5 Σεπ 2006

Γατούλες on the blog

ή πιο σωστά στον κήπο του σπιτιού.
Τον τελευταίο μήνα, και παρά την παρουσία του γέρο-Billy


στον πίσω κήπο, 4 γατάκια με την μαμά τους εισέβαλλαν σιγά σιγά στον κήπο μας.

Ο πατέρας μου ήταν ο πρώτος που ενθουσιάστηκε όταν τα είδε, γιατί όπως είπε όταν μεγαλώσουν θα κυνηγάνε τα ποντικάκια, που κάνουν τελευταία ολοένα και πιο έντονα την παρουσία τους στις βεράντες.
Την τελευταία εβδομάδα ο μικρός κάθε φορά που τα ακούει να νιαουρίζουν, σκαρφαλώνει στον καναπέ και το παράθυρο και ουρλιάζει δείχνοντας προς τον κήπο "Λια λια, νιααααα" και λάμποντας ολόκληρος από ενθουσιασμό.




Είναι το ένα πιο όμορφο από το άλλο μηδέ της μαμάς εξαιρουμένης, και πλέον έχω αρχίσει να τρέμω μην τυχόν και τα πατήσει κανα αυτοκίνητο στο δρόμο.

Ονόματα δεν τους έχουμε βγάλει ακόμη, οπότε δεκτή κάθε πρόταση, φτάνει να περάσει από το ανώτατο οικογενειακό συμβούλιο! Συζητάμε και υιοθεσίες από ζωόφιλους.


Η φωτογραφία που βλέπεται από πάνω δεν είναι λάθος, αλλά δείχνει ακόμη ένα νέο μέλος της οικογενείας. Εδώ και δυο μέρες κατά το σούρουπο έρχεται και κάθεται στην καμινάδα του τζακιού, αυτή η γκρίζα κουκουβάγια. Η φωτό δεν είναι πολύ καλή, αλλά για να μην την τρομάξω και πετάξει προτίμησα να την βγάλω από απόσταση. Επιφυλλάσομαι για καλύτερες φωτογραφίες και από την κουκουβάγια και από τις γατούλες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: