26 Ιαν 2007

What balls this man has?



Και δεν μιλάω για τον Warren Beatty...

Στην απονομή των Golden Globes πριν μία εβδομάδα από το Filmnet, είδα έναν συγκλονιστικό Tom Hanks. Στο παραπάνω βίντεο πήρατε μόνο μια μικρή ιδέα από τον πεντάλεπτο λόγο του.

Δυστυχώς ενώ την ημέρα της απονομής στο youtube υπήρχαν δεκάδες βιντεάκια από την τελετή απονομής, μετά από δύο ημέρες δεν μπορούσαν να παιχτούν, γιατί κατά το μήνυμα του site, η παραγωγός εταιρεία των βραβείων απαγόρευσε την αναμετάδοσή τους. Σήμερα που μπήκα να δω αν υπήρχε κανένα βίντεο από τα βραβεία, βρήκα μόνο αυτό το μικρό απόσπασμα από την ομιλία του Tom Hanks κατά την απονομή του ειδικού βραβείου για την προσφορά του στον κινηματογράφο, στον Warren Beatty.

Εντύπωση επίσης μου έκανε και ο λόγος του Borat, aka Sacha Baron Cohen, όπου δεν με εντυπωσίασαν οι εφηβικού επιπέδου χυδαιολογίες, για τις οποίες και έγινε διάσημος στις ταινίες του, αλλά το γεγονός ότι έβλεπα ένα σωρό ατσαλάκωτους star σαν τον Jack Nickolson ή τον Forest Whitaker να ξεραίνονται στα γέλια με τον αθυρόστομο λόγο του...

Συντηρητικός δεν είμαι, και στην προσωπική μου ζωή μιλάω πιο αθυρόστομα από τον Cohen, αλλά ποτέ μου δεν γέλαγα ή ξεκαρδιζόμουν με τις αθυροστομίες του Ψάλτη παλαιότερα ή τώρα του AliG ή του Borat.

Μάλλον θα φταίει το γεγονός ότι οι Αμερικανοί είναι πολύ πιο συντηρητικοί από ότι δείχνουν στις ταινίες τους και τους κάνει ακόμη φοβερή αίσθηση όταν κάποιος ασχολείται δημόσια με τις κ@@οτρυπ**ες τους!

Και πάλι τα σέβη μου στον Tom Hanks!

p.s. Ιδέα μου ήταν ή είδα λίγο παγωμένο τον Beatty όταν του απευθυνόταν ο Hanks, ίσως γιατί δεν ήξερε ποια και πόσο καυστική θα μπορούσε να ήταν η επόμενη ατάκα του?

5 σχόλια:

bbchris είπε...

Προσωπικά δεν μου λέει τίποτα το Borat. Less than Seferlis...
Θυμάμαι ότι οι φωτογραφίες με τα μαγιώ κυκλοφορούσαν στα εταιρικά mail με την ένδειξη «γελάστε με το νούμερο τον αμερικάνο». Μόλις μαθεύτηκε ότι είναι ταινία και τι γράφει το σενάριο, κοντέψαμε να τον κάνουμε καλύτερο κι από τον Γκαουτσο Μαρξ...

antvol είπε...

Μόνο και μόνο που βλέπω τον Τζακ Νίκολσον μου φτάνει, τόση χαρά νιώθω (φαίνεται λίγο στο βιντεάκι).

Αυτός ο άνθρωπος, πως να το πω, για μένα είναι ο τελευταίος μεγάλος.

Κι ως τέτοιον εννοώ τον ηθοποιό που σου φτάνει να τον παρατηρείς. Κι ας μην κάνει τίποτε.

Ποιον έβαζα πάνω ακόμη κι απ' τον Τζακ; Μα, φυσικά, τον (φίλο του και συγκάτοικο) Μάρλον. Αυτός όμως μας τέλειωσε, ελπίζω ο Τζακ να μας μείνει καιρό.

antvol είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Κέλλυ Μπουσουλοπουλου είπε...

Θεος ετσι????:P Πολυ καλο το videaki!!!:D

philos είπε...

@ανατολή.
Είναι ωραίος ο άτιμος! Σταθερή αξία! Και αποδεικνύει ότι διατηρεί ακόμη το ζωντανό πνεύμα που είχε στα πρώτα του βήματα.

@Antvol
The Man! Θέλω να βρω λίγο χρόνο να πάω να τον δω στον Πληροφοριοδότη.
Ευτυχώς παραμένει στις επάλξεις παρά την ηλικία του. Εγώ πάντως θα πρόσθετα δίπλα του τον Al Patsino που είναι άλλη μεγάλη μου αδυναμία!

@Chris
Απλά γελοίος. Απλά λόγω της δημοσιότητας που πήρε τον παρακολουθώ, προσπαθώντας να καταλάβω τι του έχουν βρει...