30 Αυγ 2006

Monitoro-συντονίστηκα!

Τρίτη και ώραν 01:20 πρωϊνήν, συναγερμός εχτύπησε στα 35 counters που έχω βάλει και παρακολουθούν τους 10-15 συνήθεις υπόπτους που διαβάζουν το blog μου σε ετήσια βάση! Εδέχθην επίθεση από 70 περίπου αναγνώστες από όλα τα μήκη και πλάτη της γης με πάνω από 150 pageloads στη διάρκεια του τελευταίου 24ώρου.

Μετά το χθεσινό σοκ που υπέστην, σήμερα όλα δείχνουν να βρίσκουν τους προηγούμενους χαλαρούς ρυθμούς τους και οι αριθμοί στα counters να επανέρχονται στα πρότερα μεγέθη τους.


Πέρα από την πλάκα, απλά θέλω με αυτό το post μου να δηλώσω, ότι δεν είχα σκοπό ακόμη να ενταχθώ εκούσια στο monitor. Είχα στο μυαλό μου να κάνω μια πιο εντυπωσιακή εμφάνιση σε κανα δίμηνο από τώρα. Προφανώς κάποιος με πρότεινε, με βάλανε και στο κάτω κάτω πολύ καλά κάνανε. Είναι σαν να εκπέμπεις από μια συχνότητα της τηλεόρασης και ξαφνικά να σε βάλουν στην Ραδιοτηλεόραση ή στα τηλεοπτικά προγράμματα των εφημερίδων. Δεν μπορείς να το αρνηθείς. Γιατί ούτως ή άλλως εκπέμπεις δημόσια.
Ελπίζω μόνο να μην επηρρεαστώ έντονα από αυτή την εξέλιξη και να συνεχίζω να γράφω αυτά που θέλω, όπως μου έρχονται στο μυαλό μου, πολλές φορές χωρίς καν σωστό συντακτικό, και με τους ρυθμούς που συνηθίζω, δηλαδή κατά ριπάς!

Καλώς σας βρήκα!

Καλώς με δεχθήκατε!

Καλά να πάθετε!

3 σχόλια:

philos είπε...

Χαιρετώ κατ' αρχήν τους "πάλιουρες" και δηλώνω σαφέστατα ότι δεν τρελλαίνομαι.
;-))
Με αυτό το post απλά ήθελα να δώσω ένα μικρό στίγμα στον καινούριο χώρο που βρέθηκα.

Ανώνυμος είπε...

Tsaosanghow!!!
Tsakali apo xenes gloses e?
Ego kai h mei-kuing-fai imaste mazi sou!Tha se stirixoume pragmatika kai gia nea rekor.

philos είπε...

Αν μου στείλεις φωτογραφία της Mei-pei-kuing fai-kai den mas gamai YEN YEN, ego tha sas kano post! Nai se leo.
Allios tha po tin istoria sou stin triantara na tin kanei afti post!
;-))