29 Μαρ 2007

Διάλειμμα για διαφημίσεις.

Στα διάφορα blogs με διαφημίσεις που παρακολουθώ, μπορεί και σε ένα μήνα να δω και πάνω από 500 διαφημιστικά ποστερ. Για τα δε βιντεακια που βλέπω απλά βαριέμαι να τα ανεβάζω εδώ πέρα. Συνήθως κάνω μία σκούπα και τα βλέπω όλα μαζί. Πρόσφατα έκανα μία και ξεχώρισα κάποιες για ξεχωριστούς λόγους η κάθε μία. Όχι γιατί είναι οι πιο όμορφες, ή οι πιο πρωτότυπες αλλά γιατί εμένα μου χτύπησαν ένα ιδιαίτερο καμπανάκι η κάθε μία...

Για να τις δείτε και να τις ευχαριστηθείτε και να τις καταλάβετε πολλές φορές χρειάζεται να πατήσετε πάνω τους και να διαβάσετε επεξηγηματικά κείμενα και σχόλια που της συνοδέυουν ή και άλλες αφίσες από την ίδια καμπάνια:

You can make it easier. Please don't stand by while millions of school children go hungry.

Ωραία και η δεύτερη αφίσα από την ίδια καμπάνια, εδώ


Επειδή οι διαφημίσεις δεν πρέπει να είναι και πάντα επίπεδες και πρέπει να σε ξαφνιάζουν! (Κλέαρχε καλό αυτό με τα μαξιλαράκια στα πάρκιγκ? χι χι κακίες!)Καλομελέτα και έρχεται... Σε μένα το λέω!


We are looking for engineers who like to think big. Hydro Oil & Energy Company
Ι am looking for a company which also gives big.... Δεν έχω παράπονο. Τέτοιες εταιρείες τα ακουμπάνε καλά στους μηχανικούς τους!Αφιερωμένη αυτή και οι υπόλοιπες φωτό της καμπάνιας σε όλους τους συναδέλφους που παρόλο που ξεσκιζονται στον καφέ και στο τσιγαράκι στην κουζίνα, αποδοτικότητα δεν βλέπω... (ημέρα κακίας σήμερα!)
Πάντως εγώ τρεις ημέρες τώρα που δεν πίνω καφέ (με έχει θερίσει μία ίωση που προκαλεί διάρροια) το μεσημεράκι δεν με βλέπω από τη νύστα!

Ακόμη μια τρελλή αυστραλεζικη καμπάνια!

ωραία και αυτή με τον Τιτανικό!

Μην ξεχνιόμαστε ημέρες που είναι! Ζώνες όλοι! Μπρος πίσω!


και η τελευταία για τον φίλο Chris!

via AdsoftheWorls, Houtloust,
άντε και μία outdoor για άντρες μόνο!via (adfreak, Ibelieveinadv)

Πάει ασορτί με αυτήν εδώ!


via (brainstorm9)

Αυτά...

2 σχόλια:

CyberEddie είπε...

Μπράβο! δεν χρειάζεται να προσθέσω τίποτα! Απλά πάω να τις ξαναδω...

Klearchos είπε...

Κακίες!! Ένα μικρό γρατζουνισματάκι είχα κάνει... (Βγαίνουν μαξιλαράκια κια για μάντρες;)