24 Νοε 2006

Οδηγίες για τις Εκλογές του ΤΕΕ

Ξεκινάμε από τα βασικά.
Οι εκλογές λαμβάνουν χώρα σε δύο μέρες από σήμερα.

Κυριακή 26 Νοεμβρίου από τις 8 το πρωί έως τις 7 το βράδυ.

Μπορούμε να ψηφίσουμε σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρισκόμαστε εκείνη την μέρα, σύμφωνα με τους κανόνες της περιοχής που βρισκόμαστε.

Όσοι μένουν Αθήνα, θα ψηφίσουν στο Πολυτεχνείο, είσοδος από Στουρνάρη.
Οι ψηφοφόροι της Αθήνας, μπορούν να παρκάρουν δωρεάν και μέχρι 2 ώρες στα Πάρκιγκ της POLIS PARK στην Πλατεία Κάνιγγος και στην Πλατεία Αιγυπτιωτών (Πεδίον του Άρεως).
(Προϋπόθεση να έχετε μαζί σας την Ταυτότητα Μέλους του ΤΕΕ, για να την επιδείξετε)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ.
Ψηφίζουν όλοι ανεξαιρέτως, χωρίς να χρειάζεται να έχει κάποιος εκπληρωμένες τις οικονομικές του υποχρεώσεις προς το ΤΕΕ.
Ψηφίζουμε με αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο ή με την απλή Ταυτότητα Μέλους του ΤΕΕ

ΣΤΑΥΡΟΙ
Όσοι ψηφίζουμε Αθήνα,

Στην εμπρός σελίδα (Νομός Αττικής) μπορούν να μπουν έως 23 σταυροί και στο υπόλοιπο ψηφοδέλτιο (πίσω σελίδα) έως τρεις οπουδήποτε.

Για να βρείτε τι ισχύει για την υπόλοιπη Ελλάδα, διαβάστε τα συνημμένα αρχεία που σας αποστέλλω.


Τέλος,
μερικές ακόμη ... "χρήσιμες" πληροφορίες
.
DRESS CODE:
Οι άνδρες πρέπει να είναι ελαφρώς αξύριστοι, με ανακατωμένα μαλλιά, να φοράμε φθαρμενο τζινάκι και καρώ πουκαμισάκι και από κάτω μποτάκια, και αν βρέχει μπουφάν με κουκούλα. Μην ξεχνάμε, ότι στο Πολυτεχνειο ψηφίζουμε, και πρέπει να είμαστε ασορτι με τον περιβάλλοντα χώρο!
Οι γυναίκες ας φορέσουν ότι θέλουν, φτάνει να είναι άβαφες, για να μπορέσουν να τις αναγνωρίσουν οι παλαιοί φίλοι και συναγωνιστές και καλού κακού να κρατάτε και μια ομπρελίτσα.

Οι νέοι γονείς να έχουν πάντα το παιδάκι τους αγκαλιά, για να μην βγάζουμε ανακοινώσεις για το μικρό Νικολάκι που περιμένει την μαμά του στην πύλη της Τοσίτσα.

Απαγορεύεται ρητά το αλκοόλ και παρακαλούνται όσοι έχουν ήδη πιει κανα ποτηράκι παραπάνω εκείνη την ημέρα, να μην προσέλθουν σε κατάσταση μέθης μη τυχόν και πάρουν σωστες αποφάσεις και μας καταψηφίσουν όλους!

Και μην ξεχνάτε,

"Την Κυριακή ψηφίζουμε, και τον philos μας στηρίζουμε!"

(σπάνια φωτό του philos, η οποία θα απομακρυνθεί με το πέρας των εκλογών)

αλλά και


"Την Κυριακή ψηφίζουμε, και τον Κλέαρχο Καπούτση στηρίζουμε!"Και οι δύο είμαστε υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο της ΔΚΜη-ΔΑΠ (αυτό με σήμα το πουλάκι και όχι στο άλλο που γράφει σκέτο ΔΚΜ) και να σας υπενθυμίσω για μια ακόμη φορά ότι η ιστοσελίδα της παράταξης της ΔΚΜη-ΔΑΠ, με πληροφορίες για τις θέσεις μας και τους υποψηφίους (φωτό και μίνι βιογραφικά) είναι εδώ: www.dkm-dap.gr
Οι δικές μου θέσεις και απόψεις στο προηγούμενο ποστ μου.Η ιστοσελίδα με τις πληροφορίες του ΤΕΕ για τις εκλογές είναι η παρακάτω:
http://portal.tee.gr/portal/page/portal/ELECTIONS_2006


Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους φίλους συνυποψηφίους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: