10 Απρ 2006

Ν Τ Ο Κ Ι Μ Α Ν Τ Ε Ρ = Ε Ξ Α Ν Τ Α Σ

Είχα δει το ντοκιμαντέρ του Αυγερόπουλου ή αλλιώς του κ. Εξάντα, πριν λίγες εβδομάδες σχετικά με την Σαουδική Αραβία. Και εγώ και η γυναικα μου, που δεν την κατατάσσω στους φανατικούς του είδους, μείναμε καθηλωμένοι σε όλη την διάρκεια του, και για μέρες μετά με άλλους φίλους μας που είχαν και αυτοί την τύχη να το πετύχουν και να το δούνε, σχολιάζαμε όλα αυτά τα εκπληκτικά που είδαμε.
Το πιο εκπληκτικό όμως και αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, είναι η πληρότητα του site του Εξάντα. Έχει τα πάντα και περισσότερα από όσα έδειξε στην εκπομπή του. Και επιπρόσθετα με ένα σωρό εγκυκλοπαιδικές αναφορές.
Εάν κάποιος θελήσει να ταξιδέψει αύριο στην Σαουδική Αραβία, θα πάρει μια καλή γεύση και γνώση για το τι θα συναντήσει σε αυτή την χώρα.
Συγχαρητήρια αξίζει επίσης και για το κουράγιο του, μιας και περίμενε 2 χρόνια μέχρι να πάρει άδεια για τα γυρίσματα.
Ελπίζω και γω όπως και οι περισσότεροι θαυμαστές του Εξάντα, να κυκλοφορήσουν όσο το δυνατό περισσότερες εκπομπές του σε dvd. Η αρχή έγινε πέρσι με το περιοδικό Μετρό.

2 σχόλια:

mickey είπε...

Καλημέρα και από μένα.

Ανταποδίδω την επίσκεψη στο πολύ καλό blog σου. Βλέπω ότι έχεις πολλά ενδιαφέροντα post και θα ρίξω μια ματιά.

Πολύ ενδιαφέρον και το site του Εξάντα. Δεν βλέπω σχεδόν καθόλου TV εδώ και αρκετό καιρό (η μπλογκόσφαιρα με έχει απορροφήσει εντελώς) και οι πληροφορίες που βρήκα ήταν πολύ ενδιαφέρουσες (και ορισμένες συγκλονιστικές).

Θα σε επισκέπτομαι,

Μιχάλης

philos είπε...

Σε ευχαριστώ και θα ανταποδίδω τις επισκέψεις.

Donald (o δικός μου αγαπημένος ήρωας) ή κατα κόσμο Χρήστος.