14 Μαΐ 2007

Caramelaaaaaaaaaaa!!!

Μην μου πει κανένας ότι δεν έχει προσέξει την διαφήμιση της Vodafone με αυτό το ιδιατέρως "σπαστικό" τραγουδάκι που μιλάει συνέχεια για μία καραμέλλα.
Μέχρι και ο γιος μου μόλις ακούσει την συγκεκριμένη διαφήμιση γυρνάει προς το μέρος μας και γελάει φωνάζοντας καραμέλλα....
Το κομμάτι είναι όντως καραμέλλα για τα μυαλά μας και γενικότερα τα ταλαίπωρα μυαλά όλων των τηλεθεατών.

Και μου άρεσε πολύ - γιατί να το κρύψομεν άλλοστε - και εψαξα και εγώ, όπως και άρκετοί άλλοι - όπως διαπίστωσα - να βρουν όνομα γκρουπ και τίτλο.
Στην αρχή και εγώ είχα την αίσθηση ότι θα ήταν από Mikro. Έμοιαζε πολύ στον ήχο τους.
Μέχρι που χθες, τρώγοντας φλασιά και ψάχνοντας λίγο πιο επίμονα, ανακάλυψα ότι η moderator του εξειδικευμένου forum για Μουσική απο διαφημίσεις/εκπομπές (Radio & TV) #2, Christina ανακάλυψε το πολυπόθητοοοοο τίτλο!!!


Το τραγούδι που έχει επικρατήσει όλοι να το ψάχνουνε ως caramella, είναι από το Νορβηγικό συγκρότημα των
Dinosau και κανονικά λέγεται Pärris.


Λεπτομέρειες και περισσότερα (να ακούσετε το κομμάτι, να δείτε video clips, κ.α) για το συγκρότημα των Dinosau ή την τραγουδίστρια Lena Nymark μπορείτε να βρείτε στις σελίδες τους στο myspace.

Mission accomplished!

p.s.1
Άσχετο. Το καταραμένο word μου εβγαζε ως λάθος την καραμέλλα με τα δύο λλ, αλλά εγώ το καταχώρησα ως σωστό, μιας και έχω συνηθίσει τόσα χρόνια τα δύο λ αντί για την καραμέλα με το ένα λ που είναι σήμερα κατοχυρωμένο ως σωστό ορθογραφικά.

p.s. 2
Είναι πολύ σοβαρό αυτό που ήθελα να πω εδώ ως υποσημείωση, οπότε καλύτερα να το κάνω ξεχωριστό post.

p.s.3
Δεν τρέφω καμία συμπάθεια για τη Vodafone.

Η γνώμη μου και η στάση μου δεν πολυδιαφέρει από εκείνη του Demasamere και στα δύο πολύ ενδιαφέροντα ποστ του εδώ και εδώ.
Κοινώς αγνοώ παντελώς κάθε προσφορά και προϊόν από τη Vodafone, χρόνια τώρα και ιδιαίτερα μετά την ανθρωποθυσία του Τσαλικίδη.
Ανεξάρτητα πόσο όμορφη ή μη είναι κάθε τους διαφήμιση, πόσο μου αρέσουν τα μουσικά τους θέματα ή μη. Ειναι θέμα αρχών.

p.s.4.
Μία ακόμη καραμέλλα, με πολύ πιο ροκ ηλεκτρονικό όμως ήχο είναι και αυτή που άκουσα πρόσφατα από τον Alex Gopher. Έχει τίτλο Brain Leech, που σημαίνει Βδέλλα στο μυαλό! Και πετυχαίνει και αυτό πολύ καλά το στόχο του, όπως μπορείτε να ακούσετε και εδώ.

11 σχόλια:

david santos είπε...

It places fhoto of Madeleine in your bloggue


Missing Madeleine!
Madeleine, MeCann was abduted from Praia da Luz, Portugal on 03/03/07.

If you have any information about her whereabouts, please contact Crimestoppers on 0800555111 Please Help

jojo είπε...

πράγματι πολύ κολλητικό τραγουδάκι!

απορία: τελικά ο Σαντος είναι πραγματικό πρόσωπο? τόσο καιρό νομιζα οτι είναι spam...

Σοφία είπε...

Είναι πραγματικός άνθρωπος που spamάρει τα ξένα ιστολόγια ;-)

Πιασιάρικο το τραγουδάκι, όντως. Για την Vodafone δεν έχω άποψη, γιατί δεν έχω παρακολουθήσει τα γεγονότα. Ευτυχώς το κινητό μου είναι ΤΙΜ, οπότε δεν μπαίνω σε ηθικό δίλημμα.

philos είπε...

Επικροτώ αυτή την κίνηση του Santos, γιατί είναι ένα θέμα που μονοπωλεί το ενδιαφέρον στην Πορτογαλία, αλλά και στα Αγγλικά μέσα, όπως μας ενημερώνουν και εδώ στην Ελλάδα, για την εξαφάνιση ενός μικρού κοριτσιού της Madeleine.

Jojo, διάβασε το σχετικό μου ποστ για τον Santos, αν θες.
Sofia, νομίζω ότι ο DMR δίνει αρκετές πληροφορίες για όποιον ενδιαφέρεται να πάρει μια γερή ιδέα επί του θέματος της Vodafone.

Σοφία είπε...

Τις διάβασα τις πληροφορείες στο ιστολόγιο του DMR αλλά δεν πολυ-βγάζω νόημα. Κάποια ποστ είναι υπερβολικά αλληγορικά για όσους δεν έχουν ζήσει τις καταστάσεις live :-(

philos είπε...

Δεν έχω χρόνο αυτές τις ημέρες να ψάξω στο in.gr και να σου βρω την ιστορία ολοκληρη, Σοφία.
Θέλει όντως πολύ μελέτη και διαβασμα.

Καταλαβαίνω πάντως ότι στην Βρεττανία το θάψανε το θέμα. Τι αξία έχει άλλοστε μία demek αυτοκτονία, μπροστά στο θεμελιώδες ζήτημα αν θα πάει ο Harry στο Ιράκ!

paraxeno είπε...

μου λείψατε αγαπητέ φίλε, αυτή η καραμέλλα προσωπικά μου αρέσειιιιι η φιαφήμιση πάλι όχι τόσο.... χοχοχ

ότι χαζοτραγουδάκι κυκλοφορεί μου αρέσει, την κουλτούρα την κρατώ όταν είμαι με το έταιρον ήμιση που ναι της παραδόσεως όπως κι εγώ βεβαίως βεβαίως...

μάλλον με έπιασε το πρόωρο καλοκαίρι και κολλησα κι εγώ

να σαι καλά που το έψαξες το κομματάκι θα παω να το κατεβάσω :)

που τα βρίσκεις!!!! πρέπει καποια στιγμή να μου κάνεις μαθήματα ψαχουλέματος, μέχρι τώρα νόμιζα πως είμαι καλή σε δαύτο, αλλά εσύ φίλε μου είσαι άρχοντας!!!!!

καλό ξημέρωμα

philos είπε...

Είναι σαν να παίζεις επαγγελματικό ποδόσφαιρο και μια στο τόσο να θες να παίζεις και με τους φίλους σου!

Να γίνω πιο σαφής.
Στην δουλειά μου θεωρούμαι expert σε κάθε είδους αναζήτηση.
Εδώ απλά χαλαρώνω...
Και εσύ είσαι πολύ καλή, συγκρινόμενη με τους εκατομύρια άλλους ιστιολόγους που κυκλοφορούν, αλλά πάντα υπάρχουν καλύτεροι από εμάς και δεν παύουμε να θέλουμε και εμείς να γινόμαστε καλύτεροι αντιγράφοντας από αυτούς τα δυνατά τους σημεία!

paraxeno είπε...

ναι ναι ναι, ακριβώς, και πολύ πολύ χαίρομαι να βρίσκω καποιον που μπορεί να με σπρώξει μακρύτερα... λατρεύω να μαθαίνω καινούρια πράγματα (μάλλον το χεις καταλάβει ήδη λολ)

και μερικές φορές χαίρομαι με τον εαυτό μου να σου πω τη μαύρη αλήθεια, γιατί σε σχέση με άλλες φιλενάδες μου που πήραν υπολογιστή τον ίδιο καιρό με εμένα, έχω γίνει δασκάλα η γυναίκα, και κομπάζω ευχερώς ότι χρησιμοποιώ τον υπολογιστή με αρκετά σωστό τρόπο, μια και αρπάζω την ευκαιρία που μου δίνει να μαθαίνω νέα πράγματα... και σχετικά με την τεχνολογία και σχετικά με ότι άλλο υπάρχει

paraxeno είπε...

την Ελληνική πάλι τώρα που ξαναβλέπω το προηγούμενο μήνυμά μου της αλλάζω τα φώτα από καιρό σε καιρό λολ

Ανώνυμος είπε...

Ericsson is the world’s leading provider of technology and services to telecom operators. The market leader in 2G and 3G mobile technologies, Ericsson supplies communications services and manages networks that serve more than 185 million subscribers. The company’s portfolio comprises mobile and fixed network infrastructure, and broadband and multimedia solutions for operators, enterprises and developers. The Sony Ericsson joint venture provides consumers with feature-rich personal mobile devices.