15 Ιουλ 2006

Η πιο (μ...ην το πεις) δήλωση του καλοκαιριού!

Από το ΖΑΠ ΖΑΠ της "Ε"
«Ξαναχτύπησε» χθες ο γνωστός και μη εξαιρετέος ακτοπλόος Γεράσιμος Αγούδημος από το λιμάνι του Πειραιά. ΖΑΠ «Τα ταχύπλοα δεν είναι για τις θάλασσες του Αιγαίου» απεφάνθη ΖΑΠ Θέλατε γρήγορα, θέλατε ταχύπλοα, θέλατε καταμαράν. Εσείς οι κυρίες που φοράτε σιθρού κι αρώματα, θέλετε να ταξιδεύετε στις θέσεις VIP στα καταμαράν... ΖΑΠ ... αντί να προτιμάτε τα δικά μου τα συμβατικά. ΖΑΠ Οχι, το δεύτερο δεν το είπε, το συμπληρώνουμε εμείς. ΖΑΠ Ναι, τα καταμαράν που δεν κάνουν για το Αιγαίο παθαίνουν βλάβες ενώ, ας πούμε, τα δικά του τα συμβατικά, όπως η «Δημητρούλα» είναι ελβετικά ρολόγια στα δρομολόγιά τους.

Aπό τα Νέα:
Τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας... «σιγόνταρε» χθες και ο εφοπλιστής κ. Γ. Αγούδημος. «Δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα και καμία αναστάτωση. Εσείς - είπε απευθυνόμενος σε μιαν επιβάτιδα - που φοράτε σι θρου και αρώματα, μάθατε με τα Καταμαράν; Δεν πειράζει. Μπορείτε να ταξιδέψετε άνετα με τα πλοία "Δημητρούλα" και "Ρομίλντα" (σ.σ.: πρόκειται για υπέργηρα πλοία) που χωράνε άλλους τόσους», δήλωσε το μεσημέρι ευρισκόμενος στο λιμάνι.
Τηλεπτικά κανάλια το βράδυ της 13.07.06
"...Οι κυρίες με τα σιθρού και τα αρώματα να πάρουν και φθηνά πλοία, όχι μόνο αυτά με εισιτήρια των 100 ευρώ». "

Τάδε έφη Γεράσιμος Αγούδημος στις 13.07.06 σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια που κάνανε ρεπορτάζ στην προβλήτα του Πειραιά!!!




Το καμάρι του Αιγαίου, ενώ δίνει οδηγίες στα ΜΑΤ στην πολιτική επιστρατευση των ναυτεργατών το 2002.

Και τώρα όλες εσείς που θα ταξιδέψετε φέτος με τα υπερσύγχρονα και πάμφθηνα (sic sic) πλοία του Αγούδημου, παρακαλείσθε ξεθάψτε κανά σιθρού της μαμάς σας από εκείνα που φοράγανε οι γυναικάρες στις ελληνικες βιντεοταινίες του 80, βάλτε 5 καλές ψεκασιές Chanel 5 ή Poison (μου λέει η γυναίκα μου - είναι πιο δυνατή) όπου το 1γρ σε περίοδο καύσωνα μπορεί να εξολοθρεύσει κάθε ζωντανό οργανισμό σε απόσταση μιλίου, όταν θα απλώνεστε μεταξύ των δύο πλαστικών καρεκλών στο κατάστρωμα του ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ.

Κάντε τον να νιώσει ότι παρατήσατε και εσείς μια φορά τις ανέσεις ενός highspeed, για χάρη του.

Δώστε λίγη χαρά στον άπορο (sic) ετούτο εφοπλιστή.

3 σχόλια:

azrael είπε...

Απίστευτος τύπος.
Γκρρρρρ!!! Θυμώνω τώρα!!!

Σε άλλη χώρα θα είχαν βρει τρόπο να τον ... απελάσουνε και θα ησυχάζανε!!

John Karakatsanis είπε...

Ένα θα πω:

Στη γραμμή Άγιος Κωνσταντίνος - Σποράδες (Σκιάθος Σκόπελος Αλλόνησος) το εισιτήριο με το Jet Ferry του Αγούδημου για Σκόπελο κοστίζει 30 ευρώ, όσο και το εισιτήριο για Σκόπελο με ταχύπλοο Flying Cat το οποίο διανύει την απόσταση στο μισό χρονικό διάστημα από το Jet Ferry.

philos είπε...

Διάβασα το comment, σου Γιάννη και έχω μείνει μαλάκας! Από την σύμπτωση, να επισκεφτεί το blog μου λίγο πριν φύγω για άδεια ένας άνθρωπος από το μέρος που έκλεισα για διακοπές.
Δευτέρα πρωί ερχομαι στο νησί σου, για 10 μέρες, δυστυχώς με το JetFerry του Αγούδημου, γιατί δεν υπάρχει άλλο πλοίο, να παιρνει αμάξια!
Ελπίζω το ίδιο το νησί να κάνει παρήγορο το γεγονός ότι θα αναγκαστώ να ταξιδέψω με πλοιο του εθνικού μας στάρ των εφοπλιστών!
Εννοείται ότι είναι ευπρόσδεκτες υποδείξεις για μέρη για μπάνιο, φαγητό, μπαράκια ή shopping!