13 Δεκ 2006

Και πάλι διαφημίσεις προφυλακτικών...


Δηλώνω ρητα το ότι η επιμονή μου για τα προφυλακτικά, δεν είναι γιατί προσπαθώ και εγώ με την σειρά μου να σας αποτρέψω από το να αποκτήσετε και εσείς ένα "διαβολάκι" σαν το δικό μου ή σαν αυτό της παρακάτω -διάσημης πια - διαφήμισης,αλλά γιατί πιστεύω ότι πρέπει τα προφυλακτικά να είναι στην καθημερινότητα όλων όσων δεν επέλεξαν την μονογαμική κατεύθυνση στη ζωη τους, και όχι μόνο... όπως μας λέει και η παρακάτω αφίσα!

Προσέξτε τις κατευθύνσεις που έχουν οι πατούσες και το σχήμα του προφυλακτικού...

Και μιας και είχα ξεκινήσει να μαζεύω διαφημίσεις σχετικές που κυκλοφορήσαν τις ημέρες αυτές στον κόσμο λόγω της ημέρας του AIDS, είπα να κλείσω το αφιέρωμα με αυτές τις δύο τελευταίες καμπάνιες από Σουηδία και Ελβετία.Χωρίς όπλο δεν Θα πηγαίνατε ποτέ σε μια επικίνδυνη αποστολή....
Χωρίς προστατευτική στολή???

via (ibelieveinadv)
via (cool loking ads)

3 σχόλια:

chris είπε...

Μιλώντας διαφημιστικά, το θέμα προφυλακτικό, είναι αβανταδόρικο για δημιουργία.

philos είπε...

Αν και έξω από το χώρο σου, αν έχεις χιούμορ και κατεβάζεις ιδέες, πιστεύω ότι μπορείς να κάνεις θαύματα...
Αλλά το θέμα είναι και ο πελάτης τι θέλει. Αν δεν θέλει να ρισκάρει, πάντα διαλέγει κάτι συντηρητικό, κάτι που να μην προκαλέσει αρνητικά σχόλια.
Και για αυτό στην Ελλάδα σπανίζουν οι διαφορετικές διαφημίσεις και το χιούμορ μας εξαντελείται στα λόγια (βλέπε διαφημίσεις ραδιοφώνου) και σπάνια στην εικόνα.

Ανώνυμος είπε...

waiting for next post