27 Νοε 2006

Καρφί δεν μας καίγεται...






Αφιερωμένο σε όλους όσους απέχουν από τις εκλογικές διαδικασίες, γιατί πιστεύουν ότι τίποτε δεν θα αλλάξει. Αλλά από την άλλη εσείς οι ίδιοι είστε που γκρινιάζετε συνεχώς και περιμένετε να αλλάξουν τα πάντα γύρω σας αυτοί, τους οποίους εσείς αρνείστε καν να προσέλθετε να ψηφίσετε ή να καταψηφίσετε.




Συνεχίστε έτσι παιδιά, τα καταφέρνετε μια χαρά. Επιβραβεύσατε με την αδιαφορία σας, για μια ακόμη φορά την συντήρηση και την ολιγαρχία με την ευρεία και ακέραια έννοια.


Επιβραδύνατε τις εξελίξεις και αρνηθήκατε την πρόοδο.



Ενώ κάποιοι άλλοι προσδοκούν και βασίζονται στον δικό σας λήθαργο, για να δράσουν εις βάρος σας.....



Συγγνώμη για την ενόχληση.
Γυρίστε πλευρό και συνεχίσετε τον ύπνο σας!



ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ, Κοιμόμαστε.....

9 σχόλια:

ci είπε...

Κάτι που δυστυχώς ισχύει και στις περίφημες Εθνικές Εκλογές αλλά και τις τοπικές, τα είδαμε πρόσφατα.
Όπου βρεθείς κι όπου σταθείς γκρίνια γκρίνια γκρίνια για "αυτήν την υποανάπτυκτη παλιοχώρα που ζούμε". Και όταν έρθει η ώρα να μιλήσουμε (με την ψήφο), σφυρίζουμε..

Klearchos είπε...

...αδιάφορα.

philos είπε...

Σας ευχαριστώ που συμπληρώσατε τις σκέψεις μου!

Ανώνυμος είπε...

Σύντροφε,
οταν ψηφίζεις και η "πλειοψηφία" του 42% εκλέγει αυτοδύναμη Κυβέρνηση,ή συμμετοχή σου επιβραβεύει την αυθαιρεσία τους...
Οταν ο όμορφος Εκλογικός Νόμος δίνει την δυνατότητα να εκλεγεί άτομο το οποίο συγκέντρωσε 141 ψήφους, ενώ δεν εκλέγονται (στην ίδια περιφέρεια) άλλοι οι οποίοι συγκέντρωσαν 20 και 30 χιλιάδες ψήφους, τότε με την συμμετοχή σου παίζεις το παιχνίδι τους και τους επιτρέπεις να γελούν ΚΑΙ εις βάρος σου...


δεν έχουν όλες οι αποχές, την ίδια ιδεολογική (ή μη-ιδεολογική) βάση

καλαμίτσης

philos είπε...

Γεια και χαρά σου και σένα σύντροφε!
Θα συμφωνήσω απόλυτα ότι όλες οι αποχές δεν έχουν την ίδια βάση.
Σε μια εποχή που η πληροφορία διαχέεται παγκοσμίως σε δευτερόλεπτα, όλες μας οι επικοινωνίες γίνονται ασύρματα, που η ιατρική μπορούμε να πούμε ότι κάνει πλέον θαύματα, που δεν προλαβαίνουμε καν να παρακολουθούμε τις εξελίξεις σε όλους τους τομείς της επιστήμης και που τέλος ο Καλαμίτσης κάνει hacking... :)), οι εκλογικές διαδικασίες ανά τον κόσμο, φάινεται να έχουν παγώσει εδώ και χρόνια.

Καμία εξέλιξη, καμία πρόοδος, καμία καινοτομία.

Πιστεύω ότι η εποχή της ενισχυμένης πλειοψηφίας πρέπει να περάσει ανεπιτρεπτί. Κάποτε και εγώ πίστευα ότι χρειαζόταν για να υπάρχει κοινωνική σταθερότητα, αλλά όπως αποδεικνύει και η περίπτωση της Ιταλίας και αλλού, έχουν ωριμάσει οι κοινωνίες και μπορούν να αποδεχθούν συμμαχίες κομμάτων στην κυβέρνηση.
Όχι ότι θα αλλάξει κάτι σημαντικά στην ζωή μας έτσι....
Δεν διαφαίνεται κάτι τέτοιο σύντομα, εκτός και αν βρεθεί ένας μεγάλος ηγέτης με σωστό όραμα (πολύ σημαντικό το δεύτερο, γιατί από το πρώτο είχαμε αρκετούς!)

Αλλά το θέμα είναι να αλλάξει κάτι.
Και μόνο να σπάσει η αριστοκρατία που μας κυβερνάει θετικό το βρίσκω.
Αλλά από την άλλη μπορεί το 42% να εκλέγει κυβέρνηση, αλλά το 80% δεν λέει να αλλάξει παραστάσεις. Ψηφίζει μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων και δυστυχώς όποιος τόλμησε να βγει από το μαντρί, τον έφαγε ο λύκος.

Τέλος πάντων, σύντροφε επειδή πήρα περίπου 140 ψήφους, μπορείς να μου πεις ποια περιφερεια είναι αυτή, για να κανονίσω να κατέβω στις εθνικές.
Και σένα .... θα σε κάνω Πρόεδρο της ΕΠΟ αν βγω βουλευτής, για να βγαίνεις φωτογραφίες δίπλα στον Πρωθυπουργό στον τελικό του Μουντιάλ!!!

Ανώνυμος είπε...

TI EINAI TO "HACKING" ?

philos είπε...

Σύντροφε, Hacking είναι αυτό που κάνει ένας Hacker. Τι είναι ο Hacker τώρα...
Σύμφωνα με την διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια WIKIPEDIA ο ορισμός του Hacker είναι:
"The definition of a Hacker that is most widely considered as correct is a person that is highly computer literate."
Σε απλά ελληνικά ο έχων μεγάλες γνώσεις στα κομπιούτερ! Αν και πολλές φορές παρερμηνεύεται η έννοια του hacker με κάποιον ο οποίος κάνει διαδικτυακές κομπίνες ή άλλες παράνομες πράξεις (όπως το να μπεις σε κάποια βάση πληροφοριών, όπως της Νasa ή κάποια τραπεζας ή ενός Υπουργείου).
Φυσικά και τον παραπάνω χαρακτηρισμό που σου έκανα τον εννοήσα με την πρώτη του και κύρια έννοια και αυτό θέλοντας να κάνω λίγο χιούμορ. Ελπίζω να μην θίχτηκες, σύντροφε. Αλλιώς τον αποσύρω τώρα.
Και ελπίζω να βοήθησα να σου λύσω κάποιες απορίες ή και να σου γέννησα καινούριες.

Πάντως ψάχνοντας να βρω τον ορισμο του Hacker, στην κεντρική σελίδα της ιστοσελίδας Wikipediaεδώ έπεσα πάνω στο άρθρο της ημέρας που είναι αφιερωμένο στην ιστορία των ερωτικών απεικονίσεων!!!
Με μια πρώτη ... ματιά μου δίνει ικανές εξηγήσεις γιατί ο Θεός βύθισε την Πομπηΐα στην λάβα....
Πάω να το διερευνήσω βαθύτερα!

Ανώνυμος είπε...

ε, όχι και θιχτώ!
εξ άλλου, σε διαβάζω κα ισε καταλαβα΄΄ινω...
άσε που μακάρι να ήμουν από τους άλους χακερς και να ΄΄εκλεβα απο Υπ.ΟΙΚ τι δηλώσεις μου και να τις άλλαζα....
θα έστελνα και επιστροφή σε όλους τους κάτω των 15.000 ευρω δηλωσίες

"Gëzuar Krishtlindjet e Vitin e Ri"
και μερμητζιές
σε μια κατάσταση πίδι

philos είπε...

"και μερμητζιές
σε μια κατάσταση πίδι"???

Αυτό δεν το κατάλαβα για να είμαι ειλικρινής!
Εξήγησέ μου το αν μπορείς!