29 Αυγ 2005

Ένα κομματικό και ένα πολύ σοβαρό άρθρο!

Και τα δύο άρθρα είναι από το Βήμα της Κυριακής. Στο πρώτο :
http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=14550&m=A10&aa=2
o Πρετεντέρης, γνωστός για το αγνό του φίλαθλο πνεύμα, γράφει για το κόμμα του που αγαπάει τόσο, με αντίστοιχο φανατισμό και λογική με αυτό των περισπούδαστων αναλυτών των αθλητικών καναλιών. Λες και το ΠΑΣΟΚ είναι μια ομάδα ποδοσφαίρου η οποία πρέπει να είναι μονίμως πρωταθλήτρια, ασχέτως αν το αξίζει ή μη. Δίνοντας οδηγίες στον προπονητή ποια ομάδα να κατεβάσει για να κερδίσει τον αγώνα.
Το μόνο που καταφέρνει είναι να αποκαλύψει τον βαθύ συντηρητισμό του, που δυστυχώς χαρακτηρίζει και την πλειοψηφία του λαού, σε καθε τι νέο, που δείχνει να αλλάζει την καθεστηκυία τάξη (για να δω αν το έγραψα σωστά, .... ναι οκ είναι).

Λίγες σελίδες πιο πέρα ο κ. Μαρίνος φαίνεται να έχει καταγράψει κατόπιν μελέτης που πραγματοποίησε (και ανακάλυψε πολλές παραλλαγές του Κορανίου) , ότι το ίδιο το Κοράνι μιλάει πιο πολύ για "ξίφος" παρά για ειρηνικούς τρόπους επικράτησης του ισλαμισμού κάτι το οποίο είναι σε άμεση αντίθεση με τα λεγόμενα πολλών αναλυτών τον τελευταίο καιρό στα ΜΜΕ, ότι ο Ισλαμισμός είναι μια ειρηνική θρησκεία.
http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=14550&m=B48&aa=1

Δεν υπάρχουν σχόλια: