16 Μαρ 2006

Οδηγίες παρακευής ρακόμελου από έναν ειδικό.

Θα προσπαθήσω να το φτιάξω σπίτι σήμερα. Μου έχει λείψει τόσο πολύ. Αν και η Αμοργιανή ρακή καθόλου δεν με είχε χαλάσει, ειδικά στο μαγαζί ενός τύπου με souvenir στην Αιγιάλη, ο οποίος μου πούλησε χύμα ρακί δικιά του και ήπιαμε και άλλη τόση όση ώρα καθίσαμε εκεί. Εδώ στην Αθήνα ήπια ωραίο ρακόμελο στους Ρακοσυλλέκτες στου Ψυρρή, αν και σαν της Φολεγάνδρου, στο μπαρ (μόλις θυμηθώ το όνομα θα το γράψω - Αστάρτη το θυμήθηκα) της πλατείας της Ανω Μεριάς, δεν συγκρινεται με τίποτα!!!

p.s. Τελικά δεν κάθισα να φτιάξω, γιατί κρύωσε ο μικρούλης μας και ρίξαμε καλό ξενύχτι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: