11 Μαΐ 2007

Άπαντες θαυμαστές Garfield σπεύσατε!

Σε παντελώς άσχετην αναζήτησιν προ ολίγων λεπτών της ώρας, έπεσα πάνω εις ένα ποστάκιον.
Το ποστάκιον τούτον είχε ως τίτλον "Garfield Comics 1978-1988" και όπως πολύ καλά μπορεί να συμπεράνει κάποιος διαθετειν συνδέσμους που αποπέμπουν σε αρχεια, που περιέχουν σε συμπιεσμένην μορφήν άπαντα τα στριπάκια του Garfield την εν λόγω περίοδον!


Το πρώτο στριπάκι στις 19 Ιουνίου του 1978! (χάλια, εεεε?)

Γενικά όλα τα στριπάκια του Garfield κυκλοφορούν ελεύθερα στο δίκτυο είτε στο επίσημο site, είτε μέσω google gadget για όσους χρησιμοποιούν την προσωπική σελίδα που προσφέρει η google.

21 Ιουνίου 1978
η κατάσταση καλυτερεύει λίγες ημερες αργότερα!

14 Ιανουαρίου 1979



και με τα χρόνια....
09 Ιανουαρίου 1984

... γίνεται ο Garfield με την γνώριμη λατρεμένη φάτσα και το μοναδικό του ψυχρό και αμείλικτο χιούμορ και πνεύμα.
Στο επίσημο site όλα τα παραπάνω στριπάκια μπορείτε να τα βρείτε και έγχρωμα, ακριβώς όπως έχουν πρωτο-δημοσιευτεί. Αν δεν βαριέστε και έχετε και χρόνο μπορείτε να τα κατεβάσετε από εκεί, αλλά 1 προς 1!

Είναι άλλη αίσθηση όμως, έστω και ασπρόμαυρα, να τα έχεις τόσες εκατοντάδες στριπάκια μαζεμένα σε ένα φάκελο και να αρχίσεις να τα βλέπεις όλα με την σειρά, χωρίς χρονοτριβές.

Και μην ξεχνάτε να έχετε ανοιγμένο και κανα magenta για τις άγνωστες λέξεις, οι οποίες στα κομικ για ένα περίεργο λόγο είναι συνήθως πολλές, ακόμη και για εμάς με μόρφωση στα καλύτερα αγγλικά κολέγια!!!

Και όση ώρα έγραφα το ποστ, κατεβήκαν και τα αρχεία...
Σας αφήνω....
Έχω πολύ ανάγνωση (τι μόνο blogs θα διαβάζω!), μέχρι να επιστρέψει ο αφεντικός μου για να στρωθούμε πάλι στην δουλειά!!!

8 σχόλια:

ci είπε...

garfield rulezzzzzz:))))

libertarian είπε...

πόρωση!! thanx ;)

Debby είπε...

Τσέκαρε και αυτό (αν δεν το έχεις κάνει ήδη!)
http://www.arcamax.com/garfield

Εγώ έχω κάνει subscribe και μου έρχεται κάθε μέρα στο mail μου και ένα καινούργιο comic του garfield!!

CyberEddie είπε...

Ευχαριστώ! Ευχαριστώ! Ευχαριστώ! Ευχαριστώ! Ευχαριστώ! Ευχαριστώ! Ευχαριστώ! Ευχαριστώ! Ευχαριστώ! Ευχαριστώ! Ευχαριστώ! Ευχαριστώ! Ευχαριστώ! Ευχαριστώ! Ευχαριστώ! Ευχαριστώ! Ευχαριστώ! Ευχαριστώ!

paraxeno είπε...

αχχχχ μύρισε καλοκαίρι στο φόντο... να σαι καλά βρε φίλε μας... άσε που μου βάζεις φυτιλιές να πειράξω κι εγώ το layout μου στο blogger αλλα θα το κανω χάλια κατά πως ψιλιάζομαι

καλό βραδάκι, μου αρεσει garfield, μεχρι και στο κλιπακι της ημέρας εχω κανει συνδρομή

philos είπε...

Χαίρομαι που το πρώτο σχόλιο είναι από την citronella, που αρκετές φορές έχεις τιμήσει και συ το blog σου με αντίστοιχα στριπάκια.
Επίσης χαίρομαι που βρίσκω και συμμάχους με χιούμορ που τους αρέσει ο garfield!
Debby μου δεν το ήξερα το site, γιατί με έχει καλύψει από την πρώτη ημέρα που βγηκε το google gadget. Λες να το ενσωματώσω τέρμα κάτω στο blog?
Ανδρέα:
Παρακαλώ, Παρακαλώ, Παρακαλώ, Παρακαλώ, Παρακαλώ, Παρακαλώ, Παρακαλώ, Παρακαλώ, Παρακαλώ, Παρακαλώ, Παρακαλώ, Παρακαλώ, Παρακαλώ, Παρακαλώ, Παρακαλώ, Παρακαλώ, Παρακαλώ, Παρακαλώ, Παρακαλώ, Παρακαλώ, Παρακαλώ, Παρακαλώ, Παρακαλώ, Παρακαλώ!

Χριστίνα όταν χρειαστείς συμβουλή στείλε mail! Να σου πω κόλπα... Είναι τρομερά εύκολο. Αν χρησιμοποιείς firefox View/Page Source, με explorer View/Source.
Συγκρίνεις το δικό μου template με το δικό σου και βάζεις τις δικές σου φωτογραφίες στην θέση των δικών μου. Μπαίνεις σε 10 διαφορετικά blogs από blogger και παίρνεις τα στοιχεία που σου αρέσουν. ΑΝ θες να παίξεις και με χρώματα, βάλε στο google κανα html template code και θα βρεις πολλά χρήσιμα tutotials.
Και όλα αυτά πάντα στο preview και έχοντας κάνει πριν ξεκινήσεις save to template που χρησιμοποιείς τώρα με copy paste στο word.

paraxeno είπε...

χμχμχμ κοίτα να δεις που μου βάζει κι άλλες φυτιλιές για να το θαλασώσω το μπλογκάκι μου χοχ... δεν μου φτάνει το ψαχούλεμα σε κώδικες στο παιχνιδοσάιτ που παίζω neopets.com έχε το στα υπόψιν για το σπλάχνο σου αργότερα θα το κοιτάξω αμέ... το view source είναι ο δάσκαλός μου τα τελευταία πέντε χρόνια λολ

να σαι καλά βρε φίλε μου...

paraxeno είπε...

δεν φεύγουν όμως τα widgets αν παω σε custom layout? xmxmxmxmxmx