14 Σεπ 2006

Και επειδή η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται...

... σήμερα, το πρωί διαπίστωσα ότι ο πιο αντιπαθητικός παρουσιαστής και μέγιστη κομπλεξική παρουσία στο ραδιόφωνο γενικότερα, έφυγε από την πρωινή εκπομπή που παρουσίαζε τον τελευταιο χρόνο στον Best.
Ο Βαγγέλης Περρής είναι παρελθόν από το σταθμό και από την ζωή μου, αλλά και από την ζωή του Ψαριανού και αυτό μου κάνει ακόμη μεγαλύτερη την χαρά μου.

Συνήθως και αυτό το βλέπει κανείς έντονα μες την blogόσφαιρα αρκετός κόσμος στεναχωριεται όταν σταματάει η αγαπημένη του εκπομπή ή φεύγει ο αγαπημένος του δημοσιογράφος από μια εφημερίδα που αγαπάει (καλή ώρα του λόγου μου με τον ΚΙΜΠΙ) κ.ο.κ.
Ε, εγώ ένιωσα τόση χαρά που δεν θα ξανακούσω - έστω ούτε και από σπόντα όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα τον τελευταίο χρόνο - την απαίσια, ποτισμένη σε δηλητήριο ώρες ώρες, γεμάτη ζήλια και κόμπλεξ φωνη του που είπα να μοιραστώ την χαρά μου στο blog και να βάλω και παραγγελιές....

Ξεκινάω με Audio Bullys, και το Take you there (που άκουσα σήμερα από τον Best και με έκανε να κολλήσω στον σταθμό και να ακούσω τα χαρμόσυνα!)

P.S. Η Παπιδάκη έμεινε στον σταθμό, αλλά ξαναγυρνά στα πρωινά του Σαββατοκύριακου.
Λέτε να επιστρέψει το ηρωικό δίδυμο της πρωϊνής ζώνης, δηλαδή Γιαννούτσος, Βαμβακάρης! Έιμην!!!

p.s. από το προηγούμενο post. Βιαστηκα να χαρώ, ότι θα γυρίσω σπίτι να κοιμηθώ. Σπίτι είμαι μεν αλλά δουλεύω για καινούριο έκτακτο!!! Τουλάχιστον μου έφυγε το άγχος για το Δευτεριάτικο!

p.s. για άσχετους: Κάνοντας αριστερό κλικ πάνω από τις χρωματισμένες με μπλε λεξούλες, που σχηματίζουν τον τίτλο του τραγουδιού "Take you there", ανοίγει ένα νέο Link, όπου μπορείτε να κατεβάσετε τον εν λόγω κομμάτι και να το ακούσετε, και αν σας αρεσει να το αγοράσετε όπως και εγώ από το itunes. Εάν δε στην εταιρεία που δουλεύετε, σας έχουν βάλει firewall για την μουσική, στείλτε μου μήνυμα και εγώ θα το ανεβάσω και σε rar μορφή, που δεν το πιάνουν τα περισσότερα firewalls.
Τις παραπάνω πληροφορίες δεν θα τις έβαζα αν δεν έβλεπα, ότι οι περισσότεροι αγνοούν τα links που τους κάνω με μουσική, και αυτό με στεναχωρεί πολύ, μα πάααρα πολύ.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας καιτην κατανόηση που μου δείχνετε.

ps. Έχω βρει τον μπελά μου με τον blogger beta. Σήμερα δεν ανεβαζει φωτογραφίες! Αλλά διαθέτει tags! Yπομονή!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επειδή, κι εγώ άκουγα την ίδια εκπομπή το πρωϊ, η Παπιδάκη δεν είπε ότι ο Περρής θα λείπει ως τις 25/09;
Αφού θυμάμαι που το είπε!!!

philos είπε...

Ρε, Ξένια, γιατι μου το χαλάς? Εγώ άκουσα την εκπομπή μόνο για είκοσι λεπτά, και εκεί πετυχα την Παπιδάκη να λέει ότι η ίδια θα επιστρέψει στην Σαββατιατικη ζώνη, και άρα υπεθεσα ότι απεσύρθη και ο άλλος! Τι να σου πω, μακάρι να μην ισχύει αυτό που άκουσες! Γιατί αλλιώς θα βάλω να ακούσω πορτογαλέζικα fados!

philos είπε...

Τελικά ισχύει αυτό που πίστευα.
Πουθενά ο Περρής στο νέο πρόγραμμα.

bbchris είπε...

Είναι επιβεβαιωμένο ότι επιστρέφει στον Best, το δίδυμο Γιαννούτσου - Βαμβακάρη.

J. είπε...

Φοβερή ταύτιση με τον ραδιοφωνικό παραγωγό...Τί γνώμη έχεις για τον ΕΝ ΛΕΥΚΩ;

philos είπε...

Συνήθως η ώρα που ακούω ραδιόφωνο είναι όσο βρίσκομαι στο αυτοκίνητο. Στην δουλειά δεν ακούω καθόλου ραδιόφωνο και μουσική γενικότερα και στο σπίτι ή θα βάλω Mp3 να παίζουν ή Pandora, αν και καμιά φορά τα Σαββατοκύριακα, μπορεί να παίξω με τους σταθμούς.
Ο Εν Λευκώ είναι standard ένας από τους σταθμούς στις επιλογές του radio-cd στο αυτοκίνητο και σπίτι, και μια από τις 3-4 πιο αγαπημένες επιλογές. Οι άλλες τρεις είναι best, cosmos και τρίτο. Πάντως προσωπικά θα προτιμούσα να ακούω Τζούμα, που είναι η μεγάλη αδυναμία μου, βράδυ αργά, παρά πρωί, πρώτον γιατί δεν προλαβαίνω να τον ακούσω και δεύτερον γιατί έχει jazz φωνή και Mood.
Γενικά όμως θεωρώ ότι είναι αδικημένος σταθμός, γιατί παίζει εκπληκτική μουσική και πολύ λίγοι είναι συντονισμένοι μαζί του. Μια φορά μόνο έχω πετύχει καφέ να είναι συντονισμένο στην συχνότητα του.
Αλλά για να μην παρεξηγηθώ δεν έχω καμία απολύτως ταύτιση με κανέναν από τους προαναφερόμενους παραγωγούς. Μου αρέσει η διάθεση που μεταδίδει ένας παραγωγός. Πολλές φορές όταν έχω ξυπνήσει ή ταξιδεύω νωρίς, άκουγα Καλαμίτση ή άλλες φορές Φοίβο Καρζή (flash και 984).
Αλήθεια κε Johny έχετε καμια σχέση με τον ΕΝ ΛΕΥΚΩ, αν ναι πέστε μας να συντονιστούμε, γιατί αν κάνεις και εκπομπές στο 50% της ποιότητας των κειμένων σου, τότε θα αποκτήσεις εναν φανατικό ακροατή, ... όποτε ξεκλέβει χρόνο!

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαίνω γιατί τον άκουγες αφού δεν σου αρέσει...
Νομίζω ότι έχει πολύ καλό χιούμορ.
Τον άκουγα από της 8 μέχρι τις 9 γιατί στις 9 αρχίζει η καλύτερη εκπομπή του ελληνικού ραδιοφώνου “Café society” με τον Κωνσταντίνο Τζούμα.