να ενισχύσει με τον τρόπο του τον προεκλογικό μας αγώνα!


ps.2

Τέλος να ευχαριστήσω όσους επικοινωνήσαν μαζί μου και μου δηλώσαν την στήριξή τους ή που απλά μου ευχηθήκαν καλή επιτυχία. Με κάνατε πραγματικά να νιώσω πολύ όμορφα με το αληθινό σας ενδιαφέρον.

Για εκείνους τους λίγους που σας φάνηκε περίεργο ένα τέτοιο εγχείρημα, ακόμη και τρελλό, έχω να πω ένα μόνο πράγμα... Στις επόμενες εκλογές υποψήφιος της ΦΣ ή κάποιου άλλου μικρου κόμματος μπορεί να είναι ένας ακόμη γνωστός σας ή εσείς οι ίδιοι... Φτάνει να πιστέψετε ότι η Ελλάδα μπορεί και το αξίζει να αλλάξει συμπεριφορές και συνήθειες δεκαετιών.

Φτάνει να πιστέψετε ότι η άσκηση εξουσίας δεν είναι κληρονομιά σε 2 μεγάλα κόμματα. Δεν είναι κληρονομιά κάποιων οικογενειών... Είναι κληρονομιά στον καθένα μας.


'Οποιος δε, πιστεύει το αντίθετο, το σενάριο του Dealsend από το μακρινό μέλλον ας μην τον παραξενέψει!

Τους υπόλοιπους σας καλώ να αναρωτηθείτε πάλι μαζί με τον Dealsend....


Τελικά μήπως το μώβ είναι το πιο ωραίο;


37 σχόλια:

Pan είπε...

"Κάποιοι δε από αυτους δεν δίστασαν να τον επιπλήξουν για το "κακό" που θα τους έκανε στον μελλοντικό διορισμό συγγενικών μου προσώπων... Εκεί ήταν που πείστηκε ΚΑΙ ο πατέρας μου να ψηφίσει Φιλελεύθερη Συμμαχία και πλέον να ενισχύσει με τον τρόπο του τον προεκλογικό μας αγώνα!"

Μάγκας ο father!
Σου εύχομαι καλή επιτυχία!

avatar είπε...

Εννοείται ότι αυτές οι "απειλές" είναι γαμάτο κίνητρο. Εμένα, εκτός των άλλων, μου είπανε ότι θα γραφτεί το όνομά μου στις λίστες της ΚΥΠ και θα έχω προβλήματα με το ελληνικό κράτος για την υπόλοιπη ζωή μου.

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Ανώνυμος είπε...

Kalh epityxia kai apo amerikh...

cyrus είπε...

Καλή επιτυχία!

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία philos! Εχθές το έμαθα και εγώ από το blog του δεαλσεντ, και χάρηκα! Μου ήρθε πολύ φυσικό, να σου πω την αλήθεια, διαβάζοντας σε αυτούς τους μήνες. Μακάρι και άλλα άτομα με τον δικό σου τρόπο σκέψης να πολιτεύονταν. Σου εύχομαι να είναι μια πολύ δημιουργική εμπειρία!

Klearchos είπε...

Καλή επιτυχία!!

Αλλά, όμως, ρε πολιτικάντη, άρχισες κιόλας τα κόλπα: 20 χρόνων φωτογραφία για αφίσα;!@! :D

philos είπε...

Θα ξεκινήσω την απάντηση στον συκοφάντη! Η φωτογραφία είναι ακριβώς 3 ετών. Πρόσεξε από πίσω μου για να καταλάβεις ποιος βρισκεται. Ίσως είναι από τις σπανιες φωτο που μου έχεις βγάλει εσύ!
Γενικά δεν στήνομαι για φωτογραφίες οποτε δεν βρήκα κάποια πιο πρόσφατη να βάλω στην οποία να μην είμαι με μαγιό ή αγκαλιά με τον μικρό!

philos είπε...

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές για καλή επιτυχία.
pan, o πατέρας μου ήταν αυτός ο οποιος με μύησε στον φιλελευθερισμό! Απλά έχει αποστασιοποιηθεί και αυτός από τα κόμματα. Εχει απογοητευθεί αρκετά!

avatar, λες να ασχολείται κοτζάμ κυπ για χάρη μας! Τότε πάμε καλά μάλλον!

;D

Roark είπε...

Καλή επιτυχία και από μένα!

Ξέρεις πώς είναι αυτά τώρα με την ΚΥΠ:
Θέλανε να ασχοληθούν μαζί μας, αλλά μετά είχανε μια τρίωση στάση εργασίας και γενική συνέλευση του συνδικαλιστικού τους οργάνου και το ξέχασαν. Μετά όταν το θυμήθηκαν το ανέθεσαν σε μια υπάλληλο που την άλλη μέρα πήρε 2 χρόνια πληρωμένη εκπαιδευτική άδεια για να μελετήσει και να κάνει διατριβή στην αναπαραγωγή των κολεόπτερων και τα ηθικά διλήμματα που προκύπτουν. Όταν είπανε να ξανασχοληθούν χάθηκε κάπου ο φάκελλος μεταξύ πρωτοκόλλου και αρχείου, και έπρεπε να συσταθεί επιτροπή καταστροφής του προκειμένου να ανοιχθεί νέος. Μετά άλλαξε ο υπουργός και άρχισαν μεταθέσεις οπότε πάγωσε το θέμα. Και η ιστορία συνεχίζεται κάπως έτσι...

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία και σε σένα και στην ΦΣ γενικότερα!

Yorgos είπε...

Μπράβο που το αποφάσισες. Καλή επιτυχία!

Unknown είπε...

Χρίστο καλή τύχη. Είμαστε όλοι κοντά σου. Και... μην ξεχνάς τα Υπουργεία που μου υποσχέθηκες.
Τρελλαίνομαι στη σκέψη να γίνω
Φίλος του Υπουργού. Εσύ κορόιδο θα τρέχεις και εγώ θα εισπάττω...
Τώρα για το κόμμα σου τι να πω. Θα τους διαβάσω και θα τους μελετήσω μήπως και καταλάβω.. Πάντως αν κάποιοι επιστρέψουν μετά βαίων στην ΟΝΝΕΔ ΄μετά από λίγο καιρό, εγώ δεν θα φταίω.

philos είπε...

roark, έτσι ακριβώς είναι!
;D

Yorgos, ώρες ώρες νιώθω σαν τους τύπους στην διαφημιση της COCA COLA LIGHT! Σε ευχαριστώ!

Και καλή επιτυχία και σε σένα συνυποψήφιε στην Α'Θεσσαλονίκης, bizwriter!

philos είπε...

eleni, μας βλέπουν... Αφου σου είπα τα διαπλεκόμενα εκτός blogging!
;D

Κατα τα άλλα μακάρι αν υπάρχουν τέτοιο τύποι στο κόμμα να επιστρέψουν γρήγορα από εκεί που φύγανε!

Κάτι για το οποίο δεν έχω την παραμικρή ένδειξη... Δεν γνωριζω παρά ελάχιστους που ήταν κάποτε στην Οννεδ, όπως και γω άλλοστε, αλλά σε πολύ μακρινό παρελθόν. Και αυτό σημαίνει πολλά. Ξέρεις μες το κόμμα υπάρχουν πολλοί που κάποτε ήταν στο ΠΑΣΟΚ και άλλοι σε αριστερά σχήματα.

Το ξαναειπα και στο ποστ. Το θέμα δεν είναι να κατασκευάσουμε νέους επαγγελματίες πολιτικούς... Όσοι επιθυμουν κατι τέτοιο ας κοιταξουν σε άλλα κόμματα!

jojo είπε...

Mεγάλα νέα!!!

Κρίμα να μην ψηφίζω στην Αχαΐα!

Πάντως όπως και ναχει, σου εύχομαι κάθε επιτυχία στο δρόμο που διάλεξες.
Η κίνησή σου αυτή εμένα τουλάχιστον με γεμίζει αισιοδοξία, γιατί έχω σιχαθεί τους διαδόχους και τα κληρονομικά χαρίσματα στην εξουσία.

Μπράβο
και μπράβο σας! ;-)

ci είπε...

Εγώ θα ευχηθώ καλή επιτυχία και στους δυο αγώνες:))

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω και εσύ και όλοι όσοι συμμετέχετε να ξεπεράσετε τις προσδοκίες.

Akis είπε...

Καλή επιτυχία! Χάρηκα που χθες στην εκδήλωση στο Ζαφολια σε γνώρισα και από κοντά!

Ανώνυμος είπε...

καλή σου επιτυχία,
τι λέει ο πατήρ φιλελεύθερος; δεν γράφει για τη περιπέτεια της φιλελεύθερης παράταξης;
@ροαρκ,φιλος, μόνο έτσι δεν είναι, έτσι φαίνεται!

bbchris είπε...

Το κομμάτι που ανέβασες είναι περισσότερο αγανάκτιση με τα [ανύπαρκτα?] μυαλά κάποιων.

Εύχομαι καλή επιτυχία.

Θα χαρώ πολύ αν μπει η ΦΣ στην Βουλή.

Θεωρώ ότι μαζί με τον Συν και το ολοιμαζιπαθοκ είναι τα κόμματα που εκφράζουν το σήμερα.

Ανώνυμος είπε...

Και εψαχνα τον υποψηφιο Αχαίας...!!Τα σχόλια του συζύγου μου (gpan)όταν του είπα το όνομα σου, μπορείς απλώς να τα φανταστείς

philos είπε...

Jojo, για να μπορέσω να βγω στην Αχαϊα, χρειάζεται κάθε ψήφος από όλη την Ελλάδα!
Αν σε έχω πείσει προσωπικά και αν σε έχουμε πείσει γενικότερα σαν κόμμα, ελπίζω να μας τιμήσεις με την ψήφο μας.
Ο θείος μου ο Τέλης από την Θεσσαλονίκη, ήταν ο πρώτος που με πήρε και με συγχάρηκε.
;D

philos είπε...

citronella, και στους τρεις αγώνες... Μην ξεχνάμε ότι μεγαλώνουμε και έναν μικρό.
Σήμερα αρρώστησε και κάνω baby sitting μέχρι να έρθει και η μανουλα του από το ταξίδι της!

philos είπε...

akis, χάρηκα και εγω που γνωριστήκαμε και ελπίζω να τα πούμε καλύτερα και συχνότερα.

philos είπε...

ανώνυμη, ποια είσαι εσύ και ποίος ο σύζυγος γιατί έχει κολλήσει το μυαλό μου, τώρα!
;)

philos είπε...

gb winzip, ο πατήρ έχει σιχαθεί που δεν έχει αλλάξει ουσιαστικά τίποτε μετά την μεταπολίτευση. Πολλά χαμένα χρόνια για ουσιαστικές αλλαγές και τομές.
Σε ευχαριστώ και θα σε επισκέπτομαι συχνά τώρα που σε βρήκα από την φίλη δικηγόρο!

philos είπε...

νικο μακάρι να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες και να ανεβάσουμε με τον καιρό τον πήχυ.

philos είπε...

Chris, σε ευχαριστω ιδιαίτερα. Η άποψή σου είναι πάντα ιδιαίτερα σημαντική για μένα!

ΔΙΟΝΥΣΟΣ είπε...

Καλή επιτυχιά, θα επανορθώσω πάραυτα στις παρουσιάσεις των δικών μου... εκλεκτών, και με εσάς.

philos είπε...

Να σαι καλά αγαπητέ μου Διόνυσε!

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία και από εμένα. Άντε με το καλό!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε σύμμαχε,

είσαι τυχερός που λόγω στρατού δεν μπόρεσα να είμαι συν-υποψήφιός σου στην Αχαϊα και να σου πάρω όλους τους σταυρούς :)

Καλή επιτυχία!

paraxeno είπε...

με τα πολιτικά ποτέ δεν τα πήγα καλά ιδίως εκείνα τα κομματικά που ορίζουν καθορίζουν και υπαγορεύουν σκέψεις πράξεις και ιδεες... που δεν αφήνουν το μυαλό να εξελιχθεί, ούτε τη σκέψη να δημιουργήσει - που απλά καθοδηγούν χωρίς θεμέλια και χωρίς αξιωση άλλη από την υποταγή και την διακίνηση της εξουσίας προς ίδιον όφελος...

για αυτό ποτέ δεν εντάχθηκα πουθενά, για αυτό το σκέφτομαι κάθε φορά πάρα πολύ πριν ψηφίσω...

για μένα ενεργός πολίτης ειναι εκείνος που ακούει την καρδιά του, τηρεί τα καθήκοντά του διεκδικεί τα δικαιώματά του και σέβεται και τάσσεται υπέρ του κοινού καλού που καταλήγει στο ατομικό καλό με αυτή τη σειρά....
(που ζω θα με ρωτήσεις... εντρελώς στον κόσμο μου θα σου πω)
όσο σε εχω γνωρίσει μεσα από τούτες τις δικτυακές βόλτες όμως σε έχω κατατάξει στους φίλους μου στους ανθρώπους που εμπιστεύομαι την ψυχή τους και θεωρώ πως έχουν καλή θέληση, δύναμη, και κάπου απροσδιόριστο που, μου μοιάζουν....

με αυτή την εκτίμηση εύχομαι να πας καλά στην προσπάθεια αυτή... γιατί φωνές κι άνθρωποι σαν εσένα χρειάζονται πάντα στον πολιτικό χώρο... άλλωστε και η γκρίνιες οι δικές μου οι συχνές πολιτική δεν είναι; μόνο που εγώ είπαμε ζω στον κόσμο μου... λολ

καλή επιτυχία και καλή δύναμη φίλε μου

philos είπε...

ipodcrates, σε ευχαριστώ! Αν και το καλό το βλέπω να αργει χρόνια ακόμη.

Συμμαχε Κώστα, καλός πολιτης σου εύχομαι για να έρθεις γρήγορα και να αναλάβεις στην Πάτρα που ελέω μη ευρεσης άλλου ντόπιου υποψηφίου, προσφέρθηκα εγώ.
Οποτε την επόμενη φορά δεν κινδυνεύει η υποψηφιότητα σου! Αντίθετα θα σε ενισχύσω και με τις προσωπικές μου ψήφους.
Αλήθεια θα με ενδιέφερε να μου πεις αν τυχόν αύριο παρατηρήσεις προβλήματα με ψηφοδέλτια σε εκλογικά τμήματα μπας και καταφέρουμε και τα διορθώσουμε.
Αν δεν έχεις τηλέφωνα, στείλε μου email. Θα κοιτάξω να είμαι online όσο μπορώ.

Δυστυχώς ελλέιψει babysitter δεν θα μπορώ να είμαι και ο ίδιος Πάτρα αύριο, μιας και η γυναίκα μου είναι εφορευτική επιτροπή εδώ.

Katerina ante portas είπε...

Να να εκπλήξεις!!
Καλή επιτυχία!!

Σοφία είπε...

Καλή ψήφο και καλή επιτυχία!

philos είπε...

Σας ευχαριστώ!
Σας ευχαριστώ!