6 Μαρ 2007

Αν θες να αγγίξεις κάποιον πραγματικά,

γραψτου ένα γράμμα...



... ή ένα ποστ θα πρόσθετα εγώ.

via

Από τις πιο όμορφες αισθητικά διαφημίσεις που είδα τελευταία.
Και με απλό αλλά πολύ δυνατό μήνυμα!

Συστήνω να πατήσετε πάνω στην φωτογραφία για να την δείτε σε μεγάλο μέγεθος!

11 σχόλια:

CyberEddie είπε...

επειδη και εγώ και η γυναίκα μου έχουμε ασχοληθεί με τη γραφιστική, είναι πολύ καλή και καλαίσθητη δουλεία!

Κέλλυ Μπουσουλοπουλου είπε...

Kαλη σου μερααα!!!Ελπιζω να λασκαρες λιγο απο την δουλεια!:D
Πραγματι πολυ ομορφη η διαφημιση και να σου πω την αληθεια παντα το πιστευα οτι οι λεξεις γραμμενες εχουν την ιδια δυναμη με τον προφορικο λογο!Τα συναισθηματα βεβαια ειναι μεγαλη ιστορια γιατι αμα θες να πεις κατι το λες και κοιτας τον αλλον καταματα!Για οσους απο εμας παντως αυτο ειναι δυσκολο μαλλον ο καλυτερος τροπος ειναι ο γραπτος λογος!Αλλωστε μεσω της γραφης οδηγουμαστε στην αναγνωση και εκει παντα δουλευει το μυαλο χωρις να βαζει ορια στην φαντασια, ισως αυτό είναι καλύτερο από το να θέτουμε τον άλλον στην διαδικασία να βλέπει εμάς σε αμηχανία να εξομολογούμαστε οτιδήποτε!Σιγουρα υπαρχουν διαφορετικα ερεθίσματα και στις δυο φασεις!Διαλεγουμε και παιρνουμε λοιπον;)

philos είπε...

Ανδρέα, φαίνεται η παιδεία σου, από τα διαφορα καλαίσθητα gadgets που επιλέγεις να παρουσιάσεις στο blog σου. Εγώ είμαι άσχετος με την γραφιστική και την διαφήμιση αλλά επιλέγω να δείχνω τις διαφημίσεις που μου κάνουν πραγματικά πολύ εντύπωση από τις δεκάδες που βλέπω καθημερινά!

Anatoli, θες να σου χαρίσω το ποστ? Πρόσθεσες όσα θα ήθελα και εγώ να πω! Ίσως το blogging να βοηθάει ανθρώπους σαν και εμένα που ζω καθημερινά με τον άνθρωπο που αγαπώ, να εκφραστώ λίγο διαφορετικά από ότι εκφράζομαι στην καθημερινότητά μου προφορικά!


Πάνω που πήγα και εγώ να ξελασπώσω λίγο σήμερα, και ενώ έγραφα στα σχόλια, μόλις μου ήρθε νέο φορτίο! ΓΜΤ την ατυχία μου!

jojo είπε...

κάποτε τα απλά γράμματα και σήμερα τα e-mails... όπως και ναχει, ο γραπτός λόγος έχει μια αλλιώτικη μαγεία,

εκείνη που ελλείψει της όρασης, διεγείρει τις υπόλοιπες αισθήσεις και μας κάνει να "παραδινόμαστε" σε ένα γράμμα γραμμένο απο την ψυχή...

πολύ καλή η διαφήμιση! :)

(κουράγιο, θα περάσει κιαυτό το φορτίο!)

Debby είπε...

Το χαρτί πάντως έχει άλλη χάρη όπως και να το κάνουμε... Αλλο να διαβάσεις ένα γράμμα κρατώντας το στο χέρι και άλλο κοιτώνντας την οθόνη του υπολογιστή...
Οπως και να έχει πάντα τα προτιμώ όταν αυτά που θέλω να εκφράσω δεν είναι "εύκολα"...

Καλό κουράγιο πάντως με την δουλειά! στείλε τίποτα να σου κάνω! Είμαι πολύ ρηλάξ τελευταία στο γραφείο!!

bbchris είπε...

Ανάλογη τεχνοτροπία σε καταχώρηση έχει γίνει στην Ελλάδα πριν χρόνια για γνωστή αλυσίδα οπτικών...

Τώρα το θέμα του γραψίματος είναι τεράστιο. Θυμήσου από πότε έχεις να γράψεις με στυλό κάτι περισσότερο από ένα τηλέφωνο, άντε να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου σ' ένα έντυπο. ;)

Eleni63 είπε...

Eξοχη φωτογραφία πραγματικά. ¨Χάθηκες και ανησυχήσαμε!

Ανώνυμος είπε...

Έξυπνη η ιδέα, καλή η εφαρμογή, το μύνημα πέρασε! Με μια μικρή παραλλαγή θα μπορούσε να παραπέμπει και σε άλλα πράγματα. Σκέψου το δεξί χέρι του "κειμένου" να χαμηλώνει ελαφρά, ακουμπώντας τα οπίσθια της κοπέλας και στο όνομα της εταιρίας να διάβαζες "Ελληνικές εφημερίδες-Αβάδιστα αναλαμβάνουμε δημόσια έργα". Κανονική σεξουαλική παρενόχληση σου λέω...

Σοφία είπε...

Πραγματικά πολύ έξυπνη διαφήμιση.
Συμφωνώ κι εγώ ότι ο γραπτός λόγος είτε στο κομπιούτερ, είτε στο χαρτί, έχει άλλη χάρη. Άλλωστε μια κουβέντα τη λες και χάνεται, ενώ ως γνωστόν scripta manent.

philos είπε...

Jojo, ωραια τα γράμματα, ειδικά όταν παλιώνουν ξεχασμενα σε συρτάρια....

Debby, εύκολα ή δύσκολα, κάποια πράγματα είτε γραφτούν ειτε ειπωθούν, πληγώνουν. Με τα γραπτά μένουν όμως... Και για στρώσου λίγο στην δουλειά! Ακούς εκεί ρηλάξ!!! Αν πάρουμε κάνα έργο Ρόδο μεριά θα σε έχω στα υπόψη!

Chris, μάλλον μιλάς για ένα γυναικείο κεφάλι, το οποίο αν θυμάμαι και εγώ καλά είναι αντιγραφή από παλαιά φωτογράφιση κάποιου επώνυμου και διασημου φωτογράφου (την αφίσα την είχα από καποιο περιοδικό στο φοιτητικό μου δωμάτιο, τώρα που μου το θύμησες). Αν δεις τον γραφικό μου χαρακτήρα, όταν συμπληρώνω φόρμες, θα καταλάβεις πόσο έχω αλλοτριωθεί από την δακτυλογράφηση!

Eleni, πάνω που πήγα να σηκώσω κεφάλι από τα χαρτιά, κάποιος (ξέρεις εσύ!!!) με ξαναέχωσε!

Ανδρέα, πολύ ωραία η ιδέα σου. Τώρα που το λες σκέφτηκα και γω μερικές αντίστοιχες ακόμη, αλλά μου βγαίνουν σε πιο σόκιν!!! ΑΑΑΒΑΤΟΝ!

Σοφία, και μην ξεχνάμε και τα γραμματόσημα. Πλέον μόνο κάθε Χριστούγεννα συλλέγουμε μερικά!

CyberEddie είπε...

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, ειδικά την παιδεία την θεωρώ, άριστο αγαθό - απαραίτητο σε κάθε άνθρωπο.